- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
ikimizinde ters zamanı ama insana çok koyuyor bir emek veriyorsun onun için o kalkıp sana öyle davranıyor.anlatmadığım şeylerde var ben 8-5 çalışıyorum ev hanımlığım pek iyi değil gerçekten öle yemekler döktüremiyorum ama hayat müşterek hem çalış hem gel eve ne yapayım yani erkekten farkımız yok aslında ama erkekler hem para getir hem iş güç tam olsun istiyo kavga anında senin karılığın neki dedi karımısın sen dedi bana bu çok koydu valizide o yüzden aslında eline verdim ozaman memnun değilsen hadi yallah sana ne yapayım ya bende çok üzgünüm ama yapacak bişe yok
Krep yüzünden kavga eden başka bir üye vardı.
Gerçi onun derdi başkaydı ama neyse...
Yapmayın şu adamlara krep mrep yahu :)
Peynir,zeytin,domates,bilemedin menemen bitti gitti.
Krep yüzünden ne yuvalar yıkıldı dermişim.
Kocanız Fransız değilse zorlamayın.
Adam yınede gözüme girdi valizini alıp gitmiş ya ! Ama bir erkekle bu tarzda konuşulmaz ki. J
Yaptığın iyiliğ adamın gözûne sokmuş sun bence özür dile olay kapansın
Evlilıkte fedakarlıklar olur !tatlı tatlı sohbet et sabah yanağından öp kadın gibi kadın ol !saba
Sabah sabah bu ıdda ne?
Adam yınede gözüme girdi valizini alıp gitmiş ya ! Ama bir erkekle bu tarzda konuşulmaz ki. J
Evlilıkte fedakarlıklar olur !tatlı tatlı sohbet et sabah yanağından öp kadın gibi kadın ol !saba
Sabah sabah bu ıdda ne?
Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin
Sabah sabah bu ıdda ne?
Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin
Sabah sabah bu ıdda ne?
canım benim böyle hizmetçilikten ibaret evlilik yapacaksan yapma zaten.
kendi başıma zar zor yemek pişirebiliyorum, ocağa uzan fırına yetiş külfet çoğu zaman
ufak tefek işler dışında evi temizleyemiyorum
çünkü yürüme engelliyim
evlenmeye hakkım yok bu durumda
sizin (mesafeli durduğum kafa yapısında olduğunuz için siz dedim) evlilik anlayışınız, kadın olma anlayışınız bambaşkaymış
ama şaşırmadım
sizin gibiler olmasa bu erkekler böyle davranamazdı, onları yetiştiren anne zihniyeti de muhtemelen bu çünkü
üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?