Esimi her ay haraca bağladım

Eh olmasi gereken bu elbette iste.

Çalışmıyormuşsun. Müge anlı gibi söylüyorum.
Senin iyi bir işin yok ki yok
Lutfen bu bakis acinizi degistirin. Evde kucuk cocuk bakmak disarida calismaktan cok daha yogun, 7/24, her daim dikkat gerektiren, yorucu bir iş. Ki bu saydikalrim yalnizca cocuk bakimi icin bunun bir de ev sorumluluklari var.

Yılbaşı için kıyafet., toka tuka alacağınıza bir bot alsaydınız ya çocuğa... Har vurup harman savurmadan önce en elzemleri almanız gerekmez miydi?

ya çocuğa

Yılbaşı için kıyafet., toka tuka alacağınıza bir bot alsaydınız ya çocuğa... Har vurup harman savurmadan önce en elzemleri almanız gerekmez miydi?

ya çocuğa
En elzem gecen ay icin yilbasi kiyafetleriydi bende onu aldim. Cocugumun 5 ay once aldigimiz botunun su geçirdiğini kar yaginca anladik yani o daha yeni bir surec ve yeni acil ihtiyac oldu. Merak etmeyin siralamayi sizden daha iyi yapabiliyorum ihtiyaclar konsunda. Aciklama yapmıyorum diye futursuzca sacma sapan konusmayin

Lutfen bu bakis acinizi degistirin. Evde kucuk cocuk bakmak disarida calismaktan cok daha yogun, 7/24, her daim dikkat gerektiren, yorucu bir iş. Ki bu saydikalrim yalnizca cocuk bakimi icin bunun bir de ev sorumluluklari var.
Ne alaka şimdi
Konu başında iyi bir işim var ama şuan çalışmıyorum demiş. Normal bir işten bahsetmiş. Ki bende ev hanımıyım o cümle için yazdım.
Lütfen bir daha duyar yaparken konuyu tekrar okuyun. Ona göre bakış açısını elestirirsiniz. Teşekkürler.

Utanan bacılar niye utanıyor anlamıyorum.
Çıldırtan koca var ee haliyle çıldıran bir kadın.
Sizi eşiniz hiç çıldırtmamış demek ne mutlu..
Bana esekten düşeni getirin diye boşuna dememiş hoca.

Neyse altınlarını vs almış sana da borçlu saysın kendini, ödeme yapsin elbette buna haraç deyip kendini kötü gösterme bence.
Bu senin hakkın.
Ama 1500 liranın bir kısmını biriktirmeliydin.
Az buz para değil bence.
Tutumsuz tavir ile eşini eleştirmen saçma olur.

Eh ama adam yıllardır ayni. Bu durumda bebek sahibi olup işten ayrılıp adamın yakasına "param nerde" diye yapışmak da saçma. Hani önceden ne armut olduğu belli olmasa tamam derim. Ama belliydi. Bu konuda çıldırana kadar ona göre kararlar alınacakti. Simdi bu saçmalıkların ortasında bir çocuk büyüyecek. Özetle bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…