Eşimi eskisi kadar sevemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Herkese merhaba yardımınıza ihtiyacım var düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Eşimle severek evlendik ikimizde meslek sahibiyiz 1 tane 3 yaşımda kızım var ailemizden uzakta başka bir yerdeyiz eşim evine düşkün çocuğumuza düşkün iyi bir insan 5 senedir evliyiz fakat eskisi gibi değiliz sevdiğini söylüyor ama ben sevgisini hissedemiyorum benim ona karşı olan hisselerim de eskisi gibi değil tek bildiğim şey bu . Yanlış karar vermek istemiyorum çünkü insan olarak iyi birisi her evlilikte olduğu gibi ufak tefek kavgalarımız oluyor fakat bazı şeyler biriktiği için kendimi duygularımı eskisi gibi hissetmiyorum. iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim oturdum düşündüm aydınlanma yaşadım adeta ben neden onunla konuşmak istedim diye belki duygusal bir boşluktayım belki uzun zamandır beğenilmek hoşuma gitti bilmiyorum fakat hayatımı yaşantımı sorgulama dönemindeyim.Düşüncelerimi toparlamak adına tatile çıkacağız eşimle orda da uzun uzun düşüneceğim
Bana ne önerirsiniz ?

Ben acele edip konunun hepsini okumamisim.simdi okudum da size hak vermiştim ama vermiyorum artık.siz bildiğiniz bu adama karşı biseyler hissediyorsunuz ve bu aldatmak oluyor.asil derdiniz eşiniz değil bu adam

Hiçbir kadın durduk yere böyle olmaz. Burda yazmadığınız , aranızda geçen büyük bir tartışma, eskisi gibi sevememe nedeniniz vardır diye düşünüyorum. Tatilde baş başa güzel vakit geçirin, belki de rutin monoton hayattan sıkılmış olabilirsiniz ama ne olursa olsun size ilgisini belli eden kişiden uzak durun, eşinizi aldatmaya yeltenmeyin lütfen. Evet her kadın beğenilmek, sevilmek ister bu hoşuna gider. Her ne kadar o kişiyle konuşmak isteseniz de kendinize hakim olun.

Birisi sizden hoşlandı diye egonuz okşandı ve bu beğenilere eşinizi engel olarak gördünüz bence, çocuğunuz varken eşiniz de kötü bir insan değilken bence ailenize sahip çıkın, sırf şımarıklık için ayrılıp kızınıza parçalanmış bir aile miras bırakmayın

Bu yaşadığınız şey bence evet bir şeylerin eksik olduğunu gösterir ama yine de o kadar da çok anlam yüklemeyin bu duyguya. Çünkü hepimiz insanız ilgi alaka gördüğümüz zaman hoşumuza gider.
Ben hatırlıyorum sanırım 21 yaşındaydın ve evleneli de çok olmamıştım, okuyordum ve öğretmenimin bana benim için gözlerimin güzelliğini ifade eden bir hitap/lakap taktığını duydum iki öğretmen aralarında konuşurken. Aslında öğretmen hiçbir şekilde tipim olmamasına rağmen, hiçbir şekilde ilgi duymama rağmen ben bir baktım öğretmene karşı ilgi hissediyorum. Yani yeni evliydim sonuçta eşimden bıkmış bile olamazdım ama dedim ki demek ki böyle şeyler insani ve altinda bence kayda deger bir sey aramamak en azından o duygunun o hissin pesinden gitmemek lazım.

Inançlı mısınız, müslüman mısınız bilmiyorum ama bizim dinimizde şöyle bir laf var "Zinaya yaklaşmayın" bakın yapmayın demiyor yaklaşmayın diyor. Çünkü yaklaşırsanız zaten yapma ihtimaliniz büyük. Dolayısıyla nefsimize yenilebilen varliklariz. Illa ki bunun altında büyük duygular olması gerekmiyor.

