- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Ben kimseyle flört etmedim. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip direk lafa daldı bende x bey ben evliyim lütfen konuşmanın devamını getirmeyim dedim . Fakat bir kadın olarak beğenilmek hoşuma gitti bunu anlatmaya çalışıyorumEşiniz gönlünüzde hâlâ aynı yere sahip olsa müşteriniz olan adamla flört etmez, adamın size ilgisi olduğunu dile getirmesine de izin vermezdiniz.
Ayrılın.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben kimseyle flört etmedim hala flört etmişsin diyen var benim bir kızım var herseyden önemlisi. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip konuşmaya girdi ve hemen sözü kestim x bey ben evliyim lütfen dedim fakat beğenilmek hoşuma gitti sonradan eşimle olan ilişkimi sevgimi sorgulamaya başladım yanlış Birsey yaptığımı düşünmüyorum. Yorumunuz tam da beni anlatıyor :)Bazilari neden "durduk yere soğumaz insan" diye tutturmus anlamadim illa dayak yemesi mi lazim insanin sevgisi biter gayette karsidaki istedigi kadar "iyi biri" olsun sevgi bununla alakali bir şey degil. Tatil umarim düşüncelerinizi netleşirmekte yardimci olur konu sahibi. Siz bir cok insanin cesaret edemedigi dusunceleri kendinize açmişsiniz bence.
Evet belkide. İnsan bazen sorumluluk olmadığı zamanları çok özlüyor oda bir seçenekBelki de siz sadece flört etmeyi özlemişsinizdir.
Uzun soluklu her ilişkide bir süre sonra heyecan kalmıyor. Önemli olan sevginiz var mı yoksa heyecan mı arıyorsunuz? Çünkü her ilişkide seneler içinde monotonluk olur.
Aldatmak için de güzel bahane bulmuşsunız.Herkese merhaba yardımınıza ihtiyacım var düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Eşimle severek evlendik ikimizde meslek sahibiyiz 1 tane 3 yaşımda kızım var ailemizden uzakta başka bir yerdeyiz eşim evine düşkün çocuğumuza düşkün iyi bir insan 5 senedir evliyiz fakat eskisi gibi değiliz sevdiğini söylüyor ama ben sevgisini hissedemiyorum benim ona karşı olan hisselerim de eskisi gibi değil tek bildiğim şey bu . Yanlış karar vermek istemiyorum çünkü insan olarak iyi birisi her evlilikte olduğu gibi ufak tefek kavgalarımız oluyor fakat bazı şeyler biriktiği için kendimi duygularımı eskisi gibi hissetmiyorum. iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim oturdum düşündüm aydınlanma yaşadım adeta ben neden onunla konuşmak istedim diye belki duygusal bir boşluktayım belki uzun zamandır beğenilmek hoşuma gitti bilmiyorum fakat hayatımı yaşantımı sorgulama dönemindeyim.Düşüncelerimi toparlamak adına tatile çıkacağız eşimle orda da uzun uzun düşüneceğim
Bana ne önerirsiniz ?
Herkese merhaba yardımınıza ihtiyacım var düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Eşimle severek evlendik ikimizde meslek sahibiyiz 1 tane 3 yaşımda kızım var ailemizden uzakta başka bir yerdeyiz eşim evine düşkün çocuğumuza düşkün iyi bir insan 5 senedir evliyiz fakat eskisi gibi değiliz sevdiğini söylüyor ama ben sevgisini hissedemiyorum benim ona karşı olan hisselerim de eskisi gibi değil tek bildiğim şey bu . Yanlış karar vermek istemiyorum çünkü insan olarak iyi birisi her evlilikte olduğu gibi ufak tefek kavgalarımız oluyor fakat bazı şeyler biriktiği için kendimi duygularımı eskisi gibi hissetmiyorum. iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim oturdum düşündüm aydınlanma yaşadım adeta ben neden onunla konuşmak istedim diye belki duygusal bir boşluktayım belki uzun zamandır beğenilmek hoşuma gitti bilmiyorum fakat hayatımı yaşantımı sorgulama dönemindeyim.Düşüncelerimi toparlamak adına tatile çıkacağız eşimle orda da uzun uzun düşüneceğim
Bana ne önerirsiniz ?
Boşansanız bile hayatınız boyunca bu şekilde flört ile geçiremezsiniz ama. Bunun farkında olmalısınız. Boşanmayı tercih ederseniz bekar bir anne olacaksınız. Evet belki bekar olacaksınız ama aynı zaman da bir anne olacaksınız. Hayatınızda yapacağınız insan seçimlerinde buna göre hareket etmeniz gerekecek. Bunu da düşünmelisiniz.Evet belkide. İnsan bazen sorumluluk olmadığı zamanları çok özlüyor oda bir seçenek
Ben daha önce böyle bir konu açmadım.Aldatmak için de güzel bahane bulmuşsunız.
Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sizin niyetimiz kötü, hevesiniz geçmiş yeni heyecanlar arıyorsunuz.
O zaman bu işi ahlaki yapmalısınız. Kocanızla konuşun, başkalarına karşı heyecan duyuyorum. Senden hevesim geçti deyip boşanın sonra da ne yaparsanız yapın. İnanın kocanız da sizi zorla tutmaz.
Boşanmanızı öneririm.Herkese merhaba yardımınıza ihtiyacım var düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Bana ne önerirsiniz ?
Ne oldu kimse sizi alkışlamadı mı?Mune konumu kapatır mısın
Empati yapın, başka bir kadın tarafından beğenilmek eşinizin hoşunuza gitseydi ne düşünürdünüz?Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben kimseyle flört etmedim hala flört etmişsin diyen var benim bir kızım var herseyden önemlisi. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip konuşmaya girdi ve hemen sözü kestim x bey ben evliyim lütfen dedim fakat beğenilmek hoşuma gitti sonradan eşimle olan ilişkimi sevgimi sorgulamaya başladım yanlış Birsey yaptığımı düşünmüyorum. Yorumunuz tam da beni anlatıyor :)
Niyeti heyecan olan insanlar empati yapamaz. Heyecan daha haz verici.Empati yapın, başka bir kadın tarafından beğenilmek eşinizin hoşunuza gitseydi ne düşünürdünüz?
Adam adına üzüldüm sadece, aldattın deyip üzerine gidemeyiz tabi ama zihinsel olarak bitirmiş bence bu evliliği.Niyeti heyecan olan insanlar empati yapamaz. Heyecan daha haz verici.
O zaman usulünce boşanıp sonra insanlarla bakışmak da bir seçenek.Adam adına üzüldüm sadece, aldattın deyip üzerine gidemeyiz tabi ama zihinsel olarak bitirmiş bence bu evliliği.
Adam için hiç üzülme bence sadaka dağıtsın çoluğa çocuğa kurtulacağı için.Adam adına üzüldüm sadece, aldattın deyip üzerine gidemeyiz tabi ama zihinsel olarak bitirmiş bence bu evliliği.
Tabi ki, en mantıklı seçenek bu bence. Kimsenin vaktini çalmaya lüzüm yok, zaten başlık her şeyi açıklıyor. O soğuma bir kere geldiyse, eskisi gibi olamaz hiçbir şey.O zaman usulünce boşanıp sonra insanlarla bakışmak da bir seçenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?