• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eve almadım

Hamile kadın terörü resmen. Okurken darlandım. Hayır sanırsın ki ejderha falan doğuracak =)
Dünyada tek hamile benim tripleri.. İsteklerinizi, beklentilerinizi anında karşılayamıyorsanız sabretmeyi öğrenmediniz mi bu yaşınıza kadar? O an olmamış, sabah yerdiniz. İki meyve atıp ağzınıza vurup kafayı yatardınız. Ha gene adama trip yapardınız, neden dediği saatte gelmedin diye ama bu kadar yani. Adamı engellemek ne ya =))) Hayır ben de şımarık ve kaprisli bir kadınımdır eşime bunları okuyayım da ayaklarımı öpsün =)))

Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Doğum yapacağım ana kadar mide bulantım kusmam devam etti ama kocamı eve almamak hiç aklima gelmemişti.

Herkes mutlaka bir şeyler yaşamıştır. Kimsenin bir şey yaşamadığını nerden çıkarıyorsunuz?

Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce

her canlı turunun dişisi doğum yapıyor ya, bir tek biz insanlarda var bu naza çekme olayı. doğum aslında dunyanın en doğal olayı, nesil devamlılığı için uruyoruz. bak kedilere sadece doğumları yaklaştığında kuytu kapalı bir köşe ararlar, pıt diye doğururlar yavrucuklarını. eski kadınlarımız arasında bebeğini tarlada şalvarının içine doğurup yazmasına sarıp eve getirirlermiş, yani hamileyim ama simit yemedim diye kocanı kapıdan kovacak bir olay haline getirme hamileliği. tabi ki hormonlar, tabi ki bir şeyler olacak ama hayatı iki tarafa da zehir etmenin gereği var mı? bence yok.
bizim bir tanıdığımız eşi hamilelikte kendisini çok zorlayınca, her gunu ayrı triple geçince, "keşke onun yerine ben doğurabilseydim vallahi doğururdum" dedi.

Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Eşinin ilgisizliği diye bir durum olmamış. Evde mizmizlanan trip atan biri olunca belliki adam biraz nefes almak istemiş.Ustelik nereye gittiğini de söylemiş . 7/24 yaninda kalamaz ki sonuçta. Simit görünen kısım bence asıl görünmeyene bakın. Kadınlar bazen bencil olabiliyor

Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Ne abartmışsın ya hu. Ben adamın yerinde olsam bi daha gelmezdim asıl. Dünya kadar uygulama var. Onlardan birini kullanıp isteseydin. Hiç imkanın yoksa evde yapaydın . Olmadı sabahı bekleye gide kendin alaydın. Hemen her istediğimiz o an elimize geçseydi ohooooooo. Haksızsınız . Allah kocanızın yardımcısı olsun

Doğum yapacağım ana kadar mide bulantım kusmam devam etti ama kocamı eve almamak hiç aklima gelmemişti.

Herkes mutlaka bir şeyler yaşamıştır. Kimsenin bir şey yaşamadığını nerden çıkarıyorsunuz?
Eve almamak abartılı dedim Zaten annesi yakınmış gidip orda yeseymis keşke

Şımarık birisin ve haksızsın ben hamileyken bazı geceler eşim geç geldiginden dolayı fırında ekmek kalmamış oluyordu yada yorgun oldugundan unutuyordun gerçekten aç olan birisi öyle oturup saatlerce simit beklemez evde yapıp yiyebileceğin bişeyler de mi yoktu hamileyim diye bu kadar nazlı olup her istediginiz anında yerine gelsin kafası yaşamanız çok abartı böyle davranan insanların hayatındakilere üzülüyorum kimse bu kaprisleri çekmek zorunda olmamalı

Yahu ben de hamileyim. Eşim kaç kezlerce ya annesine gitti ya abisine gitti veya düğüne gitti. Geceleri döndüğü oldu karnını doyurmuş ben aç şekilde.
Valla yemeksepetinden söyledim istediğimi. İlla simit aşerdin diye o an simit mi yemen lazımdı. Susamlı çubuk kraker yiyebilirdin? Abartmışsın. Ben tüp bebekle riskli gebelik geçirmeme rağmen böyle birşey yapmadım . Çok aşırı saçma. Adam haklı bence sürekli düğün olmuyor ki. Israr etmişlerdir kalmıştır o da.

Sizde tam soğumalıkmışsınız..
Acaba eşiniz bu şımarıklıklarınızı daha ne kadar çeker ?
Daha bebek dünyaya gelecek. Asıl curcuna o zaman başlayacak gibi.

Sonrada insanlar bikmis olsa "cocuktan sonra evliligimiz degisti" oluyor, halbuki cocukla alakasi yok

Herkes eleştiriyor evet belki haksızım ama ben kötü hissettim ve o şekilde davrandım hislerimizi kontrol etmemiz mümkün değil. Ben haksız görünüyorum ama o an benim yerimde kim olsa aynı şekilde davranırdı. Benim eşim o durumda olsa ben ona öyle davranmazdım

Gülüm ayni sekilde davranmazdi. Esiyi eve almayip anneye yollamak nedir Allah askina. Madem hamileligin bu kadar kötü geciyor bastan esini dügüne göndermeyecektin, heleki bu corona ortaminda. Sahsen esimin dügünü birakip bana simit almasini beklemem, madem ki gitmis. Daha ölcülü davranmalisin. Adam bir ceker, iki ceker sonra sana patlar.

Herkes eleştiriyor evet belki haksızım ama ben kötü hissettim ve o şekilde davrandım hislerimizi kontrol etmemiz mümkün değil. Ben haksız görünüyorum ama o an benim yerimde kim olsa aynı şekilde davranırdı. Benim eşim o durumda olsa ben ona öyle davranmazdım
Ben Seninle aynı durumdaydım. Ve benm ki tüp bebek o kadar ağır iğneler ilaçlar hormonlar kullanıyordum ki. Daha yeni bıraktım o ilaçları. Her süreci işkence gibiydi. Eşim hiçte bu kadar nazımı çekmedi. Hatta arkadaslarıyla buluştu gelirken et döner alırmısın dedim. Unutmuş saat geç olunca da bulamamış. Ona bile laf etmedim. Abartıyorsun, adam da soğur bu şekilde yapma bence.

Yoo ben de hamileydim.
Riskli gebelik durumundaydım.
Hiç senin gibi davranmadım.
Darlamadım.
Bir gün kanamam oldu eşimi aradım telefonu kapalıydı, kaynımı aradım geldiler.
Adamı da evden kovmadım.

Ben hamileliğin başında sürekli kusma+iştahsızlıktan dört kilo vermiştim.Bir kere de serum yemiştim. Ayrıca düşük riski yüzünden hep Progestan kullandım. Yine de bu premsesliğin yarısını bile yapmadım. Aferin valla biliyorsunuz canınızın kıymetini. O koca da eşek değil ya düğün onun neyine, beklesin başınızı 7/24.

Sonrada insanlar bikmis olsa "cocuktan sonra evliligimiz degisti" oluyor, halbuki cocukla alakasi yok
Kesinlikle katılıyorum. Anlaşamadıkları an ya çocuktan sonra böyle olduk derler yada kayınvalide görümceyi suçlarlar.

Aslinda ufak ufak böyle birikir ve karşılıklı bıkma gerçekleşir.

Biraz fazla abartılı bir tepki olmus sanki boyle böyle evlilikte sevgi saygi azalip kayboluyor bence biraz empati yapip ona gore tepki vermek lazim ne demisler keskin sirke küpüne zarar

Back
X