• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kaybettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size katiliyorum, cunku ölümlü kaza olsun olmasin hepsi internet ortamina dusuyor, profil bilgisine dul oldugunu belirttigini gorunce gidip aralik ayi haberlerini taradim ^^ ben bulamadim avukat oldugu belirtilen ölümlü bir kazaya umarim gercek degildir, gercekse de ona gore orta yollu bi yorum yaptim.
diger uyelerin kotu kalplisin diye beni suclamasindan cekindim acikcasi. hangi kadin profil bilgisinde sac tipi, rengini ya da dul oldugunu kabullenip, belirtecek kadar hos gonullu olabilir tabii o da belki baska bi psikolojidedir.
Lutfen biri soylesin insanlar neden bu tur seylerde fake konu aciyor? Aksam aksam okudum cok uzuldum. Anlam veremedim gercekten..

Başınız sağolsun :( çocuk için şunu demeye geldim, eşinizden hatıra zaten bi çocuğunuz var böyle bi acının içine, siz zaten toparlanmaya çalışırken bi çocuk daha iyi olmayabilir. İnsanlar muhtemelen hatıra vs kıyma vs diyecekler ama bence iyi düşünün, yanlış bişey yapmış olmayacaksınız. Hayat zaten zor, imkanlarınızı enerjinizi tek çocuğunuza harcarsınız.

Umarım çok güzel şeyler sizinle olur, tekrar başınız sağolsun

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sizi evladınıza bağışlasın 🤲🏼 herşeyin hayırlısı olsun gelecek için ..

Kalbim paramparça oldu. Rabbim sabırlar versin canım, yüreğini ferahlatsın. 😔

Hanımlar konunun fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz moderatör gereğini yapar. Umarım dediğiniz gibi fake bir konudur ama konunun gerçek olma ihtimaline karşı bu şekilde yazmanız konu sahibini biraz daha üzmekten başka bir işe yaramaz. Hepimizin acılarımızı ifade edişimiz, paylaşım şeklimiz farklı olabilir. İnsan birilerine acısını paylaşınca bir iki söz edeyim de belki nefes alırım diye düşünürken zaten bu acı yeteri kadar ağır gelirken bunun üstüne anlattığı kişilerin fake demesi, karşısındakine acısını inandırmaya çalışması hoş olmuyor.
Polemiğe girme amaçlı yazmadım. Hatta ilk fake yorumunu okurken bunları düşünüp yazmak istedim ama bu kez konu daha da dağılır diye yapmak istememiştim. Ama gittikçe fake yazanlar arttığı için belki bunu okuyup yazmak yerine inanmayan üyeler şikayet eder diye yazıyorum.

Konu sahibi başınız sağ olsun. Ne denilir bilmiyorum.. Rabbim
Lutfen biri soylesin insanlar neden bu tur seylerde fake konu aciyor? Aksam aksam okudum cok uzuldum. Anlam veremedim gercekten..
Artık konuyu açan kişinin yaşini , cinsiyetini , psikolojisini bilemiyoruz . İşte bizim gibi hayatında kayıplar yaşayan kişiler okuyor ve kimimiz inanıp çok üzülüyoruz .
Aynı durumdayız ya biz de kayıplar yaşadık ya . Okuyoruz ve üzülüyoruz ama gerçekten ben de anlamıyorum , bir insan çok değişik konularda fake konular açabilir , insanların ilgisini çekebilir .. konu aile olabilir , para olabilir , aldatma olabilir , her şey olabilir
Ama fake konu ölüm olmasın lütfen…

