• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmiyorum

Daha önce başka biri olmuştu evlenmeden önce onu seviyordum mutluydum ama o beni sevmediği için ayrıldım ben

Yanliş anlamayin ama terapi işinizi cözer.
Sizin malasef itilip kakildiginiz insani sevmeye alişmişsiniz. Büyüdügüz ev ve yukarda yazdiginiz bunu gösteriyor. Sizi sevmeyen adamla mutluydunuz...
Sizin sorununuz cinsellik değil.

Alişik totoda don durmaz... siz size sevgi ve saygi veren insani kabullenemiyorsunuz

Sizin malasef itilip kakildiginiz insani sevmeye alişmişsiniz. Büyüdügüz ev ve yukarda yazdiginiz bunu gösteriyor. Sizi sevmeyen adamla mutluydunuz...

Alişik totoda don durmaz... siz size sevgi ve saygi veren insani kabullenemiyorsunuz
Olabilir belki de

Şimdi şöyle.benim de benimle aşırı ilgilenen, benden başka hayatında hiçbir şey düşünmeyen bir erkek arkadaşım vardı.ben de onu hiç sevemiyordum neden dersen bence bu kadarı çok aşırı kaçıyor ve doğal olmuyor.her aşırı ilgi gösteren, hayatındaki kişiye hediye, sürpriz giden kişi de çok seviyor demek değil.sorunlu da olabilir.takintılı olabilir, bir takım psikolojik sorunları olabilir.ben o kişiyi o yüzden sevemiyordum işte.sağlıklı bir ruh halinde olmadığı anlaşılıyordu çünkü. Bu tarz bir durum da olabilir.her şeyi fazlası zarar.altında başka şeyler çıkabiliyor.

Neden inanmıyorsunuz ki anlamıyorum zaten derdim başımdan aşkın intiharı bile düşünüyorum noktaaaa
Ben de ayni durumdayim. Eşim mikemmel yakisikli, zengin arkamda dağ gibi, 1 dedigimi 2 etmez. Disarda yeriz iceriz. Bana deliler gibi asik. Orgazm olamadigim icin terapi düsünmüyorum onun yerine intihar etmek daha mantikli bence

Olağanüstü bir mükemmellik anlatıyor.çok yakışıklı, çok iyi seks yapıyor, karım beni sevmiyor diye bütün gece ağlıyor, karısı için yaşıyor, karısına adeta tapıyor, sürekli hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor, sen yoksa intihar ederim falan diyor.ama bu olağanüstü özelliklere rağmen konu sahibi bu adamı sevemiyor.gerçi konu sahibi sensin galiba.
Yalnız açıkça seni sevmiyorum dediğim, zorla seks yaptığımı hissettirdiğim adam hala arkamdan ağlarsa o bir adam değildir benim için. Sünepe erkek sevmiyorum. Her ne kadar konuya inanmasam da gözümde sümsük biri canlandı ve bu yüzden çekiciliği olmayabilir.

Şimdi şöyle.benim de benimle aşırı ilgilenen, benden başka hayatında hiçbir şey düşünmeyen bir erkek arkadaşım vardı.ben de onu hiç sevemiyordum neden dersen bence bu kadarı çok aşırı kaçıyor ve doğal olmuyor.her aşırı ilgi gösteren, hayatındaki kişiye hediye, sürpriz giden kişi de çok seviyor demek değil.sorunlu da olabilir.takintılı olabilir, bir takım psikolojik sorunları olabilir.ben o kişiyi o yüzden sevemiyordum işte.sağlıklı bir ruh halinde olmadığı anlaşılıyordu çünkü. Bu tarz bir durum da olabilir.her şeyi fazlası zarar.altında başka şeyler çıkabiliyor.

Kuzum takintili, hayat merkezi sevgilesi olan insan zaten sorunludur ama konu sahibi böyle bir durum icinde değil. Mutzusum diyor ama mutlulugu orgazimda arayan bir sürec icine girmiş. Eski sevgilimle mutluydum ama o beni sevmiyordu diyor.
Yani eşinin ilgisinden darlanma durumu yok.
Kaos arayan ve kaos yoksa kendi yaratan bir kadin.

Aslında çalışabilirim iyi bir işim vardı ama bıraktım. Maddi olarak zorlanmam da manevi olarak çok zorlanırım birde içine kapanık biriyim.

