eşimi evden kovdum

dediginiz gibi bugun saga sola esya savuran adam yarin ofkesini kontrol edemeyip kafaniza atar Allah korusun.
yalniz eline valiz tutusturup evden kovmaniz iyi olmamis.keske o anda siz olay yerinden uzaklasip baska bir odaya gecip sakinlesene kadar cikmasaydiniz.yatisinca karsilikli konusurdunuz ve hatalarinizi kabullenirdiniz.bence arayin esinizi.boyle birsey icin baska yerde kalmasinin yakisi kalmaz...

içimden aramak gelmiyor. açar arasam hatta bekliyordur bile belki biraz sonra ararım

bebek gibi zaten hep alttan alıyordum ben hep gülüp geçer espiriye vururdum hani diyorumla hiç böyle yapmazdı anladımki benim sayemde bikere alttan almadım adam neler yaptı bende iyi değilim sorunlu dönemime geldi.birazda o anlasa beni olmazmıydı

hem sağa sola eşya savurdu krepleri camdan attı kapıcıya rica minnet ettim komşularada rezil olduk bağırtısı gitti pazar pazar. ama sözleri çok ağırdı dayanamadım o anki sinirle yolladım şimdi arasam dicekki ha ben haklıyım arıyo sonrada hep yapacak bu davranışları ben ondan korkuyorum.

canım ona da gelenler gelmıs bellı..ezıldıgını mı dusundu acaba hanı ondan sonra eeeh yeter be deyıp erkeklık mı yapmak ıstedı..normal de nasıl karakteı var o onemlı cnm...uzerıne geldıgını dusunduyse ondan cıldırmıstır..senın tavrın da o sınırle alınmıs bır karar..sende gerı cekmedın kendını tabii..ama tabak canak kırmak da neymıs Allah korusun..ama yıne de kocan o senın canım..genelde ıyısenız boşver şeytana uymaa ..yazık adamaa...ara bence Allah korusun dunyanın bınbır turlu halı var..kaza maza gecırır vallaha vıcdan yaparsın...

:) bayıldım süper yazmışın... valla olurmu olur erkek milleti olmaz demem ama bende agresiftim yani pek kavga etmeyiz birden çıldırdı bende alttan almadım.hatta kırdığı tabağı süpürge yapıp gitti yani:))) okadarda iyidir.birden dayılandı hiç öle yapmazdı sonrada kavga büyüdü ağır laflarlar uçtu havada enson oda senin dırdırını çekemicem daha fazla ne halin varsa gör dedi öyle işte bir ara sakinleştik ben odama çekildim sonra ağladım ağladım çıktım hala gitmedinmi git seni görmek istemiyorum dedim oda dayanamadı gitti anlıyacağınız bir heriflik yaptı garibim sonundada kuyruğunu pıstırıp gitti.bende anlık sinirimle kaldım

ayyy yazıkkk supurmus bıde etrafıı....ara canım sen ara kocanıı....o bence haketmedıgı bır davranıs gordugunu hıssetmıstır...kotu nıyetlı olsa vallaha evı supurmek de ne daha neler yapar...

Bence kendinizi cok suclamayon. Tamam kovmaniz yanlis olmus ama esiniz getirmis sizi o raddeye. Tabi bosanin demiyorum ama barismak icin cabalamasi gereken o. Adimi atarsa siz de dilersiniz ozrunuzu

Ay süpürdü madem acıdım yazık ara bence de o zaman özledim aşkım gel birlikte kıralım tabakları de sevinsin garip

erkeklik yapmak istediği kesin zaten normalde çok iyiz önceki kavgamızı hatırlamıyorum bile o derece iyiz ama bende alttan alıyorum ona sorsan o alttan alıyomuş güya ama ben alıyorum.benimde tersime geldi hep erkeklerin gönülleriylemi oynayacağız birazda onlar oynasın bizim gönlümüzle hem tabak çanak kır hem emeğimi at herşeyi geçtin hakaretler et sonra ben ariyim gel kocacım diyim ozaman şımarıp her ezildiğini sandığında kafamda tabak kırsın

sadece bukadardanmı oldu bunlar mutlkaa öncesıde vardır valizini eline vermek biraz ağır kaçmış

öyle horozlanmayı alışkanlık halıne getırmesın derken ya evde böyle valizle gıtmeyı alışkanlık halıne getırırse

içimin yağları eridi, iyi yapmışsın oh
sen krep hazırlamaya devam ederken hapur hupur yiyor
bunun üstüne azıcık sitem ediyorsun bekle gibisinden
lafa bak "başlatma krepinden hepsini camdan atarım" diyor
bu ne biçim tavır? hem görgüsüz hem ukala hem horoz
atamazsın deyince de pat aşağı atıveriyor krebi, tabağı duvarda parçalıyor,yuh
bu ne biçim şiddet?bugün duvarda yarın kafanda dediğin gibi
valizini alıp gitmesi isabet olmuş,biraz burnu sürtsün
valizini de sen hazırlamasaydın keşke
kendi hazırlasaydı, müstahak ona
çok sinir bozucuymuş eşin

-bu forumda ezilen büzülen hakaret işiten, sözlü fiziksel şiddet gören buna rağmen çaresizim bişey yapamıyorum diyen onca konu sahibesine örnek olsun bu tutumun oh

Son düzenleyen: Moderatör:

senı gidi feminist seni

bilemedimki ne desem,ne yazsam.kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...bende eşime küsüm.3 gün oldu.az önce neden hiçbişey olmamış g,b, davrandığını sordum. ''bana göre bişey olmadıki.ne var ortada'' dedi.güleyim mi ağlayım mı bilemedim.keşke evlenmeseydim.babamın evinde daha rahattım heralde

senı gidi feminist seni

napayım canım ya
hep kadın alttan alsın,
kadın sussun,
kadın öbür odaya gitsin adamın sakinleşmesini beklesin,
kadın abartmasın suyuna gitsin,
nedir yani bu kadınların çektiği?
azıcık da adam alttan alsın adam sussun adam öbür odaya gitsin sakinleşsin hatta evden uzakta bi silkinsin kendine gelsin
azıcık da erkek çaresiz kalsın valla yeter offf

kalmazlarki cnm annecikleri onlara hemencık sahip çıkar

işler dahada sarpa sarar

vallahı kadın evını terk edip gitse anneleri böyle sahıplenmıyor

Küçücük bir olayı ikiniz de büyütmüşsünüz.
Ama valiz hazırlayıp eline vermek, pes artık!

karılığın nedir demiş... çok gurur kırıcı bir söz etmiş, bu nedenle kovulmayı da hak etmiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…