Eşimi erkek doktor için nasıl ikna edebilirim

eşim de kadın doktor olsun, seni daha iyi anlar demişti o dönem.

ama ben ilk randevumu daha önceden araştırdığım bir erkek doktordan almıştım. sonra o kadar rahat bir iletişim kurduk ki ikimiz de doktorla, eşim değiştirmeyelim diye kendi söyledi hemen.

bence bulduğun doktora randevuyu al, eşin de gelsin, zaten eski doktorlarla frekans uyuşmamış, bu doktorla uyuşursa eşin de bir şey demez.
bir yandan haklılar çünkü kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyorlar, ama işte her zaman öyle olmuyor.
Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyor :KK43: bi de kıskanç biri biraz :KK43: benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor :KK43: ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesi
Trilyon tane şey görüyoruz okurken de meslekteyken de. Hani doktor meraklısı degildir oranızın merak etmeyin. :KK70:

Üstelik doktor konusunda bir günah durumu yok diye biliyorum. Esinizle birlikte gidin doktora onun da ici rahat eder. Esiniz alo fetva hattını da arayip sorsun, kendi kafasına göre ya da bir cemaate göre bakmasın olaya.
Gitmiyor. Illa bayan olacak. Biz bu sebep yüzünden şu an konuşmuyoruz ve bu sebep boşanma sebebim olacak daha doğrusu bardağı taşıran son damla olcak gibi geliyor

Artık yoruldum bu konuda at gözlüğü var gözünde adeta böyle cahil bi insan ile nasıl evlendim bi de eğitimci olacak inanin çok yoruldum hamilelik ile ilgili hiçbir hevesim kalmadı

Trilyon tane şey görüyoruz okurken de meslekteyken de. Hani doktor meraklısı degildir oranızın merak etmeyin. :KK70:

Üstelik doktor konusunda bir günah durumu yok diye biliyorum. Esinizle birlikte gidin doktora onun da ici rahat eder. Esiniz alo fetva hattını da arayip sorsun, kendi kafasına göre ya da bir cemaate göre bakmasın olaya.
Ya günahından değil, başka bir adam karımın mahrem yerini görecek diye kıskançlık yapıyor.
Kadın orasından bebek çıkarırken hallenecek zihniyete kendi sahipmiş demek ki, kişi kendinden bilir işi, demek ki o da doktor olsa hastalarına o gözle bakacak.

her bayan doktor yada her erkek doktor aynı mı ne demek frakanslar tutmuyor kadın doğum konusunda çok modern olmama ragmen ben hep bayan doktor tercih ederim eşinizi haklı buldum
Bunun modernlik ile ilgisi yok bence. 8 haftadır 4 doktor değiştirdim artık yoruldum net olsun istiyorum. Eşimin bulduğu doktorlardi o gittiğim doktorlar artık kendi istediğim doktora gideceğim

jinekolog için eşim de erkek doktora gitmemden rahatsız olur
vajinal muayene yapılacaksa hiç erkek doktora gitmedim
normal ultrason muayenesine gittim erkek jinekologları daha iyi buluyorum aslında.

ama vajinal muayenede ben kendim de rahatsız olurdum
utanırım sanırım
eşim dışında hiçbir karşı cinse göstermediğim bi organım ama bi kere gitsem sonra rahatlarım diye düşünüyorum

hamilelik için gidecek olsam allem eder kallem eder istediğim doktor için eşime kabul ettirirdim
o noktada artık orası vajina değil döl yatağı :KK70: resmen sadece doğuma yarayan bi organ gözüyle bakması lazım eşinin

Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgili

o zaman bilemicem.
ya benim çevremde de var,bu konuyu çok saplantı haline getirmiş erkekler,
erkek sinek giremez yerlerde eşlerine doğum yaptıranlar.

dediğim gibi sadece doktorla alakalı olsa ikna edebilirsin belki ama hasta bakıcı ve diğer görevliler de erkek olabileceğinden ikna etmenin zor olduğunu düşünüyorum. bak benim doğumumda doktorla birlikte 4 erkek vardı, sadece 2 tane de kadın vardı. şimdi eşin bunu asla kabul etmez değil mi, bence hiç şansını zorlama.

hamile olarak çok da olmayacak bir iş için stres yaşamanı istemiyorum.

Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgili
baska cok probleminiz var ise ve hamileliginizin basindaysaniz; bence yapmaniz gereken ilk sey, bu evliligin dolayisiyla da bebegin gelecegini tayin etmek.
boyle bir adamdan cocuk dogurmak istediginize emin misiniz?
cocuk mevzu oldugunda sizin ak dediginize kara diye gelmeyeceginin ne garantisi var?

jinekolog için eşim de erkek doktora gitmemden rahatsız olur
vajinal muayene yapılacaksa hiç erkek doktora gitmedim
normal ultrason muayenesine gittim erkek jinekologları daha iyi buluyorum aslında.

