- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
del mi diyor değil mi demek yerine. psikolojik sıkıntılarından olduğunu düşünmek istiyorum bu davranışlarınınDel mi? derken “Deel” mi demek istiyor? Ben bunun diil mi kısmını çok duyarım da “del” ilk defa duydum sinir bozucu.
Eşinizin size saygısı yok gaz kaçırmak, burun karıştırmak vs... önceden böyle değilse belki yaşadığı psikolojik sorunlardan meydana gelmiş olabilir. Bu durumlardan cinselliğin azalması daha kötü. Umarım düzelir. Yoksa çekilecek gibi değil.
İnşallah en kısa sürede işine döner, siz de rahatlarsınz o da.. Yukarıdaki yorumlarınızı okudum.. Psikolojik olarak alt üst olmustur onu da anlamak lazım ama siz de cok haklısınız herseyın üstesinden tek basına gelmek üstüne bu saygısızlıklar.. Allahım sabır versin..teşekkür ederim amin. değildi, işten çıkarıldıktan sonra bu kadar abarttı.
o zaman şu andaki kadar anlayışlı birini bulur mu karşısında bilemem.Birsey diyemem ama sahsi fikrim bu adami ordunun icine de koysaniz, işe de orada yapmadigini evde yapmaya devam edecektir. Kimse duzelmez cunku.
amin çok sağ olun.İnşallah en kısa sürede işine döner, siz de rahatlarsınz o da.. Yukarıdaki yorumlarınızı okudum.. Psikolojik olarak alt üst olmustur onu da anlamak lazım ama siz de cok haklısınız herseyın üstesinden tek basına gelmek üstüne bu saygısızlıklar.. Allahım sabır versin..
bende çok güldüm yaaaaSurda biraz kopuyorum izninizle
mesela sen onu eleştiremezsinsen le canı istemedimi konuşmaz... soru sormayacaksın aa nekadar s açma sorular soruyorsun ama tek ben değil ona göre herkes saçma herkes manyak :) mesela karşında şuan annem olsa hayırdır neyi merak ettiin ki merak edilecek ne varkianneniz size hangi konularda karışıyor merak ettim
Bir sebebe dayayarak bu yasananları yok sayamazsınız. Bizim mahallede bir deli var ak pak bir adam sadece kendi kendine konusuyor. Psikolojik nedenlere baslayayım afedersiniz, her psikolojisi bozulan pislik yapmıyor. Size hak vermeye calısıyorum.. bir nedene baglasanız iciniz soguyacak okey ama. Dümdüz böyle bir adam esiniz yani. Ya güt ya git. Gütmeyi secerseniz de sahsen cokca sabır diliyorum.del mi diyor değil mi demek yerine. psikolojik sıkıntılarından olduğunu düşünmek istiyorum bu davranışlarının
Valla sendeki sabra hayran kaldim.o zaman şu andaki kadar anlayışlı birini bulur mu karşısında bilemem.
evet yakıp yıkmak inanın en kolayı.Bu süreçleri yaşayan bilir, sizin gibi bir aileyi yakindan takip etme fırsatım oldu orada hem çocuk vardi hem de kari koca ikisi birden uzaklastirildilar görevinden, 1.5 sene böyle geçti yargilama beraat geldi arkasindan, bu süreçte evlilikleri mahvoldu, çocuk allak bullak büyüdü, her şeyleri birbirine batar olmuştu ama daha ziyadesiyle gördüğüm kadin tarafi tahammül edemez olmustu hiçbir seye boşanmaya karar verdiklerinde ikisi de işlerine geri dönebildiler. Bir süre sonra barismaya karar verdiler şu an iyi durumdalar fakat kalp kiriklari baki kaldi, özellikle erkek tarafi kendisini sokağa atılmış hissettiğinden barissa da esiyle artik güveni kalmadi kimseye. Velhasili böyle büyük kararlari piskolojik sıkıntıyı olusturan etken geçtikten sonra karar vermek lazim diye düşünüyorum. Her şey sizin de gönlünüzce olsun.
2 senedir ettiğim mücadeleleri bir ben bilirim.. belki çok sabırlı oldum ama mutlu muyum bana sor..Valla sendeki sabra hayran kaldim.
