- 24 Ağustos 2018
- 4.314
- 11.026
- 208
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Ben mesajlarınızdan geçinme problemi yaşadığınızı düşündüğüm için bu kadar sert çıktım aslında. Evet çocuklar dünyanın en güzel şeyleri ama siz yanlarında tartışmasanız bile aranızdaki soğukluktan dahi etkilenirler. Eşinizle yaşadığınız problemleri çözmek için sakin ama baskın bit şekilde konuşmanız gerekiyor. Biz kadınlar içimize atıp atıp patlıyoruz sonra da erkekler kısa süreli düzelir gibi olup aynı şeyi yapmaya geri dönüyorlar. Net bir şekilde rahatsızlığınızı dile getirip evliliğinize zarar verdiğini anlamasını sağlarsanız daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu devirde çift maaşla bilr geçinmek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizim para muhabbetimiz ve bu yasanilanlara cocuklar dahil olmuyor efenim onlar uyurken mesela evde olmadiklarinda mesela yani iki kucuk cocugun yaninda carcar etmiyorum herhalde. Esim zaten sessizdir bende sinirlerimi cocuksuz ortamda bosaltiyotum merak etmeyin. Çocuklarıma sunduğum ortam sandiginiz gibo degil ama he cocuk yapma fikri sacmaydi yinede iyiki varlar evlatlarim sukur sebebim ne olursa olsun
Aynen oyle valla parayi bankadan kim cekiyorsa para sanki onun. Ben maas kartimi eline verirken veriyordum ama. He gidip benim maasimi bile millete borc verdi de alamadi. Bana gelince bir ayakkabi bile alamam neden cunku bir tane varya yeter.Seni suan en iyi ben anlarim.elimde avucumda herseyi verdim har vurup harman savurdu beyefendu. Suan mont al desem alir pantolonda al dedesealmaz.yani minnet edilmesi lazim. Ama ben ona oyle yapmazdim.burdakiler esler arasinda oyle seyler olmaz diyoda oluyor iste bal gibi. En iyisini yapiyosn guzellikle isteyince bak 200 lira veriyo haraca baglayinca nasil veriyo 1 bucugu. Sen bildigin yoldan devam et bu erkek milleti anlamaz
Bırakmaz deme bırakıır bir gün aşklar biter hatıralar kalırAynen o hesap. Valla diger her tarzi denedim olmadi son care artik verceksinnnn demeye basladim sanirim cildiriyorum. Bosarsada bosasin oda bende kurtuluruz benim yapamadigimi o yapsin bariama yapmaz bilirim yani bensizde duramaz. Hakli bende olsam ben gibi bir salagi birakmam ki
Teşekkür ederim. Ama guzellikle sakin olumlu yapici neler neler denedim onerdim konustum.20 gun ise yaradi sonrasi yine cimrilikBen mesajlarınızdan geçinme problemi yaşadığınızı düşündüğüm için bu kadar sert çıktım aslında. Evet çocuklar dünyanın en güzel şeyleri ama siz yanlarında tartışmasanız bile aranızdaki soğukluktan dahi etkilenirler. Eşinizle yaşadığınız problemleri çözmek için sakin ama baskın bit şekilde konuşmanız gerekiyor. Biz kadınlar içimize atıp atıp patlıyoruz sonra da erkekler kısa süreli düzelir gibi olup aynı şeyi yapmaya geri dönüyorlar. Net bir şekilde rahatsızlığınızı dile getirip evliliğinize zarar verdiğini anlamasını sağlarsanız daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu devirde çift maaşla bilr geçinmek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Degil zatenBunun adı evlilik değil.
Bunun adi sevisme savasDegil zaten
Bunu bile bile sürdürüp bir de çocuk yapıyorsanız zaten tavsiyeye falan ihtiyacınız yok. Devam edin. Ama günün birinde kendinizden nefret edeceksiniz.Degil zaten
Bosanmak konusu ayri bir konu ki burdaki cogu kadin gibi bende uzak degilim bu konuya ama diye baslayan sebeplerimiz kendimizce hakli nedenlerimiz vb biseyler var iste. Zamani degil yada ne bileyim olcak varsa zaten oluyor su akiyor yolunuda buluyor yani. Ben çocuklarımin aile bütünlüğü icinde buyumesi icin direniyorum. Derdim esimleBunu bile bile sürdürüp bir de çocuk yapıyorsanız zaten tavsiyeye falan ihtiyacınız yok. Devam edin. Ama günün birinde kendinizden nefret edeceksiniz.
