Eşimi polise versem mi?

bu nasıl bir düzen anlayamıyorum ben...
dayak ne demek,aç bırakmak ne demek...
sevgi yok,saygı yok,daha doğrusu hiçbirşey kalmamış sizde...
lütfen sakin olun biraz,madem kararınızı vermişsiniz,
annenizin yanına dönmeyi,o zaman gelene kadar
tartışmadan uzak durun,çocuğunuzla ilgilenin,
en azından şiddete maruz kalmazsınız...
sessiz olun,hiç muhatap olmayın derim...
işlemleriniz bittiği anda da ya siz gidin ya da
ailenizden biri gelsin ve götürsün sizi...
hayatınızı size değer vermeyen biri için heba etmeyin...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

chicek naaptın??

nerelerdesin canım?

hiç sesin soluğun çıkmadı bugün merak ettim..

chicek naaptın??

nerelerdesin canım?

hiç sesin soluğun çıkmadı bugün merak ettim..

dün gece yatak odasının kapısını kilitledim..zaten geç geldi kanepede yattı sabah da işe gitti ben de vizem için gittim ama 2 hafta ya da daha fazla sürecek..bir de oğlumun aşısı vardı randevumu bugüne aldırmak istedim almadılar haftaya randevum..bekliyorum mecburen aşısını tamamlatıcam türkçe karşılıkları yazdıracam türkiyede yanlışlık olmasın diye..eğer vize olmadan da dönebilirsem onunla uğraşmayacam..şimdilik böyle..bu gece de yine aynı kapıyı kilitliycem..konuşmak yüzünü görmek istemiyorum..:çok üzgünüm:

canim yasadiklarina cok üzüldüm.ayni seyleri bende yasadim esim den dayak,siddet gördüm bende aldatildim, benimde esim hep eve gec gelir.döverdi 2 sene oldu gelei buraya 2 seen boyunca dayak yedim hep alttan aldim iyi niyetlilik gösterdim ama olmadi iyi oldukca da hic bisey gecmedi elime ´ve bundan 5 ay önce yine dövdü burnuma vurdu ve kanatti sisti burnum aradim görümcemi gittik polise verdik. 12 gün uzaklastim ondan görümcemde kaldim ve beni kadin evine alacaklardi yada ev istersen sANA ev veririz dediler. sonra esim yalvardi yakardi falan yine kabul ettim eve dönmeyi ama sikayetimi geri cekmedim.simdi ise hic dövemiyor beni.ayrica alman polisleri cok yardimci oluyolar.eger ayrilsaydim nafakami ödeyecekti,soke söke ödeteceklerdi.

hic korkma canim allah yardimcin olsun.

Dehşet içinde okudum. Kapınızı kilitliyorsunuz ama eşiniz psikopata bağlamış. Kapınızı kırıp size bir zarar verebilir. Yani ben olsam korkardım. Hemen polise haber verin bence.

canım polisi ara zaten onlar kapında bekler..yurtdışında bizimkiler gibi kadınları koca eline verip dayaktan ölmesine sebebiyet vermiyorlar nasılsa...
devlet ve polis senn yanında olacaktır merak etme...sen gidene kadr yaklaşamasın sana bence...
hiç bekleme...umarım mutlu olursun...
sevgiler..

of oof sigarayı bırakmış olmama rağmen içesim geldi bu mesajı okuyunca :mymeka:

umarım bu arada polise gitmişsindir chicek. bir arkadaş yazmış bak, 5 ay önce şikayet etmiş. erkekler cezadan korkuyorlar sonuçta. ama kadınların şikayete cesaret edemeyeceğini düşündükleri için insan olmaya gerek görmüyorlar.

tek dileğim türkiye'de de en yakın zamanda kanunların değişmesi ve cezaların ağırlaşması, kocandır git barış diyen mahalle karakollarındaki polislerin de eğitilmesi :Saruboceq:

canm ya cok üzüldüm yazdıklarınaa...
bence hiç çekme..olan sana oluoo...
gidene kadar da Allah yardımcın olsunn

ahh be cnm çok üsüldüm durumuna Allah yardımcın olsun . . . inşallah bi an evvel kurtulursn o dengesiz adamdan(

canim cok üzüldüm yasadiklarina. bu zamana kadar iyi dayanmissin. bence hemen kurtulmaya bak o adamdan. bir an öncede git ailenin yanina

bu evlilikle ilgili umut edilecek bir durum kalmamış.yine yeniden başla hayatına,bu senin için çok kötü bir tecrübeydi ama artık geride kalmalı.

canım sen güzel yüreğini bozma Allahın izni ile kurtulup geleceksin buraya bebeğinle birlikte yepyeni bir hayata başlayacaksın. inşallah tez gelirsin trden yazışırız seninle.

aman canım ne olursun kendine ve bebişine çok dikkat et..

inşallah buraya dönme işin çabucak sonuçlanır vallahi çok endişeleniyorum sen ve oğlun için..Çok üzgünüm çoook

inşallah en kısa zamanda iyi haberler verirsin bize..:Saruboceq:

kıyamam sana yaa hiç durma çocuğunu da al kaç git 2 hafta bekle bece kağıdını gizlice al çocuğunla kendin için uçak biletini hayatını bu adam için mahvetme hem senin hemde çocuğunun kayatını yada kızların dediği gibi polise başvur ailenin annenin babanın yanına gelince hiç birşey yapamaz yaparsa izini kaybettir sanada yazık çocuğuna daallah yardımcın olsun senin için dua edicemm

canım Allah yardımcn oolsun.. çok üzüldm ya..
inş türkıyeye dondüğünde güzel haberlerıni buraya yazarsn

çekilecek gibi degil
bence hemen polise başvurmalısın
onlar gereken neyse yaparlar seni bi daha eşinle yan yana bile getirmezler
yurt dışında hak hukuk işleri

arkadaşa yüzde yüz katılıyorum:enbuyukkk:

senin adına çok üzüldüm canım
daha öncece yazdıklarını okumuştum
bu evliliğin yürütülecek bir tarafı kalmamış
umarım en kısa zamanda annenin yanına gelirsin o evden kurtulursun canım

allah yardımcın olsun.yurt dışında prosedür nedir bilmiyorum ama polise verirsen veya başka bir birimden yardım istersen yardımcı olurlar.gerekirse evet kapıyı açma.işlerin bitince de ailenin yanına dön.çocuğun huzurlu ortamda büyüsün.dayak ne demek ya.okurken içim çok kötü oldu.sabret cnm işlerin bitince hemen git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…