Yoo böyle demeyeceksiniz.büyüyüp sorsa anne babamla neden ayrıldınız diye baban afedersiniz bi yerlerini tutamıyordu kızım demekte ne bileyim
Ya tamam insan evinde rahat olmalı ama, bi zahmet gazını da tuvalette çıkarsın, yemek ortasında gark gurk geğirmesin, burnunu karıştırmak yerine gitsin lavaboya fışır fışır suyla yıkasın.haaa
siz o konu sahibisiniz
adam zaten yaymış o nedenle her hareketi de size batıyor
çoğu kişi iğrenç demiş de bence de evinde biraz daha rahat hareket edebilmeli
bir de adam sürekli nasıl gaz çıkarır sindirim sisteminde bir sıkıntı vardır ya da evde hareketsizlikten
bence o işi artık beklemeyin adam da insan içine çıkmayı unutmuş
del mi del mi diye kendince komiklik yapıyor kim bilir ne izliyor ergen videoları mı izliyor
Niye çalışmıyor? Size bir faydası var mı? Yoksa bence yol verinmerhaba arkadaşlar
eşim sık sık bu cümleyi kullanıyor bana. beni eleştiriyorsun diyor.
tiksinecek olanlar okumaya devam etmesinler. 10 dakikada bir gaz çıkarıp, daha ben yemeği bitirmeden yemeğin üstünde geğirip, sürekli burnunu karıştıran biriydi. eli sürekli burnundaydı ya onun elinden ne bir şey yiyebiliyordum ne de koltukta yüzüne bakarak oturuyordum.
kavgalar gürültüler sonucu gaz çıkarmayı azalttı allahtan. geğirmeyi yemeğin üstünde yapmamaya başladı yaparsa da sessiz yapıyor yer gök inlemiyor artıkburun karıştırmayı da baktı kızımız bunu taklit ediyor eli sürekli burnunda onu da bıraktı.
uzun zamandır da del mi lafını çok kullanıyor. bir şey anlatıyor değil mi demek yerine del mi diyor. ben de uyarıyorum şu kelimeyi düzgün kullan diye. tik gibi bir şey oldu bende bu lafı duymamak için sohbet bile edesim gelmiyor. ya da ben doldum taştım her şey gözüme batıyor.
dün yine bir şey anlatırken del mi dedi sen şu lafı kullandığın için konuşasım gelmiyor seninle dedim. sen benim her şeyimi eleştiriyorsun gaz çıkarmama bile karışıyorsun diyor.(o tabi bu kadar kibar söylemiyor o...mama bile karışıyorsun diye dan dun konuşuyor) herkesin yanında yapabiliyor musun bunu diyorum herkesin yanında niye yapayım evimde de yapamayacak mıyım diyor. yapma arkadaş salonun ortasında yapma git tuvalette yap başka odada yap.
bana saygısızlık bu ya rahatsız olduğumu bile bile böyle yapmaya gerek var mı ? zaten aramızda cinsellik yok gibi bir şey. haftada 1 kere 3 dakikayı geçmeyen yüzeysel ilişki.canım da istemiyor zaten. sevişmekte istemiyorum öpüşmekte. uzun yıllardır tatmin olma gibi bir durumumda yok zaten. çünkü o kadar tiksindirdi ki bu durumlar beni.
zaten 2 senedir çalışmıyor ben hem çalışıyorum hem maddi manevi bir sürü sorunla baş ediyorum üstüne bir de bu lafları işitiyorum. haksız mıyım ben ?
Walla annem gibiysen herkes onun gini düşünmeli onun gibi konuşmalı herşeyi o bilir herkese gıcık yeter be dedim 30 yaşındayım yeterrrrr benim düşüncem bu ben buyum. Karışmayın kimsenin kisiligine
Onu sonradan okudum oda karakteri degistemezsin okuzse okuzdurbahsettiği şey bu mu konu sahibinin?
evde pırt yapıyomuş, burnunu karıştırıyomuş, kaba konuşuyomuş, kişisel bakım sıfıra yakın bir de işsizmiş, hayalinizdeki koca adayı bu mu mesela? nasıl karışmasın.
2 senedir ettiğim mücadeleleri bir ben bilirim.. belki çok sabırlı oldum ama mutlu muyum bana sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?