Al benden de o kadarAllah Allah çok ilginç!
Şu video gönderme olayını ilk defa burada duyuyorum.
Ne terbiyesiz insanlar var.
Eşinin nefsi, aklı yok mu? Yoksa ona güvenmiyor musun?Eşimi yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum vallahi bide mesai falan yapıyolar bazen.
Bu zaman kadar bende etmedim ama bu sınırı aşmıştı artık tabiki yaptığımı doğru bulmuyorum ayıp ettiğimide her mesajda dile getiriyorum.. ancak karşı tarafta oldukça hatalı burda hatayı eşşmde göremiyorum çünkü uyarmış daha önce ve grubada aynı gün dahil olmuş yani önceden vatsap grubu yoktu. Sürekli bildirim gelince sordum söyledi zaten telefon kurcalamak gibi bir huyumuz yok çok şükür ikimizinde telefonları ortalıkta gizli saklıda yok.. ben sadece çok fevri davrandım daha önce hiç aklıma bile gelmeyecek bişeyi yaptım.. tabi son pişmanlık fayda etmez..Ayıp etmiş oluyor. Ama sen tanımadığın birini arayıp hakaret ederek suç işlemiş oluyoesun. Engellemek bir tıka bakar. Bugün gruba dahil ettiler, çıkamadım vs falan bahane değil. Senin rahatsızlığını umursayan biri direkt çıkar gruptan. Ama eşinin gözünü yeterince korkutamamışsın demek ki umursamaz davranmış.
Tüm bu tutumlar bana ters orası ayrı. Ben eşimin tekefonuna müdahale etmem. Arkadaşlarına da etmem. Herkes kendinden ve sınırlarından sorumludur.
Şükür güveniyorum.. her zamanda söylerim ama gel gör ki bu insanlar çok berbat.Eşinin nefsi, aklı yok mu? Yoksa ona güvenmiyor musun?
Güven veren biriyse nasıl yoldan çıkacak? Nefsine yenilir mi diyorsun? Paradoks var burada.Şükür güveniyorum.. her zamanda söylerim ama gel gör ki bu insanlar çok berbat.
Ayyy haklısın galiba canım benim.Al benden de o kadar
Yasliyiz biz kuzum , bizim kocalara gelmiyo boyle videolar
Ahh canım ben de aramazdımda gel gör ki o anki sinir halimle aradım.. zaten iki aydır vardı bu mevzu eşim uyarmasına rağmen ikide bir atıyorlardı bende dayanamadım.bence de aramamalıydınız. eşiniz kendi halletmeliydi. eğer bir insan isterse karşısındakine her türlü engeli koyar.
benim için bu tür videolar sıkıntı değil eşime de gelir. ama siz sıkıntı yaptığınız için söylüyorum. sıkıntınızı tepkinizi eşinize verin başkasına değil.
Off anlamadınız boşverin neyse.Güven veren biriyse nasıl yoldan çıkacak? Nefsine yenilir mi diyorsun? Paradoks var burada.
Eşimde hovarda yaşında değil 36 yaşında.Al benden de o kadar
Yasliyiz biz kuzum , bizim kocalara gelmiyo boyle videolar
Neresini anlamadım?Off anlamadınız boşverin neyse.
Ahh canım ben de aramazdımda gel gör ki o anki sinir halimle aradım.. zaten iki aydır vardı bu mevzu eşim uyarmasına rağmen ikide bir atıyorlardı bende dayanamadım.
Ahhaa kesinlikleAyyy haklısın galiba canım benim.
Meyvenin bile olgunu makbul di mi?
Ooo çok sert olmuş. Eşinin velisi gibi davranmışsın. Valla ben olsam hızımı alamaz bana sövüp sayan arkadaşımın eşine gider dava açardım. Sonucunda bir şey çıkmazdı ama uğraştırırdım. Direkt muhattap olmadığım biri bana ne hakla hakaret edebilir?
Ben paylaşımlarımı arkadaşımın göreceği mecrada yapıyorsam o pylaşımların kendi çevresinde kime ulaştığından da arkadaşım sorumlu.
Yaptığın ayıptan öte suç.
Bu mantıkla eşi de kendi sorunlarını çözemeyen, aklını kullanamayan biri o halde. Eşinin her müdahalesi yetersiz kaldığında konu sahibi mi devreye girecek veli gibi. Kocalar anasının kuzusu oldu mu kızıyorlar bu ülkede ama karısının kuçusu olmalarında kimse bir beis görmüyor. Bu adamların bir karakteri yok mu? İlkokuldaki çocuğa bile müdahale edilmiyor artık sorunlarını çözmeyi öğrensin diye.Asiri abarti geldi yazdiklariniz. Ne mahkemesi ne sucu.. Birsey yaparken veya gonderirken gonderdigim sey anormal mi bundan adam ve ailesi rahatsiz olur mu acaba diye dusunmek lazim. Daha aklini kullanamayan adama ne demesini bekliyordunuz ki? Ben olsam ben de arardim, gonderilen sey normapl degil, tam tersi olsa zaten kimsenin umrunda olmaz. Dinsizin hakkindan imansiz gelir arkadas. Haddini bilmeyene bunu yapmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?