Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

canim bu olumsuz yazilari sen baslattin biliyorsun dimi ? Ilk basta bundan suphelenen sendin.
Cok fazla duygusalsin, ve esin nasil on planda olmak isteyen biriyse, sen de devamli pispislanmak istiyorsun, hep ihtiyac duyuyorsun esine.

Esinin karakteri de malesef senin karakterine uygun deyil, ne sen onu ne de o seni tamamlayabiliyor su an. Siz birbirinize iyice taniyip ona gore davranana kadar sen hickiriklarla aglamaya devam edersin, o da bunalim takilmaya.

Dogacak cocugunuz arada kalmasa bari.

PS: bence piskologunu deyistir, seni koruklemekten baska ise yaramiyor.

Son düzenleme:

Heh bi aklıbaşında yazan sen çıkmışsın tebrik ederim..bencede tamamen hamileliğin verdiği kıskançlık ve alınganlık..esi simdiye kadar kiz kardesinden hoslanmamasinin sebebi ortak konusucak bisey bulamamasi biseyler bulunca samimi olmaya baslamış bunda büyütülecek birsey yok bencede..

Hamileyken bende böleydim ekstra ilgi bekliyor insan her zaman olan seyleri umursamazken gözune batmaya basliyor

İmza

walla hormonlar falan bukadar etki etmez vücutta hamilelik psikolojısi bilmem ne hiç alakası yok baya bildiğin adam niyeti bozmuş iyi yorum yapamıycam özür dilerim bir laf var söylemekte hoş değil ama baldız baldan tatlıdır diye bilemiyorum yani hem konusahibine karşı ilgisiz eşi hemde kardeşlerine karşı ilgi alaka maşallah walla istatiklere göre kadınlar en çok hamilelik döneminde aldatılırlarmış biriside youmunda yok işte eşine güvenmiyomusun bilmem ne demiş nasıl güvensin bunca şey göz önündeyken ama kardeşini tenzih ediyorum onun eminim hiç alakası yoktur ki ablasına asla böyle bi fenalığı yapmaz benimde kızkardeşim var ve herşeyin üstünde gelir eşime deli gibi aşığım oda beni çok seviyor ama Allahım korusun öyle bi yanlışında büyük konuşmak istemiyorum ama gözünün yaşına bakmam el oğuludur umrumda olmaz insan oğlu çiğ süt emmiş herşey beklenir

Son düzenleme:
Esinizin yaptigi cok ama cok sacma tamam baldizini sevebilir konusabilirler iyi anlasabilirler ama sanirim bu biraz abarti olmus nedemek sen kendini gelistiremedin hemde siz hamilesiniz saka gibi ya bu erkekler ne istiyo ne ariyolar anlamadim gitti ben sizin yerinizde olsam araya mesafe koyardim ne olacagi hic belli olmaz kiz kardesiniz icin demiyorum ama bu erkek milleti cok baska sizin yerinizde olsam daha dikkat ederim kardesim dahi olsa esimle arasinda kesinlikle bi mesafe olmasi lazim bu kesinlikle sart neler okuyoruz neler duyuyoruz dunyanin suyu cikmis kontrol altina almak lazim ilk bastan herkes yerini bilmeli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben eşinizin kardeşinize bir kardeş, ya da arkadaş gözüyle baktığını düşünüyorum..

ama bu hareketleri sizi çok etkiliyorsa bir süre bir araya getirmeden yalnız görüşün.

ortak ilgi alanları, hoşlandıkları şeyler çıkınca konuşabilirler. hem eşin farklı duygu hissetse, o tanıştırdığı adamdan kıskanır, onu kötülerdi. onunla çıkmasın, evlenmesin vs. diyebilirdi sonradan. ama onların birlikteliğinden hiç rahatsız olmadığına göre kardeşinizi arkadaş olarak görmüş sonradan.

psikologdan daha farklı tepkiler beklerdim. bence başka birini bulun.

Canım benim ya resmen dizi senaryosu gibi..ben olsam kız kardeşimle konuşup bir oyun oynardım..yani ne biliyim eşinin yanında onun sevmediği şekilde davranmasını isterdim...

eşin kardeşine böyle bir his yaşamasa bile bunu senin düşünmen ya da eşinin senin böyle düşünmene sebep olması çok irite edici mide bulandırıcı bir durum ... Allah yardımcın olsun

Bence Sen Hamile olduğun İçin Durumu Abartıyorsun. İçin Rahat Etmesini İstiyorsan Düşünceni Eşine Söyle tepkini Göster Yoksa Değişik Değişik Düşünüceksin hep kafanda Soru İşareti oluşcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikleeee ayni ortama sokma onlari asla ama hep bi bahanen olsun cunku bu sekil bi aldatmaya sahit oldum yakin cewremden dikkat et arkadasim ac gozunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibi gittiğin psikoloğun gerçekten psikolog olduğundan şüpheliyim......

emin misin psikoloğa gittiğine......:26::26::26::26:

Sanki oturmuş babanla izliyosun... Ya eşin o senin yaaa kim bilir daha neler yapıyosun adama...

Bak ben de senin gibiyim bazı konularda. Bu ağlama sulu gözlülük ne bileyim paranoyaklık falan ama bu adamın sana tutunacak bişeylerinin olması lazım. Sen her yönden fiyasko yaparsan olmazki....

Hamileliğin de etkisi var tabi ama lütfen biraz silkelen nasıl yapıcaksın bilmiyorum ama yapmalısın. Ve böyle devam edersen karnındaki çocuk da zarar görmeye başlayacak

iğrenç bir durum ne o adama nede kıza güvenebilirim..etrafta onlarca seyleri görüp duyduktan sonra kendime bile güvenemiyorken...
başkalarına aslaaaaaa...
benceee uzaktan takip et ve ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalış ona göre iplerini çek...

kardeşimi düşünmene gerek yok ben düşünüyorum onu zaten diye kibarca söylerseniz belki bir tık anlayabilir. rahatsız olduğunuzu

Valla benim anlamadigim insanlarin sanki cok temiz bir dunyada yasiyoruz da 'aslaaaaa olamaz oyle sey,esine nasil yakistirirsin?' demeleri..

arkadasım bana kalırsa bu kanıya varman ıcın anlattıkların yeterlı degıl....
benımde kız kardeslerım var esım bana degıl onlara ıltıfatta bulundugu zamanlar olmustur ama ben ustunde cok durmam...
bır sey anlatıyoken sureklı onun yuzune bakıp anlatıyo dıye dusunmene gelınce,mesela soyle dusun eger o masada en fazla konusan o ıkısıyse esının daha cok ona bakıp konusması normal bence...
ama yınede tedbırlı olayım dersen,bana kalırsa esıne boyle bırseyden suphe ettıgını fazla caktırma derım ben...
cunku boyle bır supheye kapılmıs olup devam ettıgnı gorurse sen bu durumu mesrulastırmıs yanı dogal karsılamıs gıbı bır ımaj vermıs olursun...
yanı demem o kı hadı kalk kızlara gıdelım dedıgınde tepkı vermek yerıne farklı yollar dene..
mesala kız kardesının erkek arkadasına cok buyuk bır askla baglandıgı falan soyle...
her an her dakıka onu sayıkladıgını soyle...
baska bır arkadasın verdıgı haberlerde boyle bır sey ızledım örnegı de olabılır...
umarım yanılıyorsunuzdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…