• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eve almadım

Aynen yaaa...sanki bana madalya 🏅...bak kendi kendime yukseldim şimdi...yok kız konu sahibi, aynen böyle devam et, özür filan da dileme
Valla öyle haksızlık ama maalesef böyle. Ben çok yıprandım eş ailesine hizmet ede ede. Koca kişisinin istediği herşeyi yapmaya. Bi hastalandımmı yapmadımmı hemen hop nankörlük. Başlarım böyle işe dedim. He böyle naz trip yapmam , belkide konu sahibi gibi yapmak gerek 🤷🏻‍♀️

Valla öyle haksızlık ama maalesef böyle. Ben çok yıprandım eş ailesine hizmet ede ede. Koca kişisinin istediği herşeyi yapmaya. Bi hastalandımmı yapmadımmı hemen hop nankörlük. Başlarım böyle işe dedim. He böyle naz trip yapmam , belkide konu sahibi gibi yapmak gerek 🤷🏻‍♀️
Yani herkes eleştiriyor bişey diyemiyorum ama Allah bu canı başkaları için yıpratalım diye vermedi. Önce kendi kıymetimi sonra eşimin kıymetini bilirim ha hiç bişeyini eksik etmem elimden ne gelirse yaparım o ayrı. Benimki naz değil hanımefendi kötü hissettim tepki verdim hepsi bu. Abarttığımı kabul ediyorum o yüzden özrümü dileyecem

Tiramisu kurabiye Ve normal kremalı pasta yaptım tiramisuya peynir girdiği için kayınbabam yemiyo abartıyla alakası yok ben gittiğimde de kayınvalidem yaşlı haliyle yapıyo ben de aynı hürmeti gösteriyorum.
Neden ki alın yarım kilo baklava ikram edin :)

Yaptıpınız ayıp, kimin evine kim alınmıyor
Hangi devirdeyiz, evde ekmek yoktu bile yazmışsınız, getir götür bin türlü uygulama var, verseydiniz bir sipariş simitte gelir ekmekte, şımarıklık etmişsiniz
Almanya da bir kural var şiddet olmadigi taktirde eşler her tartışmada bir digerini evden kovamiyor çünkü her ikisininde ortak haklari var.

Burda yazmışken söyleyeyim kayınvalidemleri yemeğe davet ettim sofrayı da donattım hepsi afiyetle yedi ben pilav ekmek yedim sadece. Yemek yapmaktan üşenen biri değilim yaparken zorluk çektim kokudan vs. Ama 3 çeşit tatlısına kadar yaptım.
Yorma gendini guzum hamilesin sen ablammm

Kullandığı kelime ile ilgili sorduğunuz şey farkında mısınız ? Ayrıca da iç Anadolu’da da vardır düğüne giderken konvoy yapılır . Düğün salonundan çıkarken de gelinle damadın arkadaşları konvoy yapar şehirde tur atar oradan da gençleri evlerinin önüne getirir haydi mutluluklar dileriz der giderler . Yani Doğu ile alakası yok söylediğiniz saçmalık başka bir şey değil . Sizi şikayet ediyorum ırkçılık yapıyorsunuz

yok artık bu kadarı da abartı olmuyor mu?
ben de kapiş desem biri göçmen misin diye sorsa evet derim ne var ki bunda anlamadım?

Ya en kıymetli kendi canım , hiç kendimi yoramam gebe falan kalsam hiç yani. 2 kişiye üç çeşit tatlı çok fazla ya . Herkese özel tatlıya ne gerek var . Beklentileri düşürün gerek yok . Ben de çok güzel overim yapsınlar diye :))

yok artık bu kadarı da abartı olmuyor mu?
ben de kapiş desem biri göçmen misin diye sorsa evet derim ne var ki bunda anlamadım?
Konu sahibi uykuya kaldım gibi birşey yazmış ya onu doğulular kullanır genelde arkadaş o yüzden soruyor doğulu musun diye . Yoksa düğün konvoyu ile doğunun ne alakası var ki ? Evlenen konu sahibi değil ki arkadaşları nereli oldukları ile konu sahibinin ne alakası var ? O yüzden öyle dedim ben

Back
X