Eşimi kaybettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun Rabbim sabır versin Mekanı cennet olsun. bu hayatta hepimiz farklı farklı konularla imtihan ediliyoruz hiçbirimizin ki birbirimizin ki ne benzemiyor zor bir durum gerçekten ama o bebek size Rabbimin bir hediyesi 2 canınıza sarılıp uzun mutlu huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim babanız her daim sizinle birlikte olacaktır

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim sizede bol sabır ve dayanma gücü versin inşallah, ne denir ki Rabbimin hikmetin de büyüklüğünden de sual olunmaz bir can almış , bir can vermiş size, bundan sonrası sizin kararınız tabi ki bir anne olarak güçlü olup herşeyin üstesinden geliceginize inanıyorum .

Cok üzüldüm, başınız sagolsun. Cok acı şeyler.
Linç gelecek biliyorum ama
Ben siz yerinde ve hamile olsam yüksek ihtimalle sonlandırırdım.
Sabırlar diliyorum

Başınız sağ olsun demek için geldim. İnanın çok üzüldüm. Rabbim size ve ailenize dayanma gücü versin. Kızınız ve karninizdaki minik yavrunuz sizi iyilestirsin inşallah 🙏

Allah yardımcıniz olsun çok zor ama elden ne gelir.

Allahım dayanma gücü versin... davayı başka avukat arkadaşlarınızın üstlenmesine izin verin derim. siz sadece kızınıza odaklanın, beraber yaralarınızı sarmaya bakın...hamileliğinizle ilgili hem kalbinizin hem mantığınızın sesini dinlemeye çalışın...

Başınız sağolsun ..
Rabbim yüreğinize inşirah ferahlığı nasip etsin..
Küçük yavrunuz ablasına ve size can suyu olsun inşaAllah..

Başınız sağolsun.. Çok zor, ama sen çok güçlü bir kadınsın. Eşin için, ve sende kalan hatıraları için güçlü olmak zorundasın. Onların sana ihtiyacı var.

Allah sabırlar versin, yüreğinize ferahlık versin.
En büyük acılardan biri, ne desek boş. Ama Allahın lütfu sabrı geniştir, sizi bol bol nasiplendirsin.
Karnınızdaki bebek size ve kızınıza iyi gelecektir inşallah.
Kolaylıklar dilerim. Çok üzüldüm, elden gelen birşey olsa keşke..

Çok üzüldüm gerçekten. Keşke okumasaydim hayatın gerceklerini küçük yaşta babasini gözleri önünde kaybetmiş bir kız çocuğu olarak,annemin o zorlu gunleri gözümün önüne gelerek ve yaşadıklarımız sizi çok çok iyi anlıyorum. Ama zaman gerçekten ilaç , evlatlarınızı düşünün ve o bebek karninizdaki belli ki eşinizin size son hediyesi ve emaneti yapmayın bunu .

Allah sabır versin, acılarınızı dindirsin inşallah. Çocuklarınıza tutunun lütfen intihar falan düşünmeyin. Yeniden hamile olmanızda da bir hayır vardır. Belki bu bebekle, hayat telaşıyla acınızı unutursunuz. Ailenizin yanında kalın bir süre. Size ve çocuklariniza sağlıklı bir ömür, umutlu, mutlu gelecek diliyorum

basiniz sagolsun, d100 karayolundaki zincirleme kaza mi acaba? esinize duzenlenen bi komplo oldugunu dusunuyorsaniz cocugunuza siki sikiya sarilip yolunuza bakmanizi tavsiye ederim.

evet karninizda da bir cocuk var ama onceliginiz kendiniz ve yaninizdaki kiziniz, doktorlar size en iyi sekilde yardimci olacaktir ilaclarinizi kafaniza göre birakmayin. intihar etmek egitimli ve calisan bir kadin icin ki avukat oldugunuzu soyluyorsunuz nasil bi cikis olabilir, yasadiginiz ne kadar aci olursa olsun kiziniza bunu yapamazsiniz.

Son düzenleme:
Basiniz sagolsun. Kiziniz babasini kaybetti ve simdi onun bir sansi var kardesi ❤️ Allah ikisinede uzun omur versin. Allah sizede sabir versin insallah

Başınız sağ olsun, Allah dayanma gücü versin sizlere. Yaşamayan anlayamaz içinizdekileri, o yüzden ne desek boş. Yalnızca şunu diyebilirim, sizin yerinizde olsam bebeğimi eşimin hediyesi olarak görürdüm ve aldırmazdım. Rüyanıza da girmiş eşiniz zaten, bu bana bir işaret gibi geldi bilmiyorum etkilenirim böyle şeylerden.

Allah'ım çocuklarınızın da sizin de bundan sonra güzel günler görmenizi nasip etsin. Keşke elden başka bir şey gelse ama dualarım sizinle...

Başınız sağolsun.
Cennete buluşun inşallah ailenizle birlikte.
Ancak evlatlarınız sizin için hayata umut olacak siz isterseniz.
Dediğiniz gibi iki hafta çok kısa bir süre ama geçiyor maalesef zor olsa da tutunmak zorundasınız hayata.
Terapiyi asla bırakmayın bu süreçte.

Bence karnındaki senin için, yaşamak için motivasyon kaynağıdır. Daha çok kısa bir süre olmuş eşinizi kaybedeli. olumsuz düşünmeniz çok normal, kendinize zaman verin. Bu dönemde önemli bir karar vermeyin. Çünkü kişi sağlıklı düşünemez. Duygularınızı içinize atmayın. Lütfen destek alın, psikolojik destek alırsanız daha kolay atlatırsıniz bu süreci..ben de kızkardeşimi kaybettim bir yıl oluyor. Canımdan bir parçaydı. Ama yaşıyorum işte...siz de atlatacaksiniz,..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X