eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo
bence ara.. çok önemsiz birşey yüzünden kavga etmişsiniz..
gel deme ilk önce, hatalıydık ikimizde felan de siniri geçmişmi anla bakalım, siniri geçmişse çağır, elinde bavul varken siniri biraz zor geçer, açacak mı telefonunu bir de o var tabi..
Biraz kötü olmuş ya.. Evet patavatsızlık yapmış ama sende sallasaydın keşke manyak ayol deyip geçseydin
Şimdi belki kötü tavır alır sana sende baya küfür gibi etmişin adama bilmiyormusun adamlar adam değil erkek bebek azcık basma damarına ergen oluyorlar
dediginiz gibi bugun saga sola esya savuran adam yarin ofkesini kontrol edemeyip kafaniza atar Allah korusun.
yalniz eline valiz tutusturup evden kovmaniz iyi olmamis.keske o anda siz olay yerinden uzaklasip baska bir odaya gecip sakinlesene kadar cikmasaydiniz.yatisinca karsilikli konusurdunuz ve hatalarinizi kabullenirdiniz.bence arayin esinizi.boyle birsey icin baska yerde kalmasinin yakisi kalmaz...
Bahane aramış sanki kovsa da gitsem diye..
Bu işin altından da umarım bir şıllık çıkmaz
Yok artık demeyin ben burada okuduklarımdan sonra
her şeyi beklemeye başladım insan denen mahluktan..
Yani ben erkek de olsam bu halimde de kalsam fark yapmaz.
Şu kavga ardından sayarım,bağırırım ama önüme konan valizi
alıp eyvallah deyip çıkmam. Onu da fırlatırım en fazla
:) bayıldım süper yazmışın... valla olurmu olur erkek milleti olmaz demem ama bende agresiftim yani pek kavga etmeyiz birden çıldırdı bende alttan almadım.hatta kırdığı tabağı süpürge yapıp gitti yani:))) okadarda iyidir.birden dayılandı hiç öle yapmazdı sonrada kavga büyüdü ağır laflarlar uçtu havada enson oda senin dırdırını çekemicem daha fazla ne halin varsa gör dedi öyle işte bir ara sakinleştik ben odama çekildim sonra ağladım ağladım çıktım hala gitmedinmi git seni görmek istemiyorum dedim oda dayanamadı gitti anlıyacağınız bir heriflik yaptı garibim sonundada kuyruğunu pıstırıp gitti.bende anlık sinirimle kaldım
:) bayıldım süper yazmışın... valla olurmu olur erkek milleti olmaz demem ama bende agresiftim yani pek kavga etmeyiz birden çıldırdı bende alttan almadım.hatta kırdığı tabağı süpürge yapıp gitti yani:))) okadarda iyidir.birden dayılandı hiç öle yapmazdı sonrada kavga büyüdü ağır laflarlar uçtu havada enson oda senin dırdırını çekemicem daha fazla ne halin varsa gör dedi öyle işte bir ara sakinleştik ben odama çekildim sonra ağladım ağladım çıktım hala gitmedinmi git seni görmek istemiyorum dedim oda dayanamadı gitti anlıyacağınız bir heriflik yaptı garibim sonundada kuyruğunu pıstırıp gitti.bende anlık sinirimle kaldım
canım ona da gelenler gelmıs bellı..ezıldıgını mı dusundu acaba hanı ondan sonra eeeh yeter be deyıp erkeklık mı yapmak ıstedı..normal de nasıl karakteı var o onemlı cnm...uzerıne geldıgını dusunduyse ondan cıldırmıstır..senın tavrın da o sınırle alınmıs bır karar..sende gerı cekmedın kendını tabii..ama tabak canak kırmak da neymıs Allah korusun..ama yıne de kocan o senın canım..genelde ıyısenız boşver şeytana uymaa ..yazık adamaa...ara bence Allah korusun dunyanın bınbır turlu halı var..kaza maza gecırır vallaha vıcdan yaparsın...
eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo
içimin yağları eridi, iyi yapmışsın oh
sen krep hazırlamaya devam ederken hapur hupur yiyor
bunun üstüne azıcık sitem ediyorsun bekle gibisinden
lafa bak "başlatma krepinden hepsini camdan atarım" diyor
bu ne biçim tavır? hem görgüsüz hem ukala hem horoz
atamazsın deyince de pat aşağı atıveriyor krebi, tabağı duvarda parçalıyor,yuh
bu ne biçim şiddet?bugün duvarda yarın kafanda dediğin gibi
valizini alıp gitmesi isabet olmuş,biraz burnu sürtsün
valizini de sen hazırlamasaydın keşke
kendi hazırlasaydı, müstahak ona
çok sinir bozucuymuş eşin
-bu forumda ezilen büzülen hakaret işiten, sözlü fiziksel şiddet gören buna rağmen çaresizim bişey yapamıyorum diyen onca konu sahibesine örnek olsun bu tutumun oh
senı gidi feminist seni
napayım canım ya
hep kadın alttan alsın,
kadın sussun,
kadın öbür odaya gitsin adamın sakinleşmesini beklesin,
kadın abartmasın suyuna gitsin,
nedir yani bu kadınların çektiği?
azıcık da adam alttan alsın adam sussun adam öbür odaya gitsin sakinleşsin hatta evden uzakta bi silkinsin kendine gelsin
azıcık da erkek çaresiz kalsın valla yeter offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?