eşimi evden kovdum

akşama krep yap, çağır bence...

bence bi yunan tavernasına gidin kırın ne kadar tabak varsa karşılklı deşarj olun

Krep yüzünden kavga eden başka bir üye vardı.
Gerçi onun derdi başkaydı ama neyse...

Yapmayın şu adamlara krep mrep yahu :)
Peynir,zeytin,domates,bilemedin menemen bitti gitti.

Krep yüzünden ne yuvalar yıkıldı dermişim.
Kocanız Fransız değilse zorlamayın.

Çok kaba konuşmuş karı mısın karılığın ne demek yani.Hayat müşterek ama anlayana iş ve ev işi gerçekten çok yıpratıcı.Bu arada eşin hep böyle miydi yoksa son zamanda mı böyle olmaya başladı?Hakkınızda hayırlısı olsun.

ahaa ne güldüm çok yaşa emi :))benim eşimde çok sever krep haftada 2 kere falan yaparım:18::18:

Adam yınede gözüme girdi valizini alıp gitmiş ya ! Ama bir erkekle bu tarzda konuşulmaz ki. J
Yaptığın iyiliğ adamın gözûne sokmuş sun bence özür dile olay kapansın
Evlilıkte fedakarlıklar olur !tatlı tatlı sohbet et sabah yanağından öp kadın gibi kadın ol !saba

Sabah sabah bu ıdda ne?

arada bir de kocalar yaptın fedakarlığı alttan almayı
biyerrleri eksilmez korkmasınlar

adam sen ne biçim karısın senin ki karılık mı derken hava hoş.
hayat erkeklere güzel valla erkek doğamadık

Kadın ol ne ya. Ayaklarını yıkayıp suyunu da içsin mi? Tatlı dil karşılıklı olur erkek öküz gibi böğürürse tabak fırlatır hakaret ederse tatlı dil falan olmaz. Bi erkekle bu tarz konuşulmaz da ne tarz konuşulur. Bir de erkeklerin tarzı için özel ders mi alalım?

Son düzenleme:
Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin

ne alaka ? hayat müşteerek ayrıca artık sadece adamlar çalışmıyo. kadınlarda çalışıyo. herşey müşterek olmalı hayatta eşlerin ikisi de çalışıyo. yok öyle benim akşama kadar anam ağlasın paşam gelsin söylenme deyip kafamda tabak kırsın. oh ne ala memleket

sinirlendim

Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin

Kadın burda kocam bana krep yap dedi bende eline bavul verdim demiyor. Adam krep tabağını duvarda kırmış. Ne yapsın kadın "Ben ne biçim kadınım kocama krepten önce neden başka şeyler yiyorsun diye nasıl sorarım, tabağı kafama fırlatsaydı keşke" falan mı desin.

Bence konu sahibinin anlatmadığı şeyler var.

Bir insan normalde çok iyi anlaştığı eşiyle bir anda bu aşamaya gelmez.

Eş horozlandı diyor, diğeri eşinin kadınlığından dem vuruyor,
bir yerlerin yiyorsa at vs vs böyle bir diyalog başlı başlına ilginç iken,
bir anda tabaklar da etrafa saçılıyor...
Sonra bir anda eş evden de kovuluyor.

İlginç...

Bence olayın öncesi vardır mutlaka.
Bir anda olay bu boyuta gelemez...

Kaldı ki 3 yıllık bir evlilik söz konusu...

Son düzenleme:
kavga esnasında söylenen şeylerin üzerinde durmamak lazım, çünkü arkadaş da gayet güzel cevap vermiş, eli armut toplamamış.. eğer eline valizi verecek kadar güvendiyse kendisine şimdi de merak etmeyecek o zaman.. nasıl ki adam, kadını kendi evinden kovamaz ise, kadın da kovamaz arkadaşlar.. bugüne kadar olan en son kavgasını bile hatırlamayacak kadar iyi anlaşılan bir eş, kolay kolay kırmaz tabağı gibi geliyor bana.. mutlaka konu sahibinin anlatmadığı birşey var..

kadın dediğin çamaşır bulaşık kahvaltı yemek bunları yapmayacaksa evlenmesin mantığı varsa demek ki bizlerin asli görevi hizmetçilik. çünkü sokakta çalış gel, köpek gibi koştura koştura gel yemek yap çocuklarla ilgilen, temizlik ütü o bu bi de adama kadınlık yap. paşamda gelsin başlarım krebine desin. halbüsü bizim kadın milleti olarak işve cilve naz ve temizlik ve yemekten başka bi olayımız yok sinirlerimizi cımbızla aldırdık netekim.

konuyla alakalı değil yazdıklarım. mantalite ters bana

kendi başıma zar zor yemek pişirebiliyorum, ocağa uzan fırına yetiş külfet çoğu zaman
ufak tefek işler dışında evi temizleyemiyorum
çünkü yürüme engelliyim
evlenmeye hakkım yok bu durumda
sizin (mesafeli durduğum kafa yapısında olduğunuz için siz dedim) evlilik anlayışınız, kadın olma anlayışınız bambaşkaymış
ama şaşırmadım
sizin gibiler olmasa bu erkekler böyle davranamazdı, onları yetiştiren anne zihniyeti de muhtemelen bu çünkü
üzücü

evlilikte hiç bişey tek taraflı olmamalı olamaz bu diğre tarafın iyi niyetini kullanıp suistimal etmektir

Hangı adam olursa olsun tatlı dil. Yılanı delığınden çıkarır eşin. fazla büyütmeye gerek yok

Çalışıyorum, hem işte hem evde
Bir yavrum var, her şeyiyle ilgilenirim
Evimde de işimde de çalışmaktan asla gocunmam
Ama sizin gibi düşünen bir eşim olsa bunların hiçbirini yapmam
Hayat müşterektir,
Biz evin geçimine yardımcı olacağız, çocuklarımızı büyüteceğiz
Sorumluluğumuzu bileceğiz
Erkeklerde "değer" bilecek
Sizin gibi düşünen kadınların olduğunu görmek çok üzücü

canım benim böyle hizmetçilikten ibaret evlilik yapacaksan yapma zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…