Eşimi kaybetmekden çok korkuyorum :(

birde geçen aylarda rüyalarımdan korkuyorum sanırım bilinç altı olabilir bazı arkadaşlarında dediği gibi

Cok sevdigin icin seytan aklina sokuyo bunlari arkadasim. Allah korusun oyle kotu dusuncelere kapilma aklina geldigi an dua et icin rahatliycaktir.. Allah mutlulugnuzu bozmasin.. Sen boyle kotu dusununce kotu ruyalar goruyosun bence, ve seytan hic bir firsati kacirmiyor emin ol sen dusundukce aklina ha bire sokuyor bu dusunceleri onu yenmelisin dualarini eksik etme..

evet canım haklısın inş. kurtulacam bu düşüncelerde bebeğimiz olmayınca ondan oluyor sanırım bebek olunca bu düşünceden kurtulacağımı düşünüyorum sanırım evde bunaldığım için bu şekilde oluyor

INS bebeginde olur bu hayirli ayda o guzel haberide alirsin uzulme Herseyinn bir zamani var hayirli bir zamanda seninde bebegin olur Allahin izniyle. Hic bebegin olmuycak denilenler bile Rabbimin mucizesiyle bebegine kavusuyorlar doktorlar vesilesi.. kendine ugrasicak bisiyler bul kitap oku namazini kil belki yapiorsundur bunlari.. Bende senin durumundayim esim ise gidince yanlizim aksam 10 a kadar ugrasicak bisiler bulmaya calisiyorum.. SIkma canini INs Allah gonlune gore verir[/I]

Canım hepimiz sevdiklerimizi kaybetmekten korkarız. Gayet normal şeyler yaşıyorsun ama abartıyorsun biraz. Sana tavsiyem, dolu dolu yaşa. Kocanla bol bol gül. Bir sürü fotoğrafınız olsun. O sana her baktığında gülümse. Yanında olduğu için Tanrı'ya şükret. Kul köle ol demiyorum, mutlu olmak için elinden geleni yap diyorum. Ve artık ölümü düşüncelerinden uzak tut.

sağol canım başka bir şehire tayini çıktı eşimin ne o iş yerinde mutlu nede ben bu şehirde mutluyum sanırım ondan biraz bunaldım oda olmasa ben ne yaparım demeye başladım o da çok bunaldı herşeyi kafasına takıyor yapacağım bişey yok çok mutsuz olduk burya geldikden sonra

Son düzenleme:

off canım senin işin daha zor gine benimki 6 da evde oluyor sen 10 kadar tekmisin ailenle belki aynı şehirdesindir bizim burda kimsemiz yok

off canım senin işin daha zor gine benimki 6 da evde oluyor sen 10 kadar tekmisin ailenle belki aynı şehirdesindir bizim burda kimsemiz yok

Tekim canim ben fransada yasiyrm ailem tr de kimsem yok turkler bile yok oturdgm yerde dusun halimi 1 senelik evliyim ama alismaya calisiyrm cnm iste..

superisi seni cok iyi anliyorum bende senin gibiyim canim.
Esimle 11 senedir evliyiz ve o benim öteki parcam o olmazsa hayatimda hic bir seyin degeri yok.
Birde evlendigimizin 6 ay sonrasi böbrek kanseri cikmisti ameliyat oldu ve hersey cok iyi ama yinede o korku icimde.
Onun icin esimle doyasiya hayati yasiyorum. Her dakikasi önemli benim icin.
Birde cok tehlikeli isi var, her aksam eve geldiginde dünyalar benim oluyor.
Üzülme yani senin gibi baska kadinlarda var dünyada, belki bu bizi bir nebzede olsa telkin eder.
Sagligiyla illlaki cok yakindan takip ederim, zorlada olsa portakal suyu ictiririm her gün, o zaman rahat ederim.
Bendeki takintida bu, sagligi yerinde olsun baska hic birsey istemiyorum.
Onunda istegi benim hep mutlu olmam, beni asik suratli hic görmek istemez, oda bana cok düskün biliyorum ve hissediyorum hep.
Allah hepimize ve herkese mutlu yuvalar versin, Insallah!!!

Eşimi değilde, oğlum için oluyor bazen
Hep oğlumun yokluğunu düşündüğümde nefesim kesiliyor..

sanki ençok sevdiğimizi heran kaybetme korkusu var hepimizde sanırım Allah korusun hepimizin sevdiklerini bizi rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabül etsin inş.kimsenin yuvası yıkılmasın kimseyi eşinden sevdiklerinden ayırmasın inş...bana ve benim gibi istiyen herkese hayırlı evlatlar versin inş....

