Eşimi kaybettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır güç kuvvet versin size yazıyı kendim mi yazdım dedim bir an bende eşimi kaybedeli 33 gün oluyor o kadar ani o kadar erken bi ölüm oldu ki henüz 43 yaşındaydı 11 senelik bi evlilik 13 senelik bi beraberliğimiz vardı öyle çok seviyorduk ki birbirimizi hep derdik bizi ancak ölüm ayırır yoksa asla ayrılmayız kopamayız diye benimde 2 oğlum var ve hamileyim eşim vefat etmeden 20 gün önce öğrenmiştik bebeği ve öyle mutlu olmuştu ki plansız bir bebek ama bize çok iyi gelecek demiştik ne hayaller kurmuştuk bende mahvoldum hala da toparlanmışsa değilim ama çocuklar için güçlü olmaktan ayakta durmaktan başka çaremiz var mı hiçbir şey asla eskisi gibi olamayacak ama güzel anılara ve çocuklara tutunmaktan başka çare yok malesef

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Lütfen doktorunuzla görüşüp destek alın. Gebelik döneminde ilaç kullanmaya devam edebilirsiniz o sizi yönlendirir. Siz çok güçlü bir kadınsınız. Çocuklarınızın size ihtiyacı var lütfen kendinize dikkat edin. Umarım bu kötü günlerin acısı en kısa sürede azalır. Allah yardımcınız olsun.

Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin eşinizede.
Allah sizede sabr versin.Zor bir karar iyice düşünün hemen karar vermeyin.
Benim annem de bana hamile iken babam vefat etmiş.Anlıyabiliyorum hissettiklerinizi az çok.
İnanın hiç bir acı aynı şiddette kalmıyor kalsa hangimiz devam edebilirdik hayata .

Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır güç kuvvet versin size yazıyı kendim mi yazdım dedim bir an bende eşimi kaybedeli 33 gün oluyor o kadar ani o kadar erken bi ölüm oldu ki henüz 43 yaşındaydı 11 senelik bi evlilik 13 senelik bi beraberliğimiz vardı öyle çok seviyorduk ki birbirimizi hep derdik bizi ancak ölüm ayırır yoksa asla ayrılmayız kopamayız diye benimde 2 oğlum var ve hamileyim eşim vefat etmeden 20 gün önce öğrenmiştik bebeği ve öyle mutlu olmuştu ki plansız bir bebek ama bize çok iyi gelecek demiştik ne hayaller kurmuştuk bende mahvoldum hala da toparlanmışsa değilim ama çocuklar için güçlü olmaktan ayakta durmaktan başka çaremiz var mı hiçbir şey asla eskisi gibi olamayacak ama güzel anılara ve çocuklara tutunmaktan başka çare yok malesef
Ah canım başın sağolsun..

Konu fake gibi duruyor. 22 aralıkta üye olunmuş nick ve medeni durumu o sekil yapmak biraz düsündürücü vefat eder etmez bu sekilde bu siteye mi gelindi, bu insallah böyledir.
Dilerim ki gerçekten fake konudur bunu canı gönülden diliyorum cünkü hicbir evladın eşin bu kaybı yasamasını istemem...

umarım umarım öyledir...

Çok üzücü bir durum yasayana sabırlar dilerim bol bol..

Okurken boğazım düğüm düğüm oldu, kalbim ezildi . Basınız sağolsun, eşinizin mekanı cennet olsun. Rabbim size dayanma gücü versin . Evlatlarınıza sıkı sıkı sarılın. İnşallah çocuklarınızla çok huzurlu bir hayatınız olur.

Sizin adınıza da çok üzüldüm inanın. Rabbim sabırlar versin. Eşinizin mekanı cennet olsun. Evlatlarınızla çok huzurlu , mutlu bir hayatınız olsun inşallah 🙏.

Eşim öldü.. Gözlerimin önünde öldü gitti, yanımda değil sesi yok kokusu yok o kadar zor ki dayanamıyorum.. Hala inanamıyorum ve delirdigimi düşünmeye başladım. Bazen yanımda eşim varmış gidi davranıyorum, konuşuyorum ve korkutuyor bu beni. Yatağımızda tek başıma uyuyamıyorum ya gidip kızımın yanına yatıyorum ya da onu bizim yatağımıza taşıyorum. Eşimin cenazesinin gecesi uyudum ve uyumak o uyumak 5 gün sonra kendime geldim Ara ara arkadaşlarım gelip birşeyler yedirip iciriyor ilaçlar veriyordu ve ben geri uykuya dalıyordum 5 gün boyunca bu döngü sürdü ve tam olarak uyandığımda bunların hepsini hayal meyal hatırlıyordum, rüya gibi. Kızımı da yanlız bırakmıştım o sırada istemeden.. Eşim öleli tam 2 hafta oldu bugün, iyileşmek için çok erken bunu beklemiyorum ama ben hiçbir zaman iyi olacağımı düşünmüyorum. Eğer kızım olmasaydı çoktan intihar ederdim sadece onun için yaşıyorum. Bebeğim daha 2 yaşında.. sadece 2 yaşında ve babasını kaybetti. Onu hiçbir zaman tanıyamayacak ama en azından fotoğrafları var. Peki ya karnımdakinin? Ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Reglim gecikmisti ama farkında değildim, rüyamda eşimi gördüm. Sensiz yapamıyorum diyordum o da çocuklarımızın güçlü bir anneye ihtiyacı var diyordu ama sadece bir çocuğumuz var. Uyandığımda tarihlere baktım ve 3 gün gecikmisti. Bir koşu test aldım ve çift çizgi..
Ne yapacağımı bilmiyorum herşey bu kadar zorken..bundan sonraki hayatımda kızıma hem anne hem baba olacağım ama bir çocuk için daha bunu yapabilir miyim? Ona kıymak en son isteyeceğim şey ama şu anki psikolojimi anlamak çok zor ruhsal bunalımdayım. Antidepresan kullanıyorum onunla ayakta duruyorum, şimdi onuda bırakmam gerekecek iyice kötü olacağım. Sadece morale ihtiyacım var.
Cok üzüldüm başınız sagolsun..Allah sabır versin

Konu fake gibi duruyor. 22 aralıkta üye olunmuş nick ve medeni durumu o sekil yapmak biraz düsündürücü vefat eder etmez bu sekilde bu siteye mi gelindi, bu insallah böyledir.
Dilerim ki gerçekten fake konudur bunu canı gönülden diliyorum cünkü hicbir evladın eşin bu kaybı yasamasını istemem...

umarım umarım öyledir...

size katiliyorum, cunku ölümlü kaza olsun olmasin hepsi internet ortamina dusuyor, profil bilgisine dul oldugunu belirttigini gorunce gidip aralik ayi haberlerini taradim ^^ ben bulamadim avukat oldugu belirtilen ölümlü bir kazaya umarim gercek degildir, gercekse de ona gore orta yollu bi yorum yaptim.
diger uyelerin kotu kalplisin diye beni suclamasindan cekindim acikcasi. hangi kadin profil bilgisinde sac tipi, rengini ya da dul oldugunu kabullenip, belirtecek kadar hos gonullu olabilir tabii o da belki baska bi psikolojidedir.

Nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim size sabr eşinizede rahmet eylesin ama size bıraktığı mucize olan hediyeye kıymayın

size katiliyorum, cunku ölümlü kaza olsun olmasin hepsi internet ortamina dusuyor, profil bilgisine dul oldugunu belirttigini gorunce gidip aralik ayi haberlerini taradim ^^ ben bulamadim avukat oldugu belirtilen ölümlü bir kazaya umarim gercek degildir, gercekse de ona gore orta yollu bi yorum yaptim.
diger uyelerin kotu kalplisin diye beni suclamasindan cekindim acikcasi. hangi kadin profil bilgisinde sac tipi, rengini ya da dul oldugunu kabullenip, belirtecek kadar hos gonullu olabilir tabii o da belki baska bi psikolojidedir.
Babam öldükten 2 gün sonra annem köpek almış sokakta gezdiriyordu. İnsanların acı halinde neler yapabileceğini bilemezsiniz. Belki bir ihtimal sahte konu, ama sahte olmama ihtimaline karşı biraz daha düşünceli olamaz mısınız? İçinizde yaşayın şüphelerinizi lütfen..

Eşim öldü.. Gözlerimin önünde öldü gitti, yanımda değil sesi yok kokusu yok o kadar zor ki dayanamıyorum.. Hala inanamıyorum ve delirdigimi düşünmeye başladım. Bazen yanımda eşim varmış gidi davranıyorum, konuşuyorum ve korkutuyor bu beni. Yatağımızda tek başıma uyuyamıyorum ya gidip kızımın yanına yatıyorum ya da onu bizim yatağımıza taşıyorum. Eşimin cenazesinin gecesi uyudum ve uyumak o uyumak 5 gün sonra kendime geldim Ara ara arkadaşlarım gelip birşeyler yedirip iciriyor ilaçlar veriyordu ve ben geri uykuya dalıyordum 5 gün boyunca bu döngü sürdü ve tam olarak uyandığımda bunların hepsini hayal meyal hatırlıyordum, rüya gibi. Kızımı da yanlız bırakmıştım o sırada istemeden.. Eşim öleli tam 2 hafta oldu bugün, iyileşmek için çok erken bunu beklemiyorum ama ben hiçbir zaman iyi olacağımı düşünmüyorum. Eğer kızım olmasaydı çoktan intihar ederdim sadece onun için yaşıyorum. Bebeğim daha 2 yaşında.. sadece 2 yaşında ve babasını kaybetti. Onu hiçbir zaman tanıyamayacak ama en azından fotoğrafları var. Peki ya karnımdakinin? Ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Reglim gecikmisti ama farkında değildim, rüyamda eşimi gördüm. Sensiz yapamıyorum diyordum o da çocuklarımızın güçlü bir anneye ihtiyacı var diyordu ama sadece bir çocuğumuz var. Uyandığımda tarihlere baktım ve 3 gün gecikmisti. Bir koşu test aldım ve çift çizgi..
Ne yapacağımı bilmiyorum herşey bu kadar zorken..bundan sonraki hayatımda kızıma hem anne hem baba olacağım ama bir çocuk için daha bunu yapabilir miyim? Ona kıymak en son isteyeceğim şey ama şu anki psikolojimi anlamak çok zor ruhsal bunalımdayım. Antidepresan kullanıyorum onunla ayakta duruyorum, şimdi onuda bırakmam gerekecek iyice kötü olacağım. Sadece morale ihtiyacım var.
Başınız sağolsun .. ne desek boş .. o acı yakın kaybetme açısı çok kötü .. koskoca bir boşluk oluyor .. ayakta durmak için sebepleriniz var .. güçlü olmaya çalışın lutfen

Teşekkür ederim, evet trafik kazası ama şüpheli bir durum var. Eşim avukat, tehdit eden bir düşmanı vardı bana anlatmadığı kendim öğrendiğim. Ama bende avukatım bu işin peşini bırakmam bakalım
O kadar çok üzüldüm ki lütfen lütfen sabır edin çok çok zor bi durum ama sizin 2 kat fazla sabıra ihtiyacınız var hem kızınız var hem hamilesiniz bence çocuğu aldırmayın ,allahım size güç kuvvet ve sabır versin başka da ne diyeceğimi bilemedim çok zor 😥😔😔

umarım umarım öyledir...

Ben de okudugumda , inandirici gelmedi . Yoksa gercekse cok uzuldugumu soylemek isterim ve cok cok ozur dilerim .
Ama bir insan cok yakinini kaybettiginde ilk bir hafta kendinde hic olmayip ikinci hafta aktif olmadigi bir siteye girip başına gelmiş böyle çok üzücü bir olayı anlatmak aklına gelir mi ? Kendinde bile olmaz . Kadınlar kulübünde cok aktiftir devamli gorustugu hayatini paylastigi arkadaslari vardir , onlarla da paylaşmak adına yapabilir .
Eğer doğruysa başınız sağolsun çok üzüldüm , allah mekanını cennet etsin size de bol sabır ve güç versin ..
Beni de şüphelendiğim için şu acı zamanınızda affedin , ama bana göre şüpheli ..

Hanımlar konunun fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz moderatör gereğini yapar. Umarım dediğiniz gibi fake bir konudur ama konunun gerçek olma ihtimaline karşı bu şekilde yazmanız konu sahibini biraz daha üzmekten başka bir işe yaramaz. Hepimizin acılarımızı ifade edişimiz, paylaşım şeklimiz farklı olabilir. İnsan birilerine acısını paylaşınca bir iki söz edeyim de belki nefes alırım diye düşünürken zaten bu acı yeteri kadar ağır gelirken bunun üstüne anlattığı kişilerin fake demesi, karşısındakine acısını inandırmaya çalışması hoş olmuyor.
Polemiğe girme amaçlı yazmadım. Hatta ilk fake yorumunu okurken bunları düşünüp yazmak istedim ama bu kez konu daha da dağılır diye yapmak istememiştim. Ama gittikçe fake yazanlar arttığı için belki bunu okuyup yazmak yerine inanmayan üyeler şikayet eder diye yazıyorum.

Konu sahibi başınız sağ olsun. Ne denilir bilmiyorum.. Rabbim gönlünüze ferahlık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X