• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kaybettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
roman yazsalar daha iyi, buraya sahte konu acip insanlarin vicdanlarina oynayacaginiza, kitaplastirin, hani su ucuz bestseller cok satanlar olanlardan, yada wattpad olabilir😶

Konu sahtemiymis yanı neden böyle bi kurgu yapmış ki arkadaş bende çok üzülmüştüm iyikide gerçek değilmiş:) ama neyin kafasını yaşıyor ne iyor içiyor böyle sallamış :) amaç ne yanı

Hanımlar konuda fake yazmak, bu üyeyle falanca üye aynı demek yerine şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz, ya konu ve üye fake değilse?
Sizler topiklerde yazınca bir daha üye yönetimle iletişime geçip kim olduğunu onaylatsa dahi fake olmadığına inandıramıyor, sonra gelsin konularında geyikler dalga geçmeler.

Hanımlar konuda fake yazmak, bu üyeyle falanca üye aynı demek yerine şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz, ya konu ve üye fake değilse?
Sizler topiklerde yazınca bir daha üye yönetimle iletişime geçip kim olduğunu onaylatsa dahi fake olmadığına inandıramıyor, sonra gelsin konularında geyikler dalga geçmeler.
Yanı konu gerçek mi öyleyse neden arkadaş ceza almış ki

Konu fake zaten , ( içimimizde o kadar tatlı arkadaşlar varki hala fake degil falan diyorlardı ) onlar gerçekten ( şöyle söyliyeyim insan kendi gibi bilirmiş işi ) öyle bir laf var tr de o inanlar arkadaşlar işte öyle iyilerki kendileri gibi biliyorlar o yüzden o kişeye arka çıktılar ☺️
Nasıl yani ya bunun yalanı mı olur, böyle şeyle dalga mı geçilir. Ama yine de fake olmasına sevindim. O kadar kötü haberler duyuyoruz ki keşke hepsi yalan olsa.

Yanı konu gerçek mi öyleyse neden arkadaş ceza almış ki
Üye ceza almadı, topikte fake yazıp gerçek mi değil mi bilmeden biri hakkında fake ithamında bulunmak yerine kurallara uyup rapor eden birinin raporunu gördük, prosedür gereği üyeliği askıya aldık.
Üye site iletişimi arayıp teyit ettiği anda geri döner.

Üye ceza almadı, topikte fake yazıp gerçek mi değil mi bilmeden biri hakkında fake ithamında bulunmak yerine kurallara uyup rapor eden birinin raporunu gördük, prosedür gereği üyeliği askıya aldık.
Üye site iletişimi arayıp teyit ettiği anda geri döner.
Peki anladım belkide gerçek çok haklısınız geyik yapıp dalga geçmemeli tabi ki de

Ben normalde kimseyi sikayet etmedim .
Simdi ediyorum .
Şikayet raporunuz yok, topikten yazmak şikayetten sayılmıyor.

Kusura bakmayın ama birkaç kişi sayesinde üye gerçekse bile fake diyerek infaz edildi bile, hanımefendi üyeliğini aktif ettirene kadar daha fazla zan altında kalmaması için topik yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X