- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Güncelleme: Gerçekten burda kibar ve yapıcı bir şekilde yapılan eleştirilere teşekkür ederim bu sayede abarttığımı ve yanlış yaptığımı anladım. Diğer eleştirileri alttan almaya çalıştım ama sanırım öyle yapmamak gerekiyormuş kibarlığı zayıflık olarak görenlere cevaplarını vermeye devam edecem.
Eşime karşı Yaptığım hatadan dolayı Pişman oldum ama yaptım bir kere. Özrümü diledim o da diledi ve ertesi gün güzel bir hediye alıp jest yaptı ben de onun için bişeyler yaptım ve birbirimizi anladık affettik. Konu kapanmış oldu. Daha önce çok sorun yaşamıştık 6 yıllık ilişki nihayetinde ama ilk defa bana karşı böyle bir tutumuyla karşılaşınca afalladım ve ne yapacağımı bilemedim aşırı tepki verdim ama iyi oldu bundan ders aldım.
Güncelleme: Gerçekten burda kibar ve yapıcı bir şekilde yapılan eleştirilere teşekkür ederim bu sayede abarttığımı ve yanlış yaptığımı anladım. Diğer eleştirileri alttan almaya çalıştım ama sanırım öyle yapmamak gerekiyormuş kibarlığı zayıflık olarak görenlere cevaplarını vermeye devam edecem.
Eşime karşı Yaptığım hatadan dolayı Pişman oldum ama yaptım bir kere. Özrümü diledim o da diledi ve ertesi gün güzel bir hediye alıp jest yaptı ben de onun için bişeyler yaptım ve birbirimizi anladık affettik. Konu kapanmış oldu. Daha önce çok sorun yaşamıştık 6 yıllık ilişki nihayetinde ama ilk defa bana karşı böyle bir tutumuyla karşılaşınca afalladım ve ne yapacağımı bilemedim aşırı tepki verdim ama iyi oldu bundan ders aldım.
Son düzenleme: