- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
Beni savuncak bişey dememiş ki niye böyle saçmalıyorsunuz??Bu konu sahibinin 2. Hesabi sanirsam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni savuncak bişey dememiş ki niye böyle saçmalıyorsunuz??Bu konu sahibinin 2. Hesabi sanirsam![]()
Yok yok sen dogru anlamissin![]()
3 çeşit tatlı hanımefendi belli ki size çok tuhaf geldi muhtelif ev hanımıı. Hiç yapmamışsınız anlaşılan
Ben de adminin zamanını almaktan şikayet ettim siziSustumbence sende sus ban yemeyelim tartışıp bak yeni geldin zaten sende yazık
![]()
Ben sizi etmemiştimBen de adminin zamanını almaktan şikayet ettim sizi
3 çeşit tatlı hanımefendi belli ki size çok tuhaf geldi muhtelif ev hanımıı. Hiç yapmamışsınız anlaşılan
Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de en çok kendime kıymet veririm ama etrafımdakileri de unutmam. Yani insanları gazlayıp bişeyler yaptırıyorsunuz faydalanıyorsunuz bunu da pişkin pişkin anlatıyorsunuz üzüldüm adınızaYa en kıymetli kendi canım , hiç kendimi yoramam gebe falan kalsam hiç yani. 2 kişiye üç çeşit tatlı çok fazla ya . Herkese özel tatlıya ne gerek var . Beklentileri düşürün gerek yok . Ben de çok güzel overim yapsınlar diye :))
Şimdi de blöf yaptığınız için ediyorum.Ben sizi etmemiştim![]()
Muhtelif ev hanımı değilim hem ben![]()
Nickimi doğru okuyun lütfen
Et arkadaşım et hayret birşey. Mune yazar etmiş miyim etmemiş miyim ? Sana yalan borcum mu var ne garipsiniz. Ayrıcada ederim istersem . Admini boşuna meşgul ettiğim için ceza vs de almam . Kiii boşuna mı değil mi buna sen karar veremezsin !Şimdi de blöf yaptığınız için ediyorum.
Zılgıt ne alaka doğulu olduğumu yazınca üşüştünüz tabi. Yazık gerçekten üzülüyorum. Siz görgüsüzlük dersiniz biz evimize gelene kıymet vermek deriz. İnsan ne görürse onu yaprmış bizde böyleeAl işte doğru anlamışım tontriko
Zılgıtı da yedim gördün mü
Evet hiç 3 çeşit tatlıyı aynı anda misafire yapmadım. Görgüsüzlük çünkü :)
Öle deme ikizler bebelerim 11 yaşındalar onları doğurana kadaaar azmi kocamı kapıya kodum ahh ah şu evin dili olsada anlatsa... azmi simit istedi canım azmı konvoyu bırak da gel dedimOhhh... Keşke ben de önce nişanlansam da sonra evlensem de sonra hamile olsam da sonra bir de oğlum olsa da sonra yürüyecek yaşa gelse de sonra tek başına evden çıkacak hâle gelse de bana da simit almaya göndersem...
Ahhhh ahhh....![]()
Simit ve ekmek almaya gitmesi için çocuk yapma fikri
![]()
![]()
Getir diye bir sistem ürettiler, bunun yemek sepeti, iste gelsin gibi versiyonları da var. mesajla istediğinizi size ulaştırıyorlar. Ayrıca paket servis yapan pastaneler de mevcut Eşiniz de siz de haberdar değilsiniz sanırım. Keşke böyle bir çözüme başvursaydınız da iş büyümeseydi.Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Getir uygulaması maalesef yok. Yemek sepeti falan var orda da hep kebap bamburger tantuni o tarz şeyler.. ben de abarttım biraz haklıyken haksız oldumGetir diye bir sistem ürettiler, bunun yemek sepeti, iste gelsin gibi versiyonları da var. mesajla istediğinizi size ulaştırıyorlar. Ayrıca paket servis yapan pastaneler de mevcut Eşiniz de siz de haberdar değilsiniz sanırım. Keşke böyle bir çözüme başvursaydınız da iş büyümeseydi.
Eşiniz düşüncesizlik etmiş, hafife almış kızmakta haksız sayılmazsınız ama gereksiz büyümüş bu sorun
Bu zılgıt o zılgıt değil ki. Ay karıştı buralarZılgıt ne alaka doğulu olduğumu yazınca üşüştünüz tabi. Yazık gerçekten üzülüyorum. Siz görgüsüzlük dersiniz biz evimize gelene kıymet vermek deriz. İnsan ne görürse onu yaprmış bizde böylee
E sen de kayınvalidene şov yapicam diye Halil İbrahim sofrası hazirliycagina, evde iki gevrek pişirip buzluğa atmamissin ama kocani gazlamişsin ...sen de kocana yaptiriyorsun, faydalaniyorsun hem de adamı sokakta bırakıyorsun,Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de en çok kendime kıymet veririm ama etrafımdakileri de unutmam. Yani insanları gazlayıp bişeyler yaptırıyorsunuz faydalanıyorsunuz bunu da pişkin pişkin anlatıyorsunuz üzüldüm adınıza
Agauhahaha geberiyorumBu zılgıt o zılgıt değil ki. Ay karıştı buralar![]()
Konuyu ısrarla doğulu batılı eksenine çekmeye çalışmayın benceZılgıt ne alaka doğulu olduğumu yazınca üşüştünüz tabi. Yazık gerçekten üzülüyorum. Siz görgüsüzlük dersiniz biz evimize gelene kıymet vermek deriz. İnsan ne görürse onu yaprmış bizde böylee