- Konu Sahibi superisi33
-
Birşeyden ne kadar korkarsan başına gelir. Olumlu düşün ki iyi olsun herşey. Ayrıca bu kadar kendini kaybetcem diye kasıpta hayatı zehir etme bence...
sizlerde olmadımı hiç sadece benmi yaşıyorum....
bende de aynısı var annem için ... Allah göstermesin düşündükçe deliricek gibi oluyorum bazen uykularım kaçıyo onu öyle düşününce acil doktora gitmem lazım benim de :85:
benimde sürekli olmasada arada sırada içimi bi korku kaplar.
hatta evlendikten sonra annemi ve eşini kaybedenleri çok daha ii anlıyorum.
insanın eşi bambaşkaymış...
arada sırada beni gıcık etsede...nerden evlendim desemde...:)))
eşimi çook seviyorum...allah onu bensiz beni onsuz bırakmasın...aminn...
benimde sürekli olmasada arada sırada içimi bi korku kaplar.
hatta evlendikten sonra annemi ve eşini kaybedenleri çok daha ii anlıyorum.
insanın eşi bambaşkaymış...
arada sırada beni gıcık etsede...nerden evlendim desemde...:)))
eşimi çook seviyorum...allah onu bensiz beni onsuz bırakmasın...aminn...
evet canım ama eşim polis hayatı tuhaf insanlarla uğraşmakla geçiyor belkide ondan bu korkum..Eşin yanında şeytanın vesvese yapmasına izin verme
Canım bende çok düşünüyordum öyle ...Çıkarkende,evlendiğimde de...
Bi de oturup ağlardım onsuz ben ne yaparım diye hep dua ederdim Allahım canımı ondan önce al diye
Biz böyle düşündükçe onlar şımarıyor
Şimdi kavganın gürültünün haddi hesabı yok
Fazla mı yüz veriyoruzdur nedir :26:
Yine kocama bişey olmasın ama şimdi şöyle düşünmeye başladım
Ben ölsem kaç ay sonra kocam yeni birini aramaya koyulur
deli eder insani bilirim sanirim bende ona benzedim eskiden sorun ne diye konusurdum konusturmak isterdim ama simdi farkettimki bende artik susuyorum ama susmam bile onu cok sevdimden ne garip bir duygu su sevmek degilmi yaptirim gucu en yüksek
yani çok garip hiç tanımadığım bir insanı nasıl oluyorda herşeyden kendimden çok seviyorum Allahın lütfu sanırım
ya bilmiyorum bana derler yada kayinvalidem cok kizar esine düstün kadar kizlara dusmuyon diye bilmiyorum cocuklarim canimin atis sebebi ama o baska........
selam kızlar sizdede oluyormu çok merak ettim eşimle evleneli 1.5 yıl oldu 6 yıllık ilişkimiz var ben kopuk bir ailede yaşadım hep bu zamana kadar kimse bana eşim kadar değer vermedi belki bu yüzden belkide ona aşırı bağlılık ve sevgimdenmidir bilmiyorum ama ben o vefat ederse ne yaparım diye sürekli düşünüyorum kötü rüyalar görüyorum onu kaybetmekden çok korkuyorum evlene bilmek için bir çok engeller aştık tam evlendik şimdide bu korku beni çok huzursuz ediyor
bence vefat etmesinden değil terketmesinden veya başkasına aşık olmasından kork.
Canım o duyguyu bende yaşadım bir an düşündüm ya ölürse diye. Allah korusun ama korktum biran.Bende 1 aylık evliyim.
Ve şöyle düşündüm.Herkes ölecek bende öleceğim.Ölüm haktır.Ölüm son değildir ahirette buluşuruz diye kendimi avuttum çünkü böyle düşününerek piskolojin bile bozulabilir.
Herşeyin bir anı vardır ölümü herkes tadacak. İçini ferah tut Sadece dua et mübarek günlerde..
Kendini üzme canım
evet haklısın ama elimde değil dediğin gibide düşünmeye çalışacam sağol canım bu arada sizede bir ömür mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim canım.Bir insanın canından çok sevdiği bir insanı kaybetmesi kadar kötü birşey olamaz.
Sen onunla geçireceğin güzel günleri düşün.Ve her anını her dakikanı onunla dolu dolu geçir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?