Eşimi erkek doktor için nasıl ikna edebilirim

bunla ilgili konu acicaktim ama konu varken yorum yapayim en sonki muayenemde dk tacizine ugradım bugüne kadar hic boyle bisy yasamadim hep erkek dk gitmeme ragmen sonradan insanin aklina keske söyle yapsaydım derya bende o anda ne yapıcağımı bilemedim bi kacgun hala inanamadim
Her meslekte her tür insan vardır hanfendi kimseyi zan altında bırakmayın. Madem ki öyle bir taciz olayı yaşadınız şikayet etseydiniz keşke.
Ama bu yüzden erkek doktor görmek istemem artık derseniz bu büyük bir hatadır unutmayın.

ayy sizde mi erkek doktorcusunuz ? zamanında gözüm için doğru teşhisi yapan kadın bir doktorumdu ameliyat edicekti babam güvenmemiş aynı ameliyatı erkek doktoruna yaptırmıştı :) erkek doktorlar daha becerikli anlayışlı , görüşü hakim nedense istisnalar hariç iyi kadın doktorlar olabilir ama bende kadın doktorları randevu alırken kafadan eliyorum.

konu sahibesi kanim isinmadi diye erkek doktor tercih edilirmi?alternatif bir tane degilku baska bayan doktora gidin kadini kadindan daha iyi kim anlar? kesinlikle bayan doktora gidin bende gittim bayan ne hos semparik anlayisli bayandi kesinlikle esiniz hakli

Eşiniz bencil değil yobaz.
İstanbul'da yaşıyorsanız eğer Şişli Memorial Banu Göker Özdemir'i tavsiye ederim. Mükemmel ötesi bir kadın ve olağanüstü bir doktor.

Esinize bukadar hakaret edilmesi ve buna zemin hazirlamak sizi rahatsiz etmedi mi? !
kadinlar klübü yine kadınlari gömüp erkekleri Yüceltti....hani en iyi aşçı bizdik en iyi mimar bizdik hani erkek meslegi yoktu hepsini bizde cok güzel yapardık. ..Kadın doktor gömme yarışı var...ayrica dunden beri bir insanin inancini elestiriyorsunuz...adami gomerek konu sahibine nasil bir yardiminiz dokunur? o zaten dediklerinizii biliyor nasil ikna edebilirim diyen birine kocan su bu demek cok aydınlatıcı. .

Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldum :KK43: eşim bu konuda çok katı :KK43: bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar :KK43: artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an :KK43: nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
Cok haklsn.benm esmde eskden kadn doktor senn derdini daha iyi anlar kendi vucudu nu daha iyi tanir insan derdi.ama cokta tutturmadi bulundugum sehrdeki erkek doktra gttm ozel.ilk hamlelgmde dusuk yaparken tlfnla aradm doktrumu.devlet hastanesne gt yatrsnlar seni dedi.ozel hastaneye bosuna para vermeyeym dye.devletteki acil doktru bayan denk geldi.beni yatrmamak icn elnden geleni yapti.eger yatarsam anestesz kurtaj yapmak zorundaym seni dedi.cok cann yanar dedi.tabi yatmadm.hemen doktrumu aradm o bile inanamadi.sabh bana gel dedi.tavri yaklasimi cok kotuydu.buna benzer cok yasamslgm var bayan doktorla kotu anilarm.

Eşinize bu işin sadece doktor ile kalmayacağını , hasta bakıcı anestezi uzmanının erkek olduğunu hatırlatın . Hatta dikişim yapılırken çocuk doktoru geldi o da erkek . Görmeyen kalmıyor yani . Adamlar yüzlerce kişi görüyorlar işleri o .

Eşinize bu işin sadece doktor ile kalmayacağını , hasta bakıcı anestezi uzmanının erkek olduğunu hatırlatın . Hatta dikişim yapılırken çocuk doktoru geldi o da erkek . Görmeyen kalmıyor yani . Adamlar yüzlerce kişi görüyorlar işleri o .

kadın doğum bölümünde sadece kadın çalıştıran hastaneler var, muhtemelen onları tercih etmek isteyecek konu sahibinin eşi.
hatta bildiğim kadarıyla devlete bağlı hastaneler de o şekilde revizyona uğradı son dönemde.

