- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Her gün elinde çiçeklerle gelecek, her hafta süper organizasyonlarla aklını başından alacak adamlar bekliyorlar.
Akşama doğru arayacak, karıcım yemek yapma dışarda yiyelim diyecek. Hazırla valizini sana sürprizim var diye iki günlük kaçamaklar planlayacak falan sanıyorlar.
Adam eve gelip ne yemek var deyince de gelsin kavgalar gitsin ağlamalar.
Neden mutsuz olduğumuz bir hayatı seçiyoruz o zaman ?allahım birgün hazırlan şuraya seni yemeğe götürücem lafı duyacakmıyım yarabbim, benim hayalimdeki evlilik 3+1 evde işten gelince yemek hazırla ertesi günün yemeğini yap ,çocuğa ödev yaptır,yarının kıyafetlerini ve yemeğini hazırla,kanepeyi yaaşam alanı olarak gören kocaya çay hazırla ,ortalık topla,bulaşık yerleştir,çamaşır as,ev temizle,ütü yap ,arada kocaya kadınlık yapmayı ihmal etme
Katılıyorum:))) flört döneminde aşk, evlilikte saygı sevgi beklemeli insanlar bence. Fakat çoğu bayan bunu ayırt edemiyor hala:)
Neden mutsuz olduğumuz bir hayatı seçiyoruz o zaman ?
Ama hala beklenti içinde. Olmadığı için mutsuz olması olası.Mutsuz değildir eminim. Eşini öyle kabul etmiş, öyle seviyor. Sorun aramak istersen her evlilikte bulursun.
Yok evlenirken kurulan hayaller şu şekilde "adam her akşam eve çiçekle gelecek" , "yemeğe, temizliğe yardım edecek" , "hep takım elbise ile dolaşacak evde" , "her akşam tv karşısında battaniyenin altında sarmaş dolaş film seyredilecek" , "romantik ve sürpriz akşam yemeklerine çıkılacak" ... Ama gerçekler, elinde yoğurtla eve gelen ve sonrasında pijamalarını giyerek tv karşısında maç izleyip "hanım bana çay koysana" diyen adamlar :) E tabi hayalleri yıkılıyor insanın.
Ama hala beklenti içinde. Olmadığı için mutsuz olması olası.
Neden mutsuz olduğumuz bir hayatı seçiyoruz o zaman ?
Öyle tabi de bu tarz hayaller kurmakta bana hayatın gerçeklerinden uzak ööööööyle kendi kendine bi köşede büyümüş insan kafası geliyor ne yalan söyliyim:)) evlendiğimde eşim pijamalarını giyip tv karşısına uzandığında, gider bende yanına uzanıp sarılırdım öyle tv izleriz mesela. Saygı sevgi daha değerli ortada geçirilicek bir ömür varken:) doğum günlerimi de unutmayan evlilik yıldönümümüzde yaptığım şık yemek planlarına öfleyip pöflemeden iyi ettin diyerek dahil olan bir eşim varsa zaten mutlu bi evliliğim vardır yani:) aksini ve fazlasını beklemek ilişki dönemlerini beklemek gerçekten bana çok absürd geliyor. Biraz olgunlaşma eksikliği gibi görüyorum. Olursa tabiki güzel olur ama olmazsa kavgalar çıkarıp sorunlar yaratılıcak dertler değil bunlar bence.
ahahhaa eşime iki günlük İstanbul turu var gidelimmi dedğimde attığı bakışı çok tatlıydı yok artık der gibi sanki adama gel yurtdışına kaçalım dedim.şok oldu birden eli ayağı dolaştı çocuklar okul dersler iş stresi nasıl olacak diyecektiki tamam şaka dedim de oh çekip çayını içti.ne yapayım şimdi kavgamı çıkarayım tabikide hayırHer gün elinde çiçeklerle gelecek, her hafta süper organizasyonlarla aklını başından alacak adamlar bekliyorlar.
Akşama doğru arayacak, karıcım yemek yapma dışarda yiyelim diyecek. Hazırla valizini sana sürprizim var diye iki günlük kaçamaklar planlayacak falan sanıyorlar.
Adam eve gelip ne yemek var deyince de gelsin kavgalar gitsin ağlamalar.
ahahhaa eşime iki günlük İstanbul turu var gidelimmi dedğimde attığı bakışı çok tatlıydı yok artık der gibi sanki adama gel yurtdışına kaçalım dedim.şok oldu birden eli ayağı dolaştı çocuklar okul dersler iş stresi nasıl olacak diyecektiki tamam şaka dedim de oh çekip çayını içti.ne yapayım şimdi kavgamı çıkarayım tabikide hayır
Benim eşim bana sürpriz yapar mesela. Çok güzel sürprizler yapar, hep kendi sevdiği şeylerle
Bu hafta sonu mükemmel plan yaptım der, araba müzesine götürür beni. Haftaya ağzın açık kalacak çok güzel bi yere gidiyoruz der, uçak gösterilerine gideriz. Ben her seferinde beyleve beyle kalıyorum. Tamam klasik araba severim de onun kadar değil. Ya da uçaklardan anlamam mesela, anca oovv negzzel döndü falan diyebiliyorum. Kendine sürpriz yapıyor adam. Ama o eğlenince ben de pek mutlu oluyorum. İdare edip gidiyoruz.
