eşimi evden kovdum

dejavu27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
121
10
46
İzmir
eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo

bende ikinizinde snirli anına gelmiş aslında abartılacak birşey yokmuştu evden kovman saçma olmuş biriniz alttan alabilirdi pat diye eline bavulu verirsen evden soğutursun kocanı öyle küsde olsanız evi iki tarafta bırakıp gitmemeli çünkü

Bu kadar buyutmeye ne gerek vardi. Yuz goz olmussunuz simdi deger miydi?

evet haklısın böyle olmuyordu hiç bende oda çok gerginiz bu aralar yatağımızı bile ayırmıyorduk ama biran suratını görmeye tahammül edemedim.kötü sözlerde söyledi.beyinsiz falan dedi bana duygusal olarak bu aralar sorunda yaşıyorum buda üstüne gelince aslında biraz uzak kalması iyi olacak ikimiz içinde

Belki ters bir anına denk geldi, belki ters uyandı. Boş yere birbirinizi kırmışsınız, valizler kovmalar falan :S

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

hiç haberim yok aramadım doğal olarak. karım beni evden attı diye gidebileceği hiçbir arkadaşı yok otelde falan kalır yada iş yerinde. belkide gelir bilmiyorum şuan

Yerinde olsam arardim ve buyutmezdim ama sen bilirsin. Ikinizin de hatasi var cunku tek tarafli degil. Adam niye gitsin baska yerde yatsin.

Yerinde olsam arardim ve buyutmezdim ama sen bilirsin. Ikinizin de hatasi var cunku tek tarafli degil. Adam niye gitsin baska yerde yatsin.

şimdi arasam iyice şımarır geleceği de varsa inada gelmez. tanıyorum onu gelsede burnumdan getirir. ben hatalarımı kabul etmeye hazırım ama o hazırmı tekrar bir kavga fitillenir şahsen biraz dinmemiz gerektiğini düşünüyorum

ikinizde çok fevri davranmışsınız.bir pireye yorgan yakmak misali.evden kovacak bir durum yok.eşinin ters bir zamanıydı o yüzden dik dik konuşmuş tabak falan kırmış ama valizi eline verip göndermek olmamış.inşaallah düzelirsiniz.

Biraz kötü olmuş ya.. Evet patavatsızlık yapmış ama sende sallasaydın keşke manyak ayol deyip geçseydin

Şimdi belki kötü tavır alır sana sende baya küfür gibi etmişin adama bilmiyormusun adamlar adam değil erkek bebek azcık basma damarına ergen oluyorlar

onu evden kovacağına kendin çıkıp bir hava alıp gelseydin keşke, sen de yatışırdın o da.. konu çok abartılmış, en son söyleneceği en önce söylemişsiniz.. siz "onu cezalandırmalıyım" diye düşünüyorsunuz ama kendinizi cezalandırmışsınız.. bence de arayın, bu şekilde daha da körüklenir..

Bahane aramış sanki kovsa da gitsem diye..
Bu işin altından da umarım bir şıllık çıkmaz
Yok artık demeyin ben burada okuduklarımdan sonra
her şeyi beklemeye başladım insan denen mahluktan..

Yani ben erkek de olsam bu halimde de kalsam fark yapmaz.
Şu kavga ardından sayarım,bağırırım ama önüme konan valizi
alıp eyvallah deyip çıkmam. Onu da fırlatırım en fazla

bence ara.. çok önemsiz birşey yüzünden kavga etmişsiniz..
gel deme ilk önce, hatalıydık ikimizde felan de siniri geçmişmi anla bakalım, siniri geçmişse çağır, elinde bavul varken siniri biraz zor geçer, açacak mı telefonunu bir de o var tabi..

krebi camdan aşağı atıp tavayı parçalayan adamın valizini alıp gitmesi biraz tezat gibi

ikimizinde ters zamanı ama insana çok koyuyor bir emek veriyorsun onun için o kalkıp sana öyle davranıyor.anlatmadığım şeylerde var ben 8-5 çalışıyorum ev hanımlığım pek iyi değil gerçekten öle yemekler döktüremiyorum ama hayat müşterek hem çalış hem gel eve ne yapayım yani erkekten farkımız yok aslında ama erkekler hem para getir hem iş güç tam olsun istiyo kavga anında senin karılığın neki dedi karımısın sen dedi bana bu çok koydu valizide o yüzden aslında eline verdim ozaman memnun değilsen hadi yallah sana ne yapayım ya bende çok üzgünüm ama yapacak bişe yok

krebi camdan aşağı atıp tavayı parçalayan adamın valizini alıp gitmesi biraz tezat gibi

öyle tabak atacak bi adam değil zaten ilk defa yaptı.gitmeside tabi kavga büyüdü bağırış çağırış en sonunda kızdı gitti yoksa senin demenlemi gidicem sen defol falan dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…