- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
insanın korktuğu başına gelir. bu düşünceden bir an evvel uzaklaşmaya çalış. şu an yanında ve bunu keyfini çıkar. ilerde ne olur kimse bilemez. öyle bir an gelir ki kaybetmekten korktuğun eşinden sen bile ayrı olmak isteyebilirsin. allah göstermesin tabii ki böyle bir durumu ama dünya hali, yarınımız belirsiz.
kendi kendini telkin et ve bu konu üstünde düşünmemeye çalış.
ben uzun zamandir evliyim ve hala yasiyorum canim her tartismamizda her sorunda yada olumsuz herseyd yasaniyor o yuzden her seyi icime attim ben ama sanirim doldum patlarimda kirarim yaralarim yada biter diye hep tedirginim senin gibi
ben uzun zamandir evliyim ve hala yasiyorum canim her tartismamizda her sorunda yada olumsuz herseyd yasaniyor o yuzden her seyi icime attim ben ama sanirim doldum patlarimda kirarim yaralarim yada biter diye hep tedirginim senin gibi
evet haklısınız bebeğim olsun bu olayı onla oyalanırken unuturum dedim o da olmuyor kistlerim var ben çok bunaldım sanırım
canım benim korkum ayrılmak değil keşke o olsa ölmesinden çok korkuyorum bu dünyada beni anlayan tek insan sanki tartışmalarımız olmuyormu oluyor tabiki belkide çok iyi hiç kimseyle uğraşmaz kinci değil kendi halinde bir insan sanki bizim zamanımızdaki insanlar gibi değil bir o kadar yıl tanıyorum ama bir kişi için ağzından olumsuz bişey duymadım iyileri erken kaybederiz ya hep o yüzden belkide korkum.
evet de eşimin şark görevi çıktı ve burda uzman bulmam imkansız gibi bişey haklısınız bende olumsuz şeyleri düşündükçe gerçekleştiğine çok inanırım işte bu yüzden korkuyorum küçüklüğümden beri hep bir bebeğim olmasını istemiştim aşırı severdim yiğenlerimi bebekleri filan benim olmamasından korkuyordum ve bir düşük yaptım daha sonra kist çıktı şuanda hamile kalmamı zorlaştırıyor o yüzden çok korkuyorum nasıl kafamdan atacam bilmiyorum.İyi de konuyu açan arkadaş "kocam beni terkederse ne yaparım " demiyor ki
Ölmesinden korkuyorum diyor.
Anlaşılan konuyu okumadan yorum yapmaya kalkmışsın.
Konuya gelince; size bu duygudan kurtulmanızı önereceğim çünkü tecrübe ile sabittir ki insan korktuğunu mıknatıs gibi çeker üzerine üzerine.
Asıl önemli ve zor kısmı ise bu duygudan kurtulmak; ki bunu tek başınıza başarabilmeniz imkansız olmasa da hakikaten çok zor.
Bilinçaltı duygu dönüştürme yöntemlerini uzman eşliğinde denemenizi tavsiye ederim.
Çünkü bu korkularla yaşamanın ne berbat birşey olduğunu çok iyi bilirim; yaşadığın mutluluğun bile tadını çıkarmana izin vermez burnundan getirir insanın.
umarim beni yanlis anlamazsin
evet de eşimin şark görevi çıktı ve burda uzman bulmam imkansız gibi bişey haklısınız bende olumsuz şeyleri düşündükçe gerçekleştiğine çok inanırım işte bu yüzden korkuyorum küçüklüğümden beri hep bir bebeğim olmasını istemiştim aşırı severdim yiğenlerimi bebekleri filan benim olmamasından korkuyordum ve bir düşük yaptım daha sonra kist çıktı şuanda hamile kalmamı zorlaştırıyor o yüzden çok korkuyorum nasıl kafamdan atacam bilmiyorum.
kötü düsünme ne olur dua et sanirim ben yanlis bir konuya daldim affedersin
ben herseyi susarak kapattim icimde hep veren taraf yada hep bir bahane bulan yan oldum dedinizde hakli olabilirsiniz biraz önce yanlis anladimi anlayip özür diledim yinede tavsiyeniz icin tskİyi de konuyu açan arkadaş "kocam beni terkederse ne yaparım " demiyor ki
Ölmesinden korkuyorum diyor.
Anlaşılan konuyu okumadan yorum yapmaya kalkmışsın.
Konuya gelince; size bu duygudan kurtulmanızı önereceğim çünkü tecrübe ile sabittir ki insan korktuğunu mıknatıs gibi çeker üzerine üzerine.
Asıl önemli ve zor kısmı ise bu duygudan kurtulmak; ki bunu tek başınıza başarabilmeniz imkansız olmasa da hakikaten çok zor.
Bilinçaltı duygu dönüştürme yöntemlerini uzman eşliğinde denemenizi tavsiye ederim.
Çünkü bu korkularla yaşamanın ne berbat birşey olduğunu çok iyi bilirim; yaşadığın mutluluğun bile tadını çıkarmana izin vermez burnundan getirir insanın.
sanirim yanlis anladim ama ben yinede kötü düsünme derim bir ara bir kitap okumustum bulabilirsen oku negativ kiyilardan pozitif limanlara diye
ayrica sunu da söyleyim ayrilmamiz ölmesi kadar aci vermez ben esimsiz bos bir kovanim sanki ne yaparim bilemem onu cok sevdim oda cok fedakarlik yapti benim icin hala hayatla savasiyoruz ama nedense kendimi hic huzurlu hissedemiyorum helede esimin kustugu zamanlar esimin en pis huyu konusmaz susar ve ben ne yapayim bilemem ne yaptimda oldu diye zindan gunler yasarim canim bu topiki iyi oldu sagolasin
benimkide öyle canım her olumsuzlukda sadece susar en sinirli anında bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?