- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.770
- 53
- Konu Sahibi Melekbzkrt
-
Oturup konusurak çözebilirsiniz bunda bağlayacak bir şey yok ki mesela neden annesine anlatıyor da size anlatmıyor belki de zamanında anlattı ama ters tepki aldı istediği tepkiyi alamadı bu yüzden olabilir sürekli mesaj atıp daraltıyorsanız ya da cevap vermek istemeyeceği şeyler yazdığınız için olabilir ve bu sebeplerden dolayı soğuk yapıyor olabilir uygun bir dile eşinize “ neden benle paylaşmıyor da annenle paylaşıyorsun” diye sorabilirsiniz ya da neden mesajlarıma cevap vermiyorsun gibi gibiAnnesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
dediğinizde cok haklısınız çok gördüm duydum bosanmamak için sorunlu evliliği düzeltmek için cocuk yapanıda büyü yapanıda lakin olan hep o masum cocuklara oluyor ya sorunlu ailede büyüyor ya da boşanma eninde sonunda oluyor. Büyü ise her zaman ters teper ve olmaması gereken bir şeydir. Bi kere karsı taraf size kendi isteğiyle gelmiyor ya da bağlanmıyor bir sebepten ötürü bu sekilde oluyorasıl siz komiksiniz. bağ denilen şey böyle oluşmuyor, eşin evleneceği/evlendiği kişiye kendiliğinden bağlanması beklenir. sizin bağlamak adına yapacağınız hiç bir şey işe yaramaz. hele de çocuk, çocuk asla bağlayıcı değildir. bir de büyü, çünkü korkarım aradığınız cevap bu
eşiniz zaten bağlı, hem de göbek bağıyla, annesine. önce bir doğması, bağın kesilmesi, bir birey olmayı öğrenmesi gerek. ama çok düşük ihtimal bence, uğraşmaya değmezAnnesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
çünkü kadın çocuğu olunca tüm sorumluluklar karşısında ne kadar yalnız olduğunu daha sert fark ediyor ve maalesef sonucunda bunun acısını çocuğundan çıkarıyor. ve korkarım bu tarz evliliklerin sonucunda bu tarz insanlar yetişiyor. konu sahibinin şimdi bir çocuğu olsa, hele de bir oğlu mesela, kocasından göremediği ilgiyi oğlundan bekleyecek ve tıpkı kocası gibi kendine bağımlı bir çocuk yetiştirecekdediğinizde cok haklısınız çok gördüm duydum bosanmamak için sorunlu evliliği düzeltmek için cocuk yapanıda büyü yapanıda lakin olan hep o masum cocuklara oluyor ya sorunlu ailede büyüyor ya da boşanma eninde sonunda oluyor. Büyü ise her zaman ters teper ve olmaması gereken bir şeydir. Bi kere karsı taraf size kendi isteğiyle gelmiyor ya da bağlanmıyor bir sebepten ötürü bu sekilde oluyor
Çok çok doğru gerçekten düşünceleriniz bakış açınız cok güzelçünkü kadın çocuğu olunca tüm sorumluluklar karşısında ne kadar yalnız olduğunu daha sert fark ediyor ve maalesef sonucunda bunun acısını çocuğundan çıkarıyor. ve korkarım bu tarz evliliklerin sonucunda bu tarz insanlar yetişiyor. konu sahibinin şimdi bir çocuğu olsa, hele de bir oğlu mesela, kocasından göremediği ilgiyi oğlundan bekleyecek ve tıpkı kocası gibi kendine bağımlı bir çocuk yetiştirecek
O size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranınEşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Kız Allah iyiliğini vermesinSağdan solo alttan yukarıya önden arkaya donattt
aslında sorunun kaynağı kendinde,önce birbirinize bağlanıp sonra evlenmeliydiniz,bağlanmak öyle bi kaç hareketle olan eyleme dayalı bir duygu değilki,en basindan olmadıysa sonrasında hiç olmaz,iliskinizin dinamiği bu, kabul etmek yada vazgeçmek sizin elinizde...Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Üye sizinle dalga geçmemiş soru sormuş, genelde whatsapp kullanıyorsunuz sanırım, zira yazışma stiliniz bunu düşündürüyor.Cok komikkk
Çocuk yaşta evlenmeyin evlenmeyin ya kendine bağlamak nedir sal defolsun gitsin totolarını kaldırmayın şu manyaklarınEşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?