kıskançlık her insanın sahip olduğu bir duygu değil ki bazı insanların doğasında yok.. kimilerinde öyle hastalıklı bir hal alır ki kıskanılan kişi için hayat eziyete dönüşür. kimilerinde ise hiç olmayışı acaba beni sevmiyor mu diye düşündürür.. kararında olunca güzel aslında. eşim de beni pek kıskanmaz. çokta umursamıyorum bu durumu hatta işime de geliyor. kısıtlamıyor beni çünkü. bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi
SEn tesettürlü isen evde dekolte ,mini etek giy saçlarını yap tak takıştır onu öyle karşıla.Hani dışarıda açık bayanlara gözü kayabileceğini düşünüyorsan...
arkadaşım bende sendenim.ama bunu kendimiz yenmemiz gerekiyor. bir yerde hastalık boyutunda.çocuğunuz var mı?merak ettim.bide teyzene nasıl gittin bırakıp.ben bir gün bile bırakamıyorum.
buda iyiymiş yaaa tam benim istediğim tarz valla
ben hiç hoşlanmıyorum kıskanılmaktan ne yapacağıma ne giyeceğime karışılmasında çok sinirleniyorum.bana karışılması benim kişiliğime hakaretmiş saygısızlık gibi geliyor. kararlarımı kendim almak isterim çocukta değilim nerde ne giyilir kime nasıl davranılır bilirim. benim eşimde başlarda müsade etseydim onun kişiliği müsaitti kısıtlamalara. tabi belli şeylerden vazgeçtim giyimle alakalı bunu kendimde düşünebilirim birinin bana bunu söylemesine hiç gerek yok cinlerim tepeme çıkıyor resmen.tabi kıskanılmaktan hoşlanan bayanlarda var bunuda anlayabiliyorum saygı duyuyorum belli bir ruh sağlığı çerçevesi içindeyse.
konu sahibine gelince bence kendiside bu isteklerinin normal olmadığının farkında. ama neden yorumlara saldırgan bir üslupla cevap vermiş anlamış değilim. insanlar bu tavrın normal olmadığını anlatmaya çalışmışlar neticede
arkadaşım bende sendenim.ama bunu kendimiz yenmemiz gerekiyor. bir yerde hastalık boyutunda.çocuğunuz var mı?merak ettim.bide teyzene nasıl gittin bırakıp.ben bir gün bile bırakamıyorum.
nasıl yanii bırakıp gidemem..
bakın gerçekten normal değil sizede yazık böyle hayatmı geçer yardım alın bence
bu yorumuda yanlış anlamayın cidden samimi ve iyi niyetimle yazıyorum normal değil kendinize ettiğiniz eziyetin farkındamısınız eminim eşinizde çok bunalıyordur. mutlaka psikoloğa görünmeli....
adam hiç boğulmuyormu?ben çok boğuluyorum bazen.eşim de öyle 1 tek gün ev haricinde bir yerde kalmamı istemez 1 tek gün.ben eşimi de anlamıyorum gerçekten fazla kıskançlık,bencillik ya.benim kız arkadaşlarımı sevmez onlarla görüşmemi çok istemez,hepsi de iyi düzgün kızlardır,"onların yanında olunca ben aklına gelmiyorum,birini görünce beni satıyosun gibi hissediyorum" diyor.sürekli arama mesaj."nerdesin ne yapıyorsun?makyaj yapma çıkarken canım tamammı?"
sürekli böyle,kendisiyle bir yere gidersek hiç sorun yok çok mutlu çok hoş,kendisiyle olunca giyime de karışmıyo çok fazla,ama o yanımda değilken isterse ablamla geziyor olayım bir yere çıkıyor olayım bir sürü kendine dert edecek şey buluyor.anlamıyorum valla.bende tam tersiyim hiç kıskanmam hiç ama.çıksın arkadaşlarıyla gitsin maç,PS,ne yaparsa artık.sizin yaptığınız bencillik,onun sizden ayrıyken mutlu olabildiğini düşünmeye katlanamıyorsunuz.
amacım kimseye saldırmak değil ki ben yarm beklerken güzellikle anlatılmasını bekliyorum direk siz hastasınız ya da şöylesiniz böylesiniz diyorlar oysa ben yardım etmelerini istiyorum
yanlış anlamam.ben de kurtulmak istiyorum doktora falan da gittim.bırakıp gidemem derken yatılı kalmaya tatile memlekete uzun süreli kalıncak yerlere gidemiyorum bırakıp.buda iyi değil biliyorum.
