• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eve almadım

Evet eşimle oturup düzgünce de konuşmayınca ne neden oldu hiç anlamadım ve gereksiz yere aşırı tepki verip sinirlendim biraz da abarttım ama çok şükür hallettik.. Sizin gibi güzel yorumlar da geliyor ayrıca gelen mesajlar da oluyor ve içim açılıyor çok teşekkür ediyorum ❤️😍
çok iyi yapmışsınız. ama o geç gelmesinin hesabını da sordunuz dimi :D

Yazımı okuyunca bende ciddi yazmışım ya🤣Maksat o değildi ama kızgın surat falan direkt girişir gibi olmuş hahahahahaa

tuuggccee3434 tuuggccee3434 sağlıklı bir hamilelik dilerim, hamilelik ve lohusalık döneminde hormonlar ele geçiriyor bizi, olmadık bir şeye patlıyor olmadık şeye ağlarken buluyoruz kendimizi.
Bence eşinizle bu durumu konuşun ki umarım bir daha yaşanmaz ama arada bir ani çıkışlar yaşarsanız sebebini anlayıp kırılıp gücenmesin.
Evet gerçekten çok tuhaf bişey bir yandan aşırı duygusallık diğer yandan aşırı sinirlilik halleri tepkilerimizi kontrol etme güçlüğü.. Hemen ertesi günü konuşmuştuk ve çok iyi gelmişti birbirimizi anlamak 🥰 Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😍❤️

Evet gerçekten çok tuhaf bişey bir yandan aşırı duygusallık diğer yandan aşırı sinirlilik halleri tepkilerimizi kontrol etme güçlüğü.. Hemen ertesi günü konuşmuştuk ve çok iyi gelmişti birbirimizi anlamak 🥰 Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😍❤️
Kadın için de erkek için de arada bir istemsiz öfke patlamaları olabilir, eşler bunu tolere edebilmeli, tolere edemeyeceksek neden eşiz.
Örneğin biz kadınlar hamileyken patlama yaşayabiliyoruz, ben hiç ağlanmayacak şeylere ağlardım, reklamlara ağlanır mı ağlıyordum, doğum yaptığımda da kızım ağladıkça ben de iyi bir anne olamıyorum deyip hıçkıra hıçkıra ağladığım oldu.
Erkeklerde bazen iş stresine giriyor, maddi kaygıları oluyor patlama yaşıyor, bizde onları tolere ediyoruz, neden patlama yaşanıyor bilirsek karşılıklı konuşup anlaşarak çözebiliriz, ki zaten iş tatlıya bağlanmış :nazar:

Evet defalarca özür diledi ve kendini çok suçladı kıyamadım ve hemen affettim 😂
Hamilelikte bu hormonlar yüzünden bazen içimizden canavar çıkabiliyor. Çok abarttığımız olabiliyor. Önemli olan durumu fark edip telafi etmek. siz de bunu başarmışsınız. İnşallah bundan sonrası iyi olur

Kadın için de erkek için de arada bir istemsiz öfke patlamaları olabilir, eşler bunu tolere edebilmeli, tolere edemeyeceksek neden eşiz.
Örneğin biz kadınlar hamileyken patlama yaşayabiliyoruz, ben hiç ağlanmayacak şeylere ağlardım, reklamlara ağlanır mı ağlıyordum, doğum yaptığımda da kızım ağladıkça ben de iyi bir anne olamıyorum deyip hıçkıra hıçkıra ağladığım oldu.
Erkeklerde bazen iş stresine giriyor, maddi kaygıları oluyor patlama yaşıyor, bizde onları tolere ediyoruz, neden patlama yaşanıyor bilirsek karşılıklı konuşup anlaşarak çözebiliriz, ki zaten iş tatlıya bağlanmış :nazar:
Ne güzel yazmışsınız.. O duygu dalgalanmalarını patlamalarını ancak yaşayan anlar o ağlama olayları maalesef bende de oluyor sokakta bir kedi köpek göreyim nedensiz ağlıyorum aç mı tok mu diye..
Kadın da erkek de sorunlar yaşayabiliyor ve Dediğiniz gibi karşılıklı konuşunca, anlayıp anlaşılınca çözülüyormuş sorunlar. ☺️

Hamilelikte bu hormonlar yüzünden bazen içimizden canavar çıkabiliyor. Çok abarttığımız olabiliyor. Önemli olan durumu fark edip telafi etmek. siz de bunu başarmışsınız. İnşallah bundan sonrası iyi olur
Hahahahah öyle olabiliyormuş eşlerimize de bize de Allah kolaylık versin. İnşaallah ☺️🌸

Back
X