Ikınızınde cinsiyet ayrımı had safhada... AMA istediğiniz doktoru tercıh etme hakkı kısının hur hakkı... Esınızle dogumda kendınızı daha ıyı hıssetmenız ve emın oldugunuz doktora gıtmek adına xxx isimli doktora gitmenizin sizi psikolojik olarak iyi hissettireceğinden bahsedin isterseniz..

Doktor ya bu! Canını kanını emanet ediyorsun hala buna kadın, erkek diye bakıyorlar ya, pess, pess, pesss!!!

Benim doktorum erkek, kadın hemşire beni ultrasona hazırlıyor, karnıma jeli sürüyor.

Dr. geldigi zaman karanlık odaya geliyor ve ekrandan başka bir yerime de bakmıyor. Eşim de böyle oldugunu görüyor.

Artık herkese sapık, manyak gözüyle bakmasa, şu kendini bilmez, kendine güvensiz erkekler!!!

Valla eşim kusura bakmasın da muayene olacağım doktoru da ona sorup izin alacak değilim.
Bugün kadın doğuma randevum var doktorum da erkek. Kısmet olursa hamile kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Eşim bir şey demiyor ama deseydi cevabım sert olurdu.

Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldum :KK43: eşim bu konuda çok katı :KK43: bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar :KK43: artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an :KK43: nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
Bu meslekte cinsiyet ayrımını anlamıyorum gerçekten. Daha geçen bir cerrahi operasyon geçirdim hem devlet hastanesi hemde bayan doktor. Baya güler yüzlü sorularıma cevap veren bir bayan dı. Daha önce kadın doğumda bir operasyon geçirdim ve aynı şekilde. Size denk gelmiş olabilir mi. Yani ne beklediniz de ne bulamadınız diye merak ettim.

Ona göre eşinizi ikna yolu bulabiliriz.

Valla eşim kusura bakmasın da muayene olacağım doktoru da ona sorup izin alacak değilim.
Bugün kadın doğuma randevum var doktorum da erkek. Kısmet olursa hamile kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Eşim bir şey demiyor ama deseydi cevabım sert olurdu.
Bana eşim doktorun kadınmı erkek mi diye bile sormadı:) valla sinir eder beni bu arada çok sinirliyim ona ama. Böyle medeni olduğu için de takdir ettim şimdi. Adam için doktor doktordur. Keza benim için de öyle. Zaten konu kadın doğum ise doktor kadın da olsa erkek te olsa utanıyor insan. Bide utandığım için de utanırım ama napalım onlar profesyonel olabilir de biz değiliz:)

Bana eşim doktorun kadınmı erkek mi diye bile sormadı:) valla sinir eder beni bu arada çok sinirliyim ona ama. Böyle medeni olduğu için de takdir ettim şimdi. Adam için doktor doktordur. Keza benim için de öyle. Zaten konu kadın doğum ise doktor kadın da olsa erkek te olsa utanıyor insan. Bide utandığım için de utanırım ama napalım onlar profesyonel olabilir de biz değiliz:)

Yok canım benim eşim de sormaz. Randevuyu beraber aldık haliyle gördü erkek olduğunu. Ben ona diyor muyum kadın doktora gitme diye ne münasebet yani. Tabi utanma konusunda haklısın kadın da olsa utanıyoruz nasılsa.

Esiniz iyi okusun, sadece baska adamin degil baska kadinin da mahrem yerlerinizi gormesi gunah (zaruriyet halleri disinda) bu durumda doktor kontrolu zaruri olmadigi için doguma kadar doktora gitmemelisiniz.
Bana kalsa izin bile istemezdim, ki istemedim de zaten doktorum erkekti, bayan olsa ne farkedecekti ki ameliyathanede anestezi uzmani, cocuk uzmani vardi erkek.

Kadın doktorlar hırçın ve egoları yüksek. sorulan soruları bile yanıtlamıyorlar. Erkek doktorlar her zaman daha anlayışlı ve ilgili. Ben erkek doktor tercih ediyorum. Eşinde bi zahmet karışmasın yani doktorun cinsiyetine. Zaten sıkıntılı süreçler yaşıyor kadınlar. Bi de eşlerinizin bu kaprisleriyle uğraşmayın. Valla duyunca bile sinirlerim zıplıyor böyle şeyleri.

bu işin birde doğum kısmı var eşiniz umarım bunu biliodur...

Önce eşini o beynini değiştirmesi için ikna et, doktor kolay iş...

Back
X