• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eve almadım

Abarti hemde fazla abartı yaptığınız neden mi ?Ben tup bebek hamilesiyim ve sıcaklık 40 derece üstü ben adamdan su isterken bile acaba yorar miyim diyorum

100 de 100 haksızsın canım madem evde meyveden başka bise yok kaynanası ara bak şöyle getirsinler yakinmissin demek qnahtara gittiyse esin neyse onu geçelim hamilelik hormonların alt üst olduğu çok yorucu ve o kadar da güzel bir durum sen kendine ve eşine bunu zehir etmişsin simit yani altı üstü sabah yerdin nolacak ac kalıp da o kadar kivranacagina ara yakınındaki akrabani sana bir sık.a bir gözleme yapardı nefsin kölelerdir biraz daha yapıcı ol bence
Ya bana ben getiremycem dese zaten bi yolunu bulurdum beni oyaladı niye anlamıyosunuz

Valla herkes
Abarti gibi demis ama hic abartmiyorsun.. eve almamak belki bi tik abarti olsada.. birsey yiyememek
Surekli bulantili olmak..ve ac gezmek.. bunu yasayan bilir..ve isin tuhafi oyle bi yumurta kirayim onun yerine ya da peynir ekmek yiyeyim olnuyor o anlarda.. ayda yilda caninin birsey istemesi ve herifin sana getircem deyip getirmemesi.. valla haklisin..3. Gebeligimde dogurana kadar bulanti yasamis biri olarak cok hak verdim sana..

Ülkenin 3 köşesinde yangınlar olması beni de eşimi de yeterince üzdü elimizden gelen desteği de yolladık eşim de ben de çalışıyoruz
Evet konvoyu ben de görgüsüzlük olarak görüyorum ama hemen hemen her evlenen bunu yapıyo ve bunu ben değiştiremem
Degistiremeyeceginiz şeyler için trip atmayın o zaman.

Haklı olup olmama peşinde değilim haksız olduğumu da hemen hemen herkes söylüyor zaten böyle bir problem yaşadım içim içimi yiyor canım yanıyor ne yapabilirimmm !! Burda destek görmek zorunda olmadığımı biliyordum ama kimse de anlamaya çalışmıyor ben o an ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum siz değil

canımmm ben seni çok iyi anlıyorum,hamilelikte simit eksikliğinin insan vucudunu 10 dkda felç edebileceğini bilmiyorlar işte.
anlayın artık arkadaşımız hamile,HAMİLE. en çok o hamile. yaşadıklarını hissettiklerini nerden bilebilirsiniz.

abartıyorsunuz gerçekten, altı ustu simit getirmemiş ya, getircem demiş 1 saat geç kalmış ne var bunda. nazınızı bu kadar konsantre şekilde yapmayın, biraz seyreltin. yoksa aşık usandırırsınız.

Ben sizi haklı buldum. Adamın işini gücünü bırakıp başınızda asker gibi beklemesi lazımdı bence. Hamilesiniz sonuçta. Ya açlıktan ölseydiniz. Ne olacaktı o zaman. Ohhh kadın karnında çocukla simit beklesin, adamın umurunda değil. Ya o çocuk kırk yılda birşey istedim almadılar ne biçim anne baba bunlar diye düşünüp küserse size, ya psikolojisi bozulursa? Hiç bunları düşünen yok. Hayır açlıktan bayılabilirdiniz de.
Ben olsam adamı bir daha eve almam. Canınız bir simit istemiş onu bile getiremiyorsa neye yarar bir erkek. Dahası hamile halinizle sizi neden yalnız bırakıyor? Tek başınıza mı büyüteceksiniz çocuğu karninizda? Kapının önüne bir sandalye koyun orada beklesin gece gündüz. Günde iki saat uyku izni verseniz yeter bence.
Komşum hamile, kocası bir haftadır ilk defa uyku iznine çıktı daha. Sizinki vicdansizmis resmen.
Aynen sallardiracaksin meydanda bu gibi eslerden 3 5 tane bak bakalim birdaha hamiş primsesleri evde tek acliga terk ediyorlarmi 🤬🤬🤬🤬

ben bunu prenseslik olarak gormuyorum. gercekten acliktan kivranirken bile bir lokma yiyecek hali olmayabiliyor insanin. bu durumda ben esinin konvoy gibi bir sacmaliga katilmasini normal bulmadim.

ben olsam ben de uzulurdum, kuserdim buyuk ihtimalle. eve almamak abartili olabilir ama herkesin verecegi tepki bir degil. bence esinizin yaptigi sizin yaptiginizdan daha agir. en azindan siz onu arayana kadar onun sizi arayip haber vermesi gerekirdi gecikecegim diye.

Hamile haliyle tatile mi gitmişler bu pandemi de? E bunun kocasinda da iş yok hakkaten, doğacak çocuk Allah'a emanet büyüyecek belli ki

bungalowlar,villalar, veyaz bağımsız apartlarda tatil yapmak guvensiz değil covid için. kalabalığa karışmamak muhim.
yakın temas insan görmeyeceği bir yerdeyse sıkıntı olmuyor yani.

O saatlerde de tam düğün salonunun yanında sokak simidi satan bi amca var hep ordan alıyoruz

Siz bence eve gelmesini istemişsiniz yine söylüyorum. 12'de de olsa o adam gelirken getirebilirdi. Çektiğiniz sıkıntıyı anlayabilen aylarca bir lokma yemek yiyemeyip açlıktan ağlayan, defalarca baygınlık geçiren yediğim serumu hesabını bile yapamadıpım bir hamilelik geçiriyordu. Canım çok nadir bir şey çekti onda da eşim işten gelene kadar bekleyebildim.

bungalowlar,villalar, veyaz bağımsız apartlarda tatil yapmak guvensiz değil covid için. kalabalığa karışmamak muhim.
yakın temas insan görmeyeceği bir yerdeyse sıkıntı olmuyor yani.
Akrabası bile değil, arkadaşının düğünunde halay çekip konvoya katılan bir kişinin bu hassasiyette olacağı gelmedi aklıma ama evet tabii olabilir...havuzlu villa makul

Sanki hic hamile kalmadik. Hic bulanti cekmedik. Hic kusmadik...
Dört hamilelik dört canlı doğumum var. Tuzlu bir kraker atardim ağzıma... birsey yi- ye- mi- yor- sam...

Eş kişisinden ziyade bu beden benim kimse benim hamilelikte ne yasadigimi bilmez ondan kendi işimi kendim görür bir çözüm bulurdum.

Triplenmek kapiyi acmamak adami anaya gonderip anahtari aldırmak... Ben bunu kendime yakıştıramazdim. At üzengisine konmuş kelebek, haydi bekle bakalım ne zaman uçar felek😃

Arkadaşının düğünunde halay çekip konvoya katılan bir kişinin bu hassasiyette olacağı gelmedi aklıma ama evet tabii olabilir...havuzlu villa makul

yok duğun meselesi fecaat zaten. gerçekten şu ortamda ayıp olmasın diye duğune katılanlar garip geliyor bana. kim kuserse kussun, kardeşim evlense dahi çift maske siperlikle katılır, surekli dışarı çıka çıka toplamda yarım saat dururdum o ortamda mecburiyetten. dıdının dıdısının duğunune maskesiz nesiz 2 saat oynamaya gidiyo millet.bas nikahı geç 40-50 kişiyle geniş bir mekanda. ne duğunu.

Back
X