Eşimi sürekli eleştiriyormuşum !

del mi diyor değil mi demek yerine. psikolojik sıkıntılarından olduğunu düşünmek istiyorum bu davranışlarının

teşekkür ederim amin. değildi, işten çıkarıldıktan sonra bu kadar abarttı.
İnşallah en kısa sürede işine döner, siz de rahatlarsınz o da.. Yukarıdaki yorumlarınızı okudum.. Psikolojik olarak alt üst olmustur onu da anlamak lazım ama siz de cok haklısınız herseyın üstesinden tek basına gelmek üstüne bu saygısızlıklar.. Allahım sabır versin..

amin çok sağ olun.
elbette maddi manevi o da benimle yıprandı. ama hem her şeyle mücadele edip hem üstüne laf işitmek bana ağır geliyor. kim ne derse desin bu evlilik benim çabamla ayakta duruyor. yoksa ben maddi manevi kızıma yetecek güçteyim binlerce şükür. ben sabrediyorum. belki de eski güzel günlerin hatrına. ya da işe dönünce her şey güzel olacak diye kurduğum hayallerin hatrına...

Aman allahım. Buna direk yol vermelisin. Hem pis hem tembel. Evlılık değil ki bu. Çocuk var mı ?

anneniz size hangi konularda karışıyor merak ettim
mesela sen onu eleştiremezsinsen le canı istemedimi konuşmaz... soru sormayacaksın aa nekadar s açma sorular soruyorsun ama tek ben değil ona göre herkes saçma herkes manyak :) mesela karşında şuan annem olsa hayırdır neyi merak ettiin ki merak edilecek ne varki demişti

Bu süreçleri yaşayan bilir, sizin gibi bir aileyi yakindan takip etme fırsatım oldu orada hem çocuk vardi hem de kari koca ikisi birden uzaklastirildilar görevinden, 1.5 sene böyle geçti yargilama beraat geldi arkasindan, bu süreçte evlilikleri mahvoldu, çocuk allak bullak büyüdü, her şeyleri birbirine batar olmuştu ama daha ziyadesiyle gördüğüm kadin tarafi tahammül edemez olmustu hiçbir seye boşanmaya karar verdiklerinde ikisi de işlerine geri dönebildiler. Bir süre sonra barismaya karar verdiler şu an iyi durumdalar fakat kalp kiriklari baki kaldi, özellikle erkek tarafi kendisini sokağa atılmış hissettiğinden barissa da esiyle artik güveni kalmadi kimseye. Velhasili böyle büyük kararlari piskolojik sıkıntıyı olusturan etken geçtikten sonra karar vermek lazim diye düşünüyorum. Her şey sizin de gönlünüzce olsun.

del mi diyor değil mi demek yerine. psikolojik sıkıntılarından olduğunu düşünmek istiyorum bu davranışlarının
Bir sebebe dayayarak bu yasananları yok sayamazsınız. Bizim mahallede bir deli var ak pak bir adam sadece kendi kendine konusuyor. Psikolojik nedenlere baslayayım afedersiniz, her psikolojisi bozulan pislik yapmıyor. Size hak vermeye calısıyorum.. bir nedene baglasanız iciniz soguyacak okey ama. Dümdüz böyle bir adam esiniz yani. Ya güt ya git. Gütmeyi secerseniz de sahsen cokca sabır diliyorum.

evet yakıp yıkmak inanın en kolayı.
ama benim çocuğum var ani kararlar vermemem için çok geçerli bir sebep bu.
aileleri karıştırmıyorum evimde eşimle halletmek istiyorum sorunları.
boşanmak en kolayı, ben düzelsin istiyorum. o da belki göreve dönünce olacak.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Haftada bir çok bile cinsellik

İgrenç ve itici biri ayni yatağa girilcek gibi değil. Allammmm nasil cocuk yaptiniz bu kişiyle
Evde rahatlik olur da burun karistirmak, devamli eli burnunda dolanmak rahatlik mi oluyor? Adam baya pisss...
Yemek yerken de gaz cikartmazsin yani patlar mi? O kadar totosunu tutamayan biri olsa disarda da tutamazdi. Bilinçli igrenclik...

büyüyüp sorsa anne babamla neden ayrıldınız diye baban afedersiniz bi yerlerini tutamıyordu kızım demekte ne bileyim
Yoo böyle demeyeceksiniz.

Evliliğimizde saygı, sevgi, tahammül kalmamıştı. Aynı evin içinde yaşamaktan mutsuzduk, boşanmasaydık belki seni de bizim mutsuzluğumuzla mutsuz edecektik. Ayrı evlerde seninle ilgili her konuda medenice görüşerek, tüm sevgimizi sana vererek çok daha sağlıklı bir iletişimimiz oldu, böyle hepimiz çok daha mutlu ve huzurlu olduk da diyebilirsiniz.

Ama siz boşanmak istemediğiniz için sebeplerinizi basit görerek içinizi rahatlatmaya çalışıyorsanız o başka. Zaten böyle savunmalara da gerek yok, neticede boşanmayı düşünmüyorum deyip geçebilirsiniz. Bu insana siz katlanabiliyorsanız ve katlanmaya da devam edebileceğinizi düşünüyorsanız sizin hayatınız, başka kimseye laf düşmez zaten.

Ya tamam insan evinde rahat olmalı ama, bi zahmet gazını da tuvalette çıkarsın, yemek ortasında gark gurk geğirmesin, burnunu karıştırmak yerine gitsin lavaboya fışır fışır suyla yıkasın.

Niye çalışmıyor? Size bir faydası var mı? Yoksa bence yol verin

Walla annem gibiysen herkes onun gini düşünmeli onun gibi konuşmalı herşeyi o bilir herkese gıcık yeter be dedim 30 yaşındayım yeterrrrr benim düşüncem bu ben buyum. Karışmayın kimsenin kisiligine

bahsettiği şey bu mu konu sahibinin?
evde pırt yapıyomuş, burnunu karıştırıyomuş, kaba konuşuyomuş, kişisel bakım sıfıra yakın bir de işsizmiş, hayalinizdeki koca adayı bu mu mesela? nasıl karışmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…