- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum. Size akıl da verecek değilim ama ben olsam ne yapardım'ı anlatayım. 24 aylik olur olmaz çocuğu kreşe başlatır ve acil dönerdim işime. Hiçbir çocuğun böyle bir ortamda büyümeyi hak etmediğini de unutmazdım. Kaldı ki tekrar ekonomik bağımsızlığınizi kazanmanız evliliğiniz de yardımcı olabilir.Yok öyle oldum zaten. Hatta bunuda soyledim ona. Senden resmen para dileniyorum ne hallere dustum bana yaziklar olsun dedim. Evlenip çocuk yapmak meslegini yapamamak bir kadinin bir erkege muhtac olmasi acinacak haldeyim. Ama bana ayip ediyosun bana bunu yapmamaliydin beni bu duruma sokmamaliydin sana acımıyorum kızıyorum ofkem buyuk dedim
Yukarıda yaziyor ya hanimefendi es olarak goruyorum ben banka olarak görmüyorum diye hah iste bende oyle görüyordum veriyordum senin benim param olmaz diye. Hata yapmisimVermeseydin. niye verdin kartini. Bence en cok kendine kizmalisin
Farz et ki ben bankayım ne demek yaBende onu oyle görmüyorum ama şöyle görüyorum; farzetki ben bankayim heray senden o parayi kesiyorum. Eger oyle dusunursen sana koymaz ki zaten bu sekilde bi ton borc ödüyor bana para vermek kadar ona koymuyor
Bende oyle yapardim hatta imkanim olsa hemende yaparim ama kres gibi bir imkanim yok bulundugum yerde yoo kres cunku. Anaokulu var en erkenÇocuklar kaç yaşında bilmiyorum. Size akıl da verecek değilim ama ben olsam ne yapardım'ı anlatayım. 24 aylik olur olmaz çocuğu kreşe başlatır ve acil dönerdim işime. Hiçbir çocuğun böyle bir ortamda büyümeyi hak etmediğini de unutmazdım. Kaldı ki tekrar ekonomik bağımsızlığınizi kazanmanız evliliğiniz de yardımcı olabilir.
Simdilik yokÇalışmıyormuşsun. Müge anlı gibi söylüyorum.
Senin iyi bir işin yok ki yok
yorumlardan okudum esin kumar oynuyormus galiba...Bence ondan aldigin paraları biriktir.bir köşede dursun.yarin obur gün bir sey olduğunda yardımcı olur.para dışında baska sorununuz var mi bilmiyirumBende onu oyle görmüyorum ama şöyle görüyorum; farzetki ben bankayim heray senden o parayi kesiyorum. Eger oyle dusunursen sana koymaz ki zaten bu sekilde bi ton borc ödüyor bana para vermek kadar ona koymuyor
Ne sacma bir sey bu ya...Acidim adamaMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Bundan sonra boyleFarz et ki ben bankayım ne demek ya
Başlık zaten yıkılıyor. Dostum iyi misin
O seni banka olarak gormus o halde. sana sormadan borc vermis. Es olarak birlikte harcama degil ki en basindan beri..Yukarıda yaziyor ya hanimefendi es olarak goruyorum ben banka olarak görmüyorum diye hah iste bende oyle görüyordum veriyordum senin benim param olmaz diye. Hata yapmisim
Adama mi?????peki aciyin tabi oda kendisine aciyacak bir vatandas olsun ister neyse hadi bir tane oldu ileteyim ona sevinsinNe sacma bir sey bu ya...Acidim adama
Elimi sallasam işsize çarpıyor bacım yapma allasen. Sıraya girip beklemiyorlar seniSimdilik yok
Yani bende sabahtan beri onu anlatmaya calisiyorum herkese. Onun parasi o benim degilki ama borc bizimO seni banka olarak gormus o halde. sana sormadan borc vermis. Es olarak birlikte harcama degil ki en basindan beri..
Yok bebegime bakacak kimse olmadigi icin çalışamıyorum bugun kabul etse kayinvalide gelse baksa yarin isim hazirElimi sallasam işsize çarpıyor bacım yapma allasen. Sıraya girip beklemiyorlar seni
Bak sen eşine bu kadar sert davranırsan adam sana kırmızı çizgiyi çizer haberin olsun.
Bosan o zaman. para dilenmek de ne bileyim.....Yani bende sabahtan beri onu anlatmaya calisiyorum herkese. Onun parasi o benim degilki ama borc bizim
İşim hazır diyorsan iyi de bir iş diyorsan eşini haraca bağlayacağına bakıcı tutun ortak ödeyin.Yok bebegime bakacak kimse olmadigi icin çalışamıyorum bugun kabul etse kayinvalide gelse baksa yarin isim hazir
Bulunduğum yerde bakici yok kucuk bir yer hadi bi tane teyze filan birisine rica etsem bak diye evimede gelemez kendi evinde isterki onuda ben istemem kimbilir napcak tanimam etmem daha once hicbirisinin deneyimk yok kabul edende yok zaten bakarim diyenİşim hazır diyorsan iyi de bir iş diyorsan eşini haraca bağlayacağına bakıcı tutun ortak ödeyin.
Kız evde her ay 1.5 k yı nereye harcayacaksin.
Az birikim yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?