Bende de bu korku var açıkçası, bu yüzden sevgilimin sağlığına çok özen gösteriyorum kendimden bile fazla sanırım.
sigarayı bıraktırttım zorla, şimdi de kafama hdl değerleri fln takıldı balık hapı alıcağım,
hep dudaklarını yoluyor mesela acaba (allah korusun) kansere dönüşür mü oradan,
sırtında büyük bir beni var git aldır diyorum dinlemiyor fln.
biraz paranoyağım bu konuda.
elimden geleni yapıyorum, gerisini de olumlu düşünmeye çalışıyorum açıkçası.
sen de sağlıklı yemekler yapıp, ehliyet kemeri takmak gibi vs önlemleri almasını sağla önce.
ondan sonra da olumlu düşünmeye çalış. sokakta ne adamlar görüyorum motosikletin tepesinde akrobasi yapıyor resmen hiçbişey olduğu da yok adamlara biraz da rahat olmak lazım.
yoksa bu sefer adama bişey olmasın diye yaptığın sıkıntı sana bişey yapar. dengeleri ayarlamak lazım

eşimi biraz önce yolcu ettim gözyaşları içinde bir toplantı için seyahatte 1 hafta korkum ise ya geri dönemezse diye her gece her sabah aynı korkuyla uyuyup uyanıyorum hemen aklımdan silip bu kötü düşünceleri dua ediyorum Allahım onun canını almadan 1 dk önce benim canımı al diye babasız büyümenin sevgi eksikliğinin en büyük nedeni bence bi yardım şart farkındayım..sende hemen uzaklaşıp bu düşünceelerden olumlu şeyler düşün belki profosyonel bi yardım düşünebilirsin...

benimki öğle değil canım sen farklı düşünüyorsun ama ben bir gün onsuz kalmakdan korkuyorum ne yapsam bunu engeleyemicekmişim gibi geliyor ama 2 gündür burdaki arkadaşlarla paylaştıkdan sonra biraz rahatladım düşünceleri sayesinde sağolsunlar

babasız büyümenin demişsiniz bunu hiç düşünmemiştim sanırım ondan ama hiç fark etmemiştim..

Eşimle 10 yıllık evliliğimizin ilk yılları hep kavgayla geçti, nefret ettiğimi, sevmediğimi düşündüğüm çok zamanlar oldu ama Allah'a şükür şu anda herşey iyi gidiyor ama bende şimdi senin gibi bu korkuları çok yaşıyorum. Çünkü hayatta eşim ve 2 çocuğumdan başka hiç kimsem yok, 1 yıl önce eşimin ailesinin bulunduğu şehire geldik, arkadaşım bile yok herhalde buyüzden kaybetme korkusu yaşıyorum. aklıma geldiğinde hemen Allah korusun deyip başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.

Kopuk bir ailede yasadiginizi soylemissiniz.
Cocukluk doneminizde bir olum veya ayrilik sonucu kaybettiginiz bir aile ferdi olduysa yetiskinlik zamanindaki bu tur korkularin temeli olusur.
Buyuk ihtimalle bir kayip yasadiniz, hayatinizin bir doneminde "referanssiz" kaldiniz, simdi esiniz sayesinde yolunuzu buldugunuzu hissediyorsunuz ve tekrar kaybolmaktan korkuyorsunuz.
Oysa siz aslinda tek basiniza da var olabilmek icin yeterince guclusunuz.
Bunu icinizde fark ettiginizde sorununuzu 50% oraninda cozmus olacaksiniz.
Kaygi dedigimiz duygu bazi durumlarda faydali olsa bile cogu durumda (sizinki gibi) kendinize hayati zehir etmekten baska bir ise yaramaz.
Oncelikle bu korkunuza neyin sebep oldugunu bulun, ve fark edin ki hersey kafanizda, hersey sizin kontrolunuz disindaki bir gecmisin meyvesi.
Sonrasi icinse bir psikologdan yardim almanizi oneririm, kaygilarinizin sebebini idrak etikce hersey kolaylasicak.

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah şuan bende eşimin şark görevi nedeniyle farklı bir yere geldiğimiz için daha kendimi toparlayamadım bu düşüncelerim evlendikten sonra oluştu ama 1 aydır başka bir şehirde olmamız beni dahada üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…