Para biriktirmk istemiyorumki durumumu anlatmak icin yazdim ben onu. Ama burdaki hanimlarin fikirlerinden sonra parada biriktirmek istiyotum suan. Ama daha cok dusunmeden harcama yapmak istiyorum bi müddet para yok kelimesini duymak istemiyotum meselaHem para birikimim yok diyorsunuz hem de har vurup harman savurdum diyorsunuz. Yaptığımız marifet gibi de gelip post açıyorsunuz. Ne istediğinize karar verin bence. Para mı biriktirmek istiyorsunuz, kocanıza zarar vermek mi istiyorsunuz ?
Birde kendimden nefret etmek icin ileriue gitmeye gerek yok bugun var dun varBosanmak konusu ayri bir konu ki burdaki cogu kadin gibi bende uzak degilim bu konuya ama diye baslayan sebeplerimiz kendimizce hakli nedenlerimiz vb biseyler var iste. Zamani degil yada ne bileyim olcak varsa zaten oluyor su akiyor yolunuda buluyor yani. Ben çocuklarımin aile bütünlüğü icinde buyumesi icin direniyorum. Derdim esimle
Çıldırttı beni yildim yildimkadın yılmış ya, kimseye hak vermem genelde eş para konularında ama sana verdim.
adam deli etmiş kadını.
valla yazık gunah.
Çocuklar annelerininin babalarına bana borcunu öde baskısı yaptığı bir evde büyüyorlar. Sanmayın ki eşinize acıyıp hak veriyorum. Durumunuzu da çok net anlıyorum ama bu şekilde sonuç alamazsınız. Bir süre sonra kendinizi kocasından para dilenen bir kadın olarak görecek ve bundan tiksineceksiniz. Umarım en kısa zamanda daha normal bir çözüm bulursunuz.Bosanmak konusu ayri bir konu ki burdaki cogu kadin gibi bende uzak degilim bu konuya ama diye baslayan sebeplerimiz kendimizce hakli nedenlerimiz vb biseyler var iste. Zamani degil yada ne bileyim olcak varsa zaten oluyor su akiyor yolunuda buluyor yani. Ben çocuklarımin aile bütünlüğü icinde buyumesi icin direniyorum. Derdim esimle
Yok öyle oldum zaten. Hatta bunuda soyledim ona. Senden resmen para dileniyorum ne hallere dustum bana yaziklar olsun dedim. Evlenip çocuk yapmak meslegini yapamamak bir kadinin bir erkege muhtac olmasi acinacak haldeyim. Ama bana ayip ediyosun bana bunu yapmamaliydin beni bu duruma sokmamaliydin sana acımıyorum kızıyorum ofkem buyuk dedimÇocuklar annelerininin babalarına bana borcunu öde baskısı yaptığı bir evde büyüyorlar. Sanmayın ki eşinize acıyıp hak veriyorum. Durumunuzu da çok net anlıyorum ama bu şekilde sonuç alamazsınız. Bir süre sonra kendinizi kocasından para dilenen bir kadın olarak görecek ve bundan tiksineceksiniz. Umarım en kısa zamanda daha normal bir çözüm bulursunuz.
Vermeseydin. niye verdin kartini. Bence en cok kendine kizmalisinBen maas kartimi eline verirken veriyordum ama. He gidip benim maasimi bile millete borc verdi de alamadi.
Bende onu oyle görmüyorum ama şöyle görüyorum; farzetki ben bankayim heray senden o parayi kesiyorum. Eger oyle dusunursen sana koymaz ki zaten bu sekilde bi ton borc ödüyor bana para vermek kadar ona koymuyorEşimi kredi veren banka gibi görmüyorum es olarak görüyorum mesala ...para mi vereceksin demek ne ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?