Esimi her ay haraca bağladım

Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum. Size akıl da verecek değilim ama ben olsam ne yapardım'ı anlatayım. 24 aylik olur olmaz çocuğu kreşe başlatır ve acil dönerdim işime. Hiçbir çocuğun böyle bir ortamda büyümeyi hak etmediğini de unutmazdım. Kaldı ki tekrar ekonomik bağımsızlığınizi kazanmanız evliliğiniz de yardımcı olabilir.

Yoklama yapıyorum benim kocam her ay bilmem ne kadar verirciler burda mı? Adsfafa
Yorumları henüz okumadım ama böyle konularda hiç şaşmaz bu nispetçi tayfa.
Neyse konuya dönecek olursam kumar oynayıp sağa sola borçlanan para idaresini bilmeyen eşine az bile yapmışsın. Ama sen de ondan alıp onun yaptığı gibi savurma. Bence yeni bi anlaşma yapıp tüm para idaresini ya sen yap ya da birlikte yapın.

Bende onu oyle görmüyorum ama şöyle görüyorum; farzetki ben bankayim heray senden o parayi kesiyorum. Eger oyle dusunursen sana koymaz ki zaten bu sekilde bi ton borc ödüyor bana para vermek kadar ona koymuyor
Farz et ki ben bankayım ne demek ya
Başlık zaten yıkılıyor. Dostum iyi misin

Bende oyle yapardim hatta imkanim olsa hemende yaparim ama kres gibi bir imkanim yok bulundugum yerde yoo kres cunku. Anaokulu var en erken

Bende onu oyle görmüyorum ama şöyle görüyorum; farzetki ben bankayim heray senden o parayi kesiyorum. Eger oyle dusunursen sana koymaz ki zaten bu sekilde bi ton borc ödüyor bana para vermek kadar ona koymuyor
yorumlardan okudum esin kumar oynuyormus galiba...Bence ondan aldigin paraları biriktir.bir köşede dursun.yarin obur gün bir sey olduğunda yardımcı olur.para dışında baska sorununuz var mi bilmiyirum

Ne sacma bir sey bu ya...Acidim adama

Yukarıda yaziyor ya hanimefendi es olarak goruyorum ben banka olarak görmüyorum diye hah iste bende oyle görüyordum veriyordum senin benim param olmaz diye. Hata yapmisim
O seni banka olarak gormus o halde. sana sormadan borc vermis. Es olarak birlikte harcama degil ki en basindan beri..

5 yildir evliyiz. 4 yıldır çalışmıyorum. Kocam ek kart cikarttirdi, bankamatik, ondan para cekiyorum. Asla har vurup harman savurmuyorum. O da savurmaz. Bu surede onun bireysel emekliligi, tazminati gibi yüklü miktarlarda para geçti elimize. Gariban o paralari gormedi bile. Ben alip sakladım. Bir kere sordu ileride lazim.olur diye kaldirdim dedim, bir daha sormadi. Esler arasinda bu sekildeki para talepleeini hic guzel gormuyorum. Ne kadin adama para diye carlamali ne adam kadina. Evlilikte senin paran benim param diye bir sey yok. Babam bana yeniyil hediyesi 1000lira vermiati. Sonra kayinpedere para verilmesi gerekti. Ben o an yanimda olan babamin verdigi parayi cikartip verdittirdim kayinpedere. Hic o benim gozu ile bakmadim. Kocama da babana verdigimi 1000lira benimdi ver onu bir ara demeyecegim.cunku babam bana bile hediye etmis.olsa o bizim ailemizin parasi olur.

İşim hazır diyorsan iyi de bir iş diyorsan eşini haraca bağlayacağına bakıcı tutun ortak ödeyin.
Kız evde her ay 1.5 k yı nereye harcayacaksin.
Az birikim yap bari
Bulunduğum yerde bakici yok kucuk bir yer hadi bi tane teyze filan birisine rica etsem bak diye evimede gelemez kendi evinde isterki onuda ben istemem kimbilir napcak tanimam etmem daha once hicbirisinin deneyimk yok kabul edende yok zaten bakarim diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…