mini etek giysende canım bakıcak adam bakar. kıskançlık alışkanlıktır ,bende kıskancım ama eşim kıskanç değil .
yani erkekler için açık bayan cazip değil bir nevi görsel farklılılktır ve bu yüzden bakıyordur yoksa kapılı her zaman caziptir ilgi çekicidir ve merak uyandırıcıdır,evinde karısını açık sacık bulup buna bayılan bir koca emin olun evden çıkınca yolda açık görünce bakmıcak diye bir kural yoktur.sürekli olarak mini etekli ya da mini şortlu ya da gögüs dekoltalı dolaşan çok yok bizim ankarada en azından bir kızılaya gidersin kızlar birbiriyle yarışır ,o daha çekici giymiştir o daha çekici giymiştir ben bile bakıyorum nasıl giyinmiş bu diye erkekler haydi haydi bakıyor.bön bön bakandan nefret ederim ,hele içine düşmüşse kıl olurum. benim eşim kafayı çevirip asla bakmaz hatta karşısından geliyorsa bile ben dikkat ederim bir göz çalımı her karşıdan gelen göründügü görünüz gözüne,napcaksın allaha havaleediceksin.
ben şahsen eşimi bırakıp aileme gidiyorum hatta 1 ay kadar kalıyorum ama asla eşim bir kadınla görüşürmü asla yapamaz bekarken bile bir kızla görüşmüş değil yapamaz yapısında yok ,ha en fazla napar henüz görmedim ama internetten kadın resimlerine ya da videolarına bakabilir yakalarsam yakarım zaten ,o bakımdan ypan her yerde ve durumda yapar diyorum canım .kendini sıkıntıya bırakma,ve evden giderken pc ne gizli sistem bir kaydedici program yükle .giderken yüklemeye bırak git.kocan msn de bile ne görüşte tık tık kaydetsin .nerelere girmiş nelere bakmış ,ben 5 yıllık evliyim pc lerimde programı kurarım giderim geldiğime tek tek bakarım çok şükür bir şeyini yakalamadım ve bundan haberi yok belki olsa bana güvenmiyorsun diyip kırılır ya da küser bilmiyorum orasını ama böyle bırakıp gidememezlik yapma ,o seni düşünsün biraz ,çok takma .
bence senin konun eşimi nasıl kıskandırmalıyım yerine bu kıskançlıktan nasıl kurtulmalıyım olmalıydı ki sanırım böylede konun var. aslında kurtulmak istiyorsun ki burda psikoloğa açmışsın. ama kafamı karıştıran birşey var eşin dışarda bayanlara bakıyormu? ben öyle algıladım diğer konularından. eğer öylede birşey varsa kıskanmak yerine benim hissedeceğim şey bana saygı duymadığı olurdu. yani adam başka birilerine bakıyorsa bide benim yanımda onu kıskanmak yerine nefret ederdim gözümden düşerdi. bu bana hakaret olur çünkü beni adam yerine koymamak olur sevgisindende şüphe ederim.oturur konuşur böyle hissettiğimi anlatırdım baktım tekrar ediyo o zaman ben çok farklı yollara başvururdum ama kimseye böyle bişey tavsiye etmem zira herkesin kişiliği farklı.ama öyle erkektir bakar geçer olmaz. eğer böyle bir durum varsa bu sizin durumunuzu bi nebzede olsa açıklar .
neden gidemiyosun? yani bende çok uzun kalmıyorum ama ne yer ne içer diye. gerçi annesi işyerinin karşısında oturuyor aç kalmaz anneside çok sevinir oğlum bende kalıyo diye :)) sadece ablamın doğumunda 10 gün kaldım arada bikaç gün gidiyorum yine. bayramdan sonra 1 er hafta yine olmayacağım evde .
yani artık dırdır edip üstüne gitmeyeceğim ama gizliden kıskanmaya içten içe devam edeceğim belki zamanla bunu da yenerim inşallah dua edin bana bu kız deli mi demeyin
ne kadarlık evlisin.şuan çocuğum galiba bu yüzden oluyor diye düşünüyorum belki çocuk olunca düzelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?