Eşim öldü.. Gözlerimin önünde öldü gitti, yanımda değil sesi yok kokusu yok o kadar zor ki dayanamıyorum.. Hala inanamıyorum ve delirdigimi düşünmeye başladım. Bazen yanımda eşim varmış gidi davranıyorum, konuşuyorum ve korkutuyor bu beni. Yatağımızda tek başıma uyuyamıyorum ya gidip kızımın yanına yatıyorum ya da onu bizim yatağımıza taşıyorum. Eşimin cenazesinin gecesi uyudum ve uyumak o uyumak 5 gün sonra kendime geldim Ara ara arkadaşlarım gelip birşeyler yedirip iciriyor ilaçlar veriyordu ve ben geri uykuya dalıyordum 5 gün boyunca bu döngü sürdü ve tam olarak uyandığımda bunların hepsini hayal meyal hatırlıyordum, rüya gibi. Kızımı da yanlız bırakmıştım o sırada istemeden.. Eşim öleli tam 2 hafta oldu bugün, iyileşmek için çok erken bunu beklemiyorum ama ben hiçbir zaman iyi olacağımı düşünmüyorum. Eğer kızım olmasaydı çoktan intihar ederdim sadece onun için yaşıyorum. Bebeğim daha 2 yaşında.. sadece 2 yaşında ve babasını kaybetti. Onu hiçbir zaman tanıyamayacak ama en azından fotoğrafları var. Peki ya karnımdakinin? Ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Reglim gecikmisti ama farkında değildim, rüyamda eşimi gördüm. Sensiz yapamıyorum diyordum o da çocuklarımızın güçlü bir anneye ihtiyacı var diyordu ama sadece bir çocuğumuz var. Uyandığımda tarihlere baktım ve 3 gün gecikmisti. Bir koşu test aldım ve çift çizgi..
Ne yapacağımı bilmiyorum herşey bu kadar zorken..bundan sonraki hayatımda kızıma hem anne hem baba olacağım ama bir çocuk için daha bunu yapabilir miyim? Ona kıymak en son isteyeceğim şey ama şu anki psikolojimi anlamak çok zor ruhsal bunalımdayım. Antidepresan kullanıyorum onunla ayakta duruyorum, şimdi onuda bırakmam gerekecek iyice kötü olacağım. Sadece morale ihtiyacım var.
İnanın o kadar çok üzüldüm ki. Allah yardımcınız olsun inşallah

Vallahi ben de çok üzüldüm ama çok dram üzerine dram geldi. Ve 2 hafta allah korusun birinin başına böyle bi şey gelse burası mi aklına gelir?? Profiline baktım sadece bu konu var. Fake gibi. Kayıtlı üye diye görünce biz de inandık

Tmm tmm değilmiş. Konuya da fake mı diye yazılınca konu sahibi gitmiş dilerim fake dir. Eğer fake ise de konu sahibinin aklına acil şifalar dilerim. Çünkü yok yere üzülüyoruz .

Rabbim güç, kuvvet, sabır versin. Başınız sağolsun.

Vallahi ben de çok üzüldüm ama çok dram üzerine dram geldi. Ve 2 hafta allah korusun birinin başına böyle bi şey gelse burası mi aklına gelir?? Profiline baktım sadece bu konu var. Fake gibi. Kayıtlı üye diye görünce biz de inandık
Evet...telefon elimdeyken bu foruma girer dolanir konulari okurum mesela. Aliskanlik haline geldi. Ama ne biliyim yeni uye olunca bu aliskanlik olmadan acaba hangi foruma yazsam diye dusunup gelmek cok ilginc ya. Nereden geldi bu dusunce. Bu da fake olma ihtimali yaratti bende suan.
En cok kafami kurcalayan ise insanlari uzmekte nasil bir zevk yasaniyor acaba aklim almiyo.

Başınız sağ olsun.çok üzüldüm.Allah sabır versin.çocuklarınız için güçlü olun.

Son düzenleme:
Konu fake zaten , ( içimimizde o kadar tatlı arkadaşlar varki hala fake degil falan diyorlardı ) onlar gerçekten ( şöyle söyliyeyim insan kendi gibi bilirmiş işi ) öyle bir laf var tr de o inanlar arkadaşlar işte öyle iyilerki kendileri gibi biliyorlar o yüzden o kişeye arka çıktılar ☺️

Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır güç kuvvet versin size yazıyı kendim mi yazdım dedim bir an bende eşimi kaybedeli 33 gün oluyor o kadar ani o kadar erken bi ölüm oldu ki henüz 43 yaşındaydı 11 senelik bi evlilik 13 senelik bi beraberliğimiz vardı öyle çok seviyorduk ki birbirimizi hep derdik bizi ancak ölüm ayırır yoksa asla ayrılmayız kopamayız diye benimde 2 oğlum var ve hamileyim eşim vefat etmeden 20 gün önce öğrenmiştik bebeği ve öyle mutlu olmuştu ki plansız bir bebek ama bize çok iyi gelecek demiştik ne hayaller kurmuştuk bende mahvoldum hala da toparlanmışsa değilim ama çocuklar için güçlü olmaktan ayakta durmaktan başka çaremiz var mı hiçbir şey asla eskisi gibi olamayacak ama güzel anılara ve çocuklara tutunmaktan başka çare yok malesef
Ah arkadasim basiniz sagolsun allah size dayanma gucu versin.
Ayni sehirdeysek size destek olmak isterdim cok bir seye ihtiyaciniz olursa ben Çanakkaledeyim arkadasim cok uzuldum.
Buarada konu sahibi neden yok acaba uzgin gorunuyor durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X