Esimi her ay haraca bağladım

Ekonomik şiddet yaşatmış size, şimdi ceremesini çekiyor. Neden böyle davrandığınızı anlatmışsan, -bizi düşünmedin, benim kazandığımız da boşa harcadın, borç içinde yaşattın gibi - seni parasız bırakmayacak. Ancak birbirinize saygınız tamamen biter, mutsuz bir evlilik sizi yorar. Çalışıp tüm maaşınızı kendinize harcasanız, eşiniz eve, size, çocuğa baksa daha iyi olur gibime geldi.

Sigortanizi yatirtsaydiniz hadi bir nebze makul mantikli da... Sorumluluktan bir haber birine para ver diye cirlamak. Bence kendinize bir yol haritası çizin. Esiniz dünyadan bihaber vurdumduymaz belli ki.

Gece gündüz netten indirim kovalayan birisiyim. Hatta kafayi yicem bu sebepten. Seneyekini bosverin bu sene 2 sivit 2 esofman altiyla geciriyor su geciren bir botla okuldan sirilsiklam dönüyor. Ona indirimden bircpk parca buldum uyguna. Alamadim para yuzunden simdi bakıyorum 250 lira sepetim 1 bucuga cikmis. Indirimleri para vermediği icin kacirtiyor sonrada 50 lira esofman altina vermek onun zoruna gidiyor.

İlk defa bir konuda ne yazacağımı bilemedim.
Hem şaşırdım, hem de konu sahibinin içinde bulunduğu psikolojiye üzüldüm.
En çok da böyle bir ailede büyümek zorunda olan bebeğe üzüldüm.

İlk defa bir konuda ne yazacağımı bilemedim.
Hem şaşırdım, hem de konu sahibinin içinde bulunduğu psikolojiye üzüldüm.
En çok da böyle bir ailede büyümek zorunda olan bebeğe üzüldüm.
O hic kavga etmez sakin birisidir. Cocuklarina duskun bir babadır o konuda acinacak bir durum yok ben magdurum kendimce sadece

Aynen. Parayi alinca kendime acıyorum mutlu filanda olmuyorum agirima gidiyor

Sebeplerini biliyor oda kendince uzgun hatasinin farkinda ama bana para yok demeye luksu yok bunu anlamiyor. Bana para yok demeye yuzunun olmamasi lazim ama piskin piskin aldigim her seye karışıyor bir sey aldirmiyor hala.

O hic kavga etmez sakin birisidir. Cocuklarina duskun bir babadır o konuda acinacak bir durum yok ben magdurum kendimce sadece
Kuzum nasıl acınacak durum yok?
Adam kendi hesap bilmezliği yüzünden sizin ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını zamanında karşılayamıyor.
Çocukların annesi, babayı 'haraca' bağlamış.
Parasını alamayınca babaya beğendiği lafı söylüyor hatta onu aşağılıyor.
Çocukların bu huzursuzluğu hissetmediğini düşünmek fazla iyimser bir yaklaşım olur.
Bence bu konuda asıl mağdur o masum bebek.

Eşiniz kafasız onun yüzünden yıllardır borç içindesiniz, hiçbiri birikiminiz yok ama küçük bebeğiniz var. Bu tabloya bakınca sizde çok akıllı bir profil çizmiyorsunuz. Eşinizin verdiği parayı da har vurup harman savurmuşsunuz. Marifet gibi anlatıyorsunuz. Küçük bebeğiniz var nasıl onun giderlerine yetişmeyi düşünüyorsunuz? Mantıklı olan parayı kenarda tutmanızdı. Karşılıklı bu kadar yüz göz olup çirkinleştikten sonra nasıl yüz yüze bakabiliyorsunuz hayret ettim

Bana konu gerçek gelmedi...
Mune hanım kızıyor her konuya fake demeyin diyor ama gerçek olmadıgını öğrendiğimiz ne konular gördük...
Yani bi gariplik var konuda.

1500tl vermiş geçen ay ve har vurup harman savurdum diyorsun...Paranın hakkı olduğunu ve ihtiyaçları olduğunı düşünen bir kadın kendine nasıl boyle bir laf söylüyor bi kere? Har vurup harman savursam dahi gelip bunu herkesin beni haklı bulmasını istediğim konuda yazmam yani...

İkinci gariplik te eşofman altı alıcam ama indirimleri kaçırtıyor eşim sonra da 50tl bi eşofman altına vermek istemiyor demişsin....Sanki tekbir yerden alışveriş ediyoruz da indirim kaçınca kaçıyor...Dünyanın alışveriş yeri var esofman altının da binbir çeşidi ve binbir çeşit fiyatı var...

Tuhaf çok tuhaf...

Haklisiniz. Bende biliyorumda iste..

Ben eşimden para istemem zaten o bana gerekli olan parayı verir verdiğini de har vurup harman savurmam
Genelde biriktirir altına yatırım yaparım

Zaten evin bütün ihtyacini alır gelir fazla fazla
Her gittiğinde istediğin birşey var mı diye sorar

Zoraki para istemek bana çok abes geldi acikcasi

Kucuk bebek olmasi bir kaza diyelim planli olmadigi su tablodan zaten nettir aslinda. Ama cocuklarin mama bez ilac vs acil ihtiyaçlarını aninda karsilar magdur etmez cocuklari.har vurup harman savurdum derken aciklamasini diger yorumlardada yaptim aslinda aldigim kiyafet ihtoyaclarimizdi.ona gore har vurup harman savurdum cunku gereksiz bulur giyime harcanan paraya

Gec kaldiniz hosgeldiniz. Bencede gercek olamayacak kadar absurdum suan

Fedakar ses çıkarmayan kadın olunca da mutlu olmuyor. Madem öyle hakkını alıp da mutlu olmasın.

Yahu nerden yazdim su har vurup harman savurmayi. Ona gore boylr yaptim demek istemistim aslinda kiyafet aldim yilbasi icin cunku zorunlu bir yere davetliydik. Neyse gelelim esofman altina. lcw koton dan bahsediyorum onlarin sitelerinden iyi indirim buluyorum ve ordan giydiriyorum cocuklari. Baska hangi orta gelirli ailelerin alisveros yaptigi yerler varki genelde bunlardır. Pazardan bisey almam zaten pazarda yok olduğum yerde

Fedakar ses çıkarmayan kadın olunca da mutlu olmuyor. Madem öyle hakkını alıp da mutlu olmasın.
Bende oyle dedim. Senden bisey istemesem dunyanin en harika kadınıyım ama vay efendim sunu alcam bunu alcam para lazim deyince kıyamet kopuyor. Nasil olsa iki turlude mutsuzum bari diledigim gibi olsun dedim

Bu teklifi sundu ama o kadar tuhaf yerlere para kesiliyorki borclara altindan kalkamam diye kabul etmedim bide onami kafa yorayim. Kendisi yaptiysa bana sormadan borcu kendisi yorsun kafasını benim aylik parami versinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…