O yüzden bence madem ki eşiniz iyi burada ne konular oluyor, şanslısınız bir de çocuğunuz var yani çok özür dileyerek söylüyorum ama kusura bakmayın öyle basitçe acaba ayrılsammi deme lüksünüz yok. Kendinizide, esinizide düşünün.
Bence bir tatil gayet iyi fikir. Ayrica birbirinizden hoşlanmadığınız konular hakkında mutlaka konuşun. Gerekirse bir evlilik terapisine gidin hemen vazgeçmeyin asla!

Yorumunuz teşekkür ederim evet her kadının begenilmek hoşuna gider irade sahibiyim tabiki evli iken biriyle konuşmam, bakalım tatilde düşüncelerimi inşallah toparlayabilirim

Esinizi sevmediginize ne zaman karar verdiniz?

Yorumunuz teşekkür ederim evet her kadının begenilmek hoşuna gider irade sahibiyim tabiki evli iken biriyle konuşmam, bakalım tatilde düşüncelerimi inşallah toparlayabilirim
Bdvde konu açan o kadar çok mutsuz evli kadın varki. Siz de görmüşsünüzdür belki. Kimisi şiddet gösteriyor kimisi aldatıyor kimi eve geç geliyor, kumar ,oyun bağımlısı. Eşine ve çocuğuna ilgi göstermiyor vs. Hiçbir evlilik mükemmel değildir. Tabi bu demek olmuyorki ilgisiz eşle ömür boyu yaşayın. Eğer eşiniz size ilgi gösteriyor, sevgisini belli ediyorsa, aranızda saygı , güven varsa evliliğinize yazık etmeyin. Eşim iyi birisi , evine çocuğuna düşkün yazmışsınız. Zihninizi iyice toparlayıp kendinize gelmeniz lazım. Empati kurun, aynı şeyi eşiniz yapsa ,iş yerinden ya da başka bir ortamdan bir kadın ona ilgi duyduğunu söylese, siz ne hissedersiniz?

İnsan bazen bekar, sorumsuz, aklına estiğini yaptığı zamanları özlüyor. Eşiniz de size olan ilgisini azaltmıştır belki. Erkekler evlendikten sonra kendilerini çok salıyorlar, bir heyecan katayım farklılık yapayım diye çabaları olmuyor, biz kadınlar da değişken varlıklar olduğumuz için sıkılıyoruz. Kendinize yeni hobiler edinmeye çalışın, eşinize duygu durumunuzu anlatın. Çok sıkılınca insanın kafasına herşey geliyor.

iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim

Eşiniz gönlünüzde hâlâ aynı yere sahip olsa müşteriniz olan adamla flört etmez, adamın size ilgisi olduğunu dile getirmesine de izin vermezdiniz.

Ayrılın.

Boşan...

Bazilari neden "durduk yere soğumaz insan" diye tutturmus anlamadim illa dayak yemesi mi lazim insanin sevgisi biter gayette karsidaki istedigi kadar "iyi biri" olsun sevgi bununla alakali bir şey degil. Tatil umarim düşüncelerinizi netleşirmekte yardimci olur konu sahibi. Siz bir cok insanin cesaret edemedigi dusunceleri kendinize açmişsiniz bence.

Aklınız başkalarına kaymaya başladığından eşinize olan ilginizi de sorgulamaya başlamışsınız. İşler kötü sonuçlanmadan bir karar vermeniz şart

Eşini duygusal olarak aldatıyorsun bilmem farkında mısın ? Sana akıl ve vicdan öneriyorum. Başka tarafından beğenilmek hoşuna gitmiş ve eşine karşı soğuma başlamış. Kendine de "eskisi kadar sevemiyorum" diye kılıf uydurmuşsun. Bir de tatile gidecekmiş seninle. Keşke adamın her şeyden haberi olsa da seni boşasa sen de rahatlasan. Anyayı Konya'yı gör o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…