ama vajinal muayenede ben kendim de rahatsız olurdum
utanırım sanırım
eşim dışında hiçbir karşı cinse göstermediğim bi organım ama bi kere gitsem sonra rahatlarım diye düşünüyorum

hamilelik için gidecek olsam allem eder kallem eder istediğim doktor için eşime kabul ettirirdim
o noktada artık orası vajina değil döl yatağı :KK70: resmen sadece doğuma yarayan bi organ gözüyle bakması lazım eşinin

ya zaten doğumda o kadar çok kişi görüyor ki, sen de amaaaaan boşver diyorsun bir süre sonra.
sonra da doğum yapmış kadınların neden bu kadar geniş olduğunu anlamaya başlıyorsun, ha ha :KK70:

ya zaten doğumda o kadar çok kişi görüyor ki, sen de amaaaaan boşver diyorsun bir süre sonra.
sonra da doğum yapmış kadınların neden bu kadar geniş olduğunu anlamaya başlıyorsun, ha ha :KK70:
:D
kadıncağız orada koca kafalı bir şey çıkarmaya çalışıyor :)
heralde yeter ki kurtarın beni diye herkesten yardım bekliyodur kim görürse görsün yeter ki doğurayım diye :D

eşim de kimse görmesin istemiyosa gitsin öğrensin de kendi doğurtsun bana :D

Zihniyetleriniz farklı niye evlendim bu adamla diyosun sorun çok diyosun ve hamilesin, sorunlar yeni başlıyor,belli ki eşin 1900 lü yılların başlarına göre yaşayacak sen güncele göre çocuk yetiştirmek isteyeceksin

Iyi de günahsa sana günah

Eşin uyarmış sen dinlememişsin sorumlusu sensin

Bir de sanki islamiyetin ilk yıllarında kadın doğum uzmanı erkek mi varmış

Her köyde bir yaşlı kadın ebe olur kızı, gelini evde kim varsa o da yardım eder yaşlı ebe elden ayaktan düşünce ya da vefat edince de yerine öbürü geçermiş

Haliyle de X efendi kadınları doğurtmazmış

Tıp bilimi ve eğitim işin içine girmiş artık kadın erkek değil doktor ve hasta var

Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyor :KK43: bi de kıskanç biri biraz :KK43: benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor :KK43: ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesiz biri
Esiniz gercekten gunah diye dusunuyorsa eger isinde uzman bir erkek doktor ise ve size faydasi olacaksa erkek doktoru secebilirsiniz.Dini olarakta doktor haram olmuyor neticede tedavi bu.Onemli olan doktorun isinin ehli olmasi.Ayrica dogum bu son dakikada her sey degisir ve pat diye erkek bir doktor girer doguma ki benim oyle oldu,o zaman ne diyecek kocaniz?Musaade edin ben yaptiririm dogumu falan mi?Ona dogum meselesinin bir saglik durumu oldugunu ve aksi bir durumda kendisini sorumlu tutacaginizi soyleyin...

:KK70:
kadıncağız orada koca kafalı bir şey çıkarmaya çalışıyor :)
heralde yeter ki kurtarın beni diye herkesten yardım bekliyodur kim görürse görsün yeter ki doğurayım diye :KK70:

eşim de kimse görmesin istemiyosa gitsin öğrensin de kendi doğurtsun bana :KK70:

aynen öyle, kadınmış erkekmiş, hiç umurunda değil.
hatta hep diyorum, hepsinden Allah razı olsun.
benim şansıma hepsi de o kadar ilgili ve güler yüzlüydüler ki,
dediğim gibi benimle şakalaşmalar motivasyonumu yüksek tutmak için muhabbet etmeler falan.
valla benim hiç bir pişmanlığım yok,
ama işte o ortamı bilmeyen bir erkek de bu fikirden hoşlanmayabilir, çok da üzerlerine gitmemek lazım.

Rossella Rossella eşin kendi kıskançlığına kılıf uyduruyor canım benim, günahından filan değil bence.
Çünkü dinen bir sakıncası yok erkek doktormuş kadın doktormuş vb.

Bir arkadaşımız konunun en başında dile getirmiş "İşinin ehli, zaruret" dendiği an olay kapanır.
Yani ne diyeceğimi bilemedim eşiniz ilkel bir tutum içinde.

Eşinize bunu açık açık dile getirmelisiniz:
"Kendi kıskançlığın sebebiyle, hamile karının doktoru ile güven problemi yaşamasını hiçe sayacaksan devam et, burnumdan getir şu en özel zamanımı" diye tersle ya...

Iyi de günahsa sana günah

Eşin uyarmış sen dinlememişsin sorumlusu sensin

Bir de sanki islamiyetin ilk yıllarında kadın doğum uzmanı erkek mi varmış

Her köyde bir yaşlı kadın ebe olur kızı, gelini evde kim varsa o da yardım eder yaşlı ebe elden ayaktan düşünce ya da vefat edince de yerine öbürü geçermiş

Haliyle de X efendi kadınları doğurtmazmış

Tıp bilimi ve eğitim işin içine girmiş artık kadın erkek değil doktor ve hasta var

canım zaten tıbbı bir kenara bırakırsak o bölgeyi normalde bir kadının da görmemesi lazım islama göre.
o ne olacak...
tıp diyorsak bilim diyorsak da kadın erkek fark etmez zaten.

aynen öyle, kadınmış erkekmiş, hiç umurunda değil.
hatta hep diyorum, hepsinden Allah razı olsun.
benim şansıma hepsi de o kadar ilgili ve güler yüzlüydüler ki,
dediğim gibi benimle şakalaşmalar motivasyonumu yüksek tutmak için muhabbet etmeler falan.
valla benim hiç bir pişmanlığım yok,
ama işte o ortamı bilmeyen bir erkek de bu fikirden hoşlanmayabilir, çok da üzerlerine gitmemek lazım.

yine öyle kolay güzel doğurursun umarım :)

Back
X