Benim yerimde bu kızımız olsa kavga çıkarırdı nebiçim sürpriz diye mesela. Olduğu gibi kabullenmek lazım insanları, herkesin huyu, alışkanlıkları, yaşayışı farklı.
çok güzel yaa evlik bu değilmi zaten onun mutlu olduğunu görünce bile mutlu oluyor insan.oda eminim senin sevdiğin bir aktivitede aynı şeyleri hissedip neyse o mutlu ya sen ona bak dediğine adım gibi eminim.Benim eşim bana sürpriz yapar mesela. Çok güzel sürprizler yapar, hep kendi sevdiği şeylerle
Bu hafta sonu mükemmel plan yaptım der, araba müzesine götürür beni. Haftaya ağzın açık kalacak çok güzel bi yere gidiyoruz der, uçak gösterilerine gideriz. Ben her seferinde beyleve beyle kalıyorum. Tamam klasik araba severim de onun kadar değil. Ya da uçaklardan anlamam mesela, anca oovv negzzel döndü falan diyebiliyorum. Kendine sürpriz yapıyor adam. Ama o eğlenince ben de pek mutlu oluyorum. İdare edip gidiyoruz.
Benim yerimde bu kızımız olsa kavga çıkarırdı nebiçim sürpriz diye mesela. Olduğu gibi kabullenmek lazım insanları, herkesin huyu, alışkanlıkları, yaşayışı farklı.
Aslında pek değişmek denilmez. Nişanlı olduğumuz döneme döndürmeye çalışıyorum.
Süprizler yapmıyor, eskisi gibi ilgili davranmıyor Oysa daha 1 yıllık evliyim.
Her hafta bu konu gündeme gelip tartışma çıkıyor. Küsüyoruz. Gelip özür diliyor söz veriyor. Fakat ilerleme yok.
Akşam 6 da eve geliyoruz yemek yapılıyor yeniyor tv karşısına geçip birimiz maç izliyor, birimiz telefonda.. 22:30 civarı yatıyoruz.
Böyle hayal etmemiştim evliliğimi. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Berbaer birşey yapmak istiyorum.
Şuraya gidelim mi desem nadir geri çevirir. Götürür. Ama istiyorum ki oda plan yapsın. Hazırlan hadi seni bir yere götüreceğim desin. Şuraya mı gitsek, bugün film mi izlesek desin.
Çok mu şey istiyorum hayattan ? Her evlilik böyle mi ? Böyle gidecekse evliliğin anlamı var mı ?
Kahhkaha attımmm aaayyy çok alemsinnn yaaabeeyle ve beeyyle kalıyorum efsanesin Ve haklısınnn. Benim eşim bile değil, erkek arkadaşımda sadece kendi sevdiği yemeklerin olduğu yerlere yemeğe götürür beni mesela:) sizin eşiniz gibi "çok güzel biyere gidicez hee" der. Gideriz, mekan güzel de saaaadece onun damak tadına yatkın:))) bir de yemek keyiflerimiz gerçekten farklıdır bunu bilir. Askım sağolsun doğulu olmayı dibine kadar yasayanlardandır, o yüzden böyle eeett, kebaaaap gibi 24 saat kırsal beslenmek ister. Bende tam tersi bayılırım mesela italyan restoranlarına. Gelsin ravioliler gitsin margarita pizzalar filan:) ama kendisi asla öyle şeyler yemediği için bir kere bile bu tarz bi yere gittiğimiz olmadı 4 yıldr:))))))) yinede olsun idare ediyoruz yani adam kendini doyuruyo mutlu ediyo ama yinede bende mutlu oluyorum dediğiniz gibi. Yuvarlanıp gitmeceler:)))
Kendi babasindan gördüğünü uyguluyor adam.
Tanımadan yargılamayınız :)Benim eşim bana sürpriz yapar mesela. Çok güzel sürprizler yapar, hep kendi sevdiği şeylerle
çok güzel yaa evlik bu değilmi zaten onun mutlu olduğunu görünce bile mutlu oluyor insan.oda eminim senin sevdiğin bir aktivitede aynı şeyleri hissedip neyse o mutlu ya sen ona bak dediğine adım gibi eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?