Madem adamın parasını yemek istiyorsun, çalışmayı gözün yemiyor dizini kırıp oturcaksın o zaman ablacım. Burda sana sevmiyorsan boşan demişler ona yok demişsin ne yapalım başka ne çare sunalım? Medem sevmiyordun baştan evlenmicektin. haydi evlendin diyelim, ya sürdürceksin ya boşancaksın o kadar.

Merhabalar bu sitede ilk yazışım ve siteyi henüz çözemedim biraz karışık geliyor tıpkı şuanki ruh halim gibi.
Ben 6 yıllık evliyim 2 yılda flört dönemim oldu. Eşimle tanıştım ve kafa yapısı olarak bana uygundu evlendim. Yalnız severek evlenmedim çünkü ailemde çok problemler vardı. Sürekli şiddet dayak engelli kardeşlerim vb sürekli suçlanma duygusu vesaire bende evlenip mutlu olurum diye düşündüm. Eşimle hiç mutlu değilim ne yatakta nede ruhen. Cinsel ilişkide zevk almıyorum. Eşim de bana düşkün oldukça bir dediğimi iki etmiyor tip olarakta yakışıklı maddi olarakta iyi ama ben mutlu değilim. Benden ayrılmak istemiyor ve doğu kökenli biri boşanmayı kötü bir şey olarak görüyor ve bende boşanıp dul kalmak istemiyorum ama mutsuzum da lütfen bir akıl verin
Rahatin batmis senin kuzum!! Ne dememizi istiyorsunuz 2 sene flört ettiginde simdiki eviliginde ayni evin icinde yasayinca ne gördün de sogudun? Muhakkak bir seyden sogudun veya iliskinizde monotonlastiginiz icin sogudugunu zannediyor de olabilirsin. Maddi imkaniniz iyiymis cikin yurtdisina biraz dolasin gezip gelin. Baktin hala soguksan bosanirsin.

Kuzum takintili, hayat merkezi sevgilesi olan insan zaten sorunludur ama konu sahibi böyle bir durum icinde değil. Mutzusum diyor ama mutlulugu orgazimda arayan bir sürec icine girmiş. Eski sevgilimle mutluydum ama o beni sevmiyordu diyor.
Yani eşinin ilgisinden darlanma durumu yok.
Kaos arayan ve kaos yoksa kendi yaratan bir kadin.
Farketmiyor olabilir.neyse konuya inanmıyorum.başka konuya kafa yormalıyız bence

Konu neden inandırıcı gelmemiş anlamıyorum yani çok ütopik bir şey mi yanlış evlilik yapmak yanlış karar vermek aynı durumu bende yaşıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi.

Konu sahibinin hicbir tavsiyeye yaklaşmamasi. Terapi, boşanmak, cinselligi onarmak icin adim atmak... hepsine yok yok yok. E ozaman otursun küs küs

Yalnız açıkça seni sevmiyorum dediğim, zorla seks yaptığımı hissettirdiğim adam hala arkamdan ağlarsa o bir adam değildir benim için. Sünepe erkek sevmiyorum. Her ne kadar konuya inanmasam da gözümde sümsük biri canlandı ve bu yüzden çekiciliği olmayabilir.

Ben tam da öyle olduğuna da inanmıyorum açıkçası. Adam kendini geri çekmeye başladığı an iyi davranıp uzaklaşmasını engelliyor adam sevince de off üzerime düşüyor deyip soğuyor bence böyle yapan arkadaşlarım oldu. Bence konu sahibinin sevme konusunda problemleri var uzman yardımı alması lazım. Belki de ailem gibi bu da beni sevmeyecek sonu nasılsa kötü bitecek kendimi kaptırmamayım deyip kendi uzaklaştırmak istiyor bilinçaltında.
Şahsen ben inanmıyorum bu kadar mükemmel özellikleri olan adama git sevmiyorum diyeceksin ilişki de istemiyorum diyeceksin yanında kalacak.
Allah konu sahibine o kötü aileden sonra al sana iyi adam demiş ama konu sahibi illa bad boy istiyor.

İnsanların inandırıcı bulmamasına yazmıştım tabi ki tavsiyelere uysun ona diyecek bir şey yok

Inandirici degil cünkü konu sahibinin eşi mükemmel ve adama seni sevmiyorum ve seninle cinsellik yaşamak istemiyorum, mutsuzum beni tatmin etmiyorsun diyor ve Adam hala konu sahibinin totosunda sineklik yapiyor. Adam yakişikli, varlikli ve dağ gibi bir adam ama konusahibine karasevdayla tutkun. Kadin istemese bile onu mutlu etmek icin pervane.
Bilemedim. Biraz kurgu var gibi geldi

Back
X