eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo
bende ikinizinde snirli anına gelmiş aslında abartılacak birşey yokmuştu evden kovman saçma olmuş biriniz alttan alabilirdi pat diye eline bavulu verirsen evden soğutursun kocanı öyle küsde olsanız evi iki tarafta bırakıp gitmemeli çünkü
eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo
Bu kadar buyutmeye ne gerek vardi.Yuz goz olmussunuz simdi deger miydi?
değmezdi gerçekten ama o anki sinirle öyle olmuyor çatacak yer aradık sanki çünkü sonrasında olmayacak laflarda ettik.
Nereye gitmis haberin var mi?
hiç haberim yok aramadım doğal olarak. karım beni evden attı diye gidebileceği hiçbir arkadaşı yok otelde falan kalır yada iş yerinde. belkide gelir bilmiyorum şuan
Yerinde olsam arardim ve buyutmezdim ama sen bilirsin. Ikinizin de hatasi var cunku tek tarafli degil. Adam niye gitsin baska yerde yatsin.
ikinizde çok fevri davranmışsınız.bir pireye yorgan yakmak misali.evden kovacak bir durum yok.eşinin ters bir zamanıydı o yüzden dik dik konuşmuş tabak falan kırmış ama valizi eline verip göndermek olmamış.inşaallah düzelirsiniz.
krebi camdan aşağı atıp tavayı parçalayan adamın valizini alıp gitmesi biraz tezat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?