- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Eh olmasi gereken bu elbette iste.5 yildir evliyiz. 4 yıldır çalışmıyorum. Kocam ek kart cikarttirdi, bankamatik, ondan para cekiyorum. Asla har vurup harman savurmuyorum. O da savurmaz. Bu surede onun bireysel emekliligi, tazminati gibi yüklü miktarlarda para geçti elimize. Gariban o paralari gormedi bile. Ben alip sakladım. Bir kere sordu ileride lazim.olur diye kaldirdim dedim, bir daha sormadi. Esler arasinda bu sekildeki para talepleeini hic guzel gormuyorum. Ne kadin adama para diye carlamali ne adam kadina. Evlilikte senin paran benim param diye bir sey yok. Babam bana yeniyil hediyesi 1000lira vermiati. Sonra kayinpedere para verilmesi gerekti. Ben o an yanimda olan babamin verdigi parayi cikartip verdittirdim kayinpedere. Hic o benim gozu ile bakmadim. Kocama da babana verdigimi 1000lira benimdi ver onu bir ara demeyecegim.cunku babam bana bile hediye etmis.olsa o bizim ailemizin parasi olur.
Lutfen bu bakis acinizi degistirin. Evde kucuk cocuk bakmak disarida calismaktan cok daha yogun, 7/24, her daim dikkat gerektiren, yorucu bir iş. Ki bu saydikalrim yalnizca cocuk bakimi icin bunun bir de ev sorumluluklari var.Çalışmıyormuşsun. Müge anlı gibi söylüyorum.
Senin iyi bir işin yok ki yok
Yılbaşı için kıyafet., toka tuka alacağınıza bir bot alsaydınız ya çocuğa... Har vurup harman savurmadan önce en elzemleri almanız gerekmez miydi?Gece gündüz netten indirim kovalayan birisiyim. Hatta kafayi yicem bu sebepten. Seneyekini bosverin bu sene 2 sivit 2 esofman altiyla geciriyor su geciren bir botla okuldan sirilsiklam dönüyor. Ona indirimden bircpk parca buldum uyguna. Alamadim para yuzunden simdi bakıyorum 250 lira sepetim 1 bucuga cikmis. Indirimleri para vermediği icin kacirtiyor sonrada 50 lira esofman altina vermek onun zoruna gidiyor.
En elzem gecen ay icin yilbasi kiyafetleriydi bende onu aldim. Cocugumun 5 ay once aldigimiz botunun su geçirdiğini kar yaginca anladik yani o daha yeni bir surec ve yeni acil ihtiyac oldu. Merak etmeyin siralamayi sizden daha iyi yapabiliyorum ihtiyaclar konsunda. Aciklama yapmıyorum diye futursuzca sacma sapan konusmayinYılbaşı için kıyafet., toka tuka alacağınıza bir bot alsaydınız ya çocuğa... Har vurup harman savurmadan önce en elzemleri almanız gerekmez miydi?
ya çocuğa
Ne alaka şimdiLutfen bu bakis acinizi degistirin. Evde kucuk cocuk bakmak disarida calismaktan cok daha yogun, 7/24, her daim dikkat gerektiren, yorucu bir iş. Ki bu saydikalrim yalnizca cocuk bakimi icin bunun bir de ev sorumluluklari var.
Beraber cikariz markete ne gerekiyorsa herseyi alirEvin ihtiyaclarini nasil karsiliyorsunuz?
O mu aliyor yoksa markrt icin ayri para mi veriyor ?
Bunu okurken ben neden utandım şimdiDoğru dürüst bir ev ekonomisi iki tarftada yok yalnız. Allah yardımcınız olsun
Şey bu guldur guldur deki mesut paramı verBen ne okudum simdi
Tabiki haklısınız ama uslup yanlışBikarsa biksin onami acicam bu saatten sonra. Beni o konuma adam olarak o dusurmeyecek. Al hayatım sunu bir ihtiyacini gider diyecek omrumde duymadım boyle soz. Ama ben ona maas kartima kadar verdim. O opsun benide basina koysun
Utanan bacılar niye utanıyor anlamıyorum.
Çıldırtan koca var ee haliyle çıldıran bir kadın.
Sizi eşiniz hiç çıldırtmamış demek ne mutlu..
Bana esekten düşeni getirin diye boşuna dememiş hoca.
Neyse altınlarını vs almış sana da borçlu saysın kendini, ödeme yapsin elbette buna haraç deyip kendini kötü gösterme bence.
Bu senin hakkın.
Ama 1500 liranın bir kısmını biriktirmeliydin.
Az buz para değil bence.
Tutumsuz tavir ile eşini eleştirmen saçma olur.
Esi benzeri yok bunun yavvŞey bu guldur guldur deki mesut paramı ver
Videoyu paylaşmayı bilmiyom buraya yorum olarak atacaktım yoksa.. benim paramı verin kardeşimEsi benzeri yok bunun yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?