Eşimi sürekli eleştiriyormuşum !

Bence issiz diyerek kendinizi kandiriyorsunuz
Ben de kac aydir şu pandemi sebebiyle evdeyim hatta yalniz yasiyorum ama hic öyle pisliklere gelemem bir de bazi seyler aliskanlik yaptıkça insan içine çıktığında da devam eder, rezil.olursunuz.
Ayrica konuyu elestiri diye acmissiniz ama elestiri bu değil. Adamin her hareketine karissaniz, şurada otur boyle konuş vs, o zaman siz haksızsiniz derdim ama adam kisisel bakimina bile dikkat etmiyor, adab-ı muaserete aykırı davranıyor. Cocuk gibi davranıyor.
Ne bileyim buna bosan denir mi? Ki siz de duzelsin istiyorsunuz ama tavsiyem cok taviz vermeyin

Anası ilgilenmemiş erkek türünden tuvalet eğitimi, görgü eğitimi almamış
Tarzan eğitimi almış resmen!
Okul eğitimide düşük ki iş bulamıyor

Bunlar insani şeyler, insanda evinde rahat etmek ister ammaa...
Ama her şeyin bir sınırı var yahu. Hepimiz insanız ee eşimizde yabancı değil salalım gitsin.
Eş olarak özel şeyler paylaşabiliriz ama bir sınırı var. Bazı şeylerde tek başınayken yapılmalı.
Başkasının yanında bunu aleni bir şekilde yapmak, eş ve çocuk dahi olsa düpedüz saygısızlık.

2 senedir ettiğim mücadeleleri bir ben bilirim.. belki çok sabırlı oldum ama mutlu muyum bana sor..
Mutlu degilsen neden bu evliligi surduruyorsun? Affina siginarak soruyorum kusura bakma. Ille de surdurmek zorunda degilsin. Adam calismiyor. Tum yuk senin uzerinde. Zaten sana hic bir katkisi yok. Bir de kaba saba davranislarina katlaniyorsun. Seni hep geriye goturuyor bu adam belli ki. Biliyorum cocuk icin diyeceksin. Bosanmis bir anne olarak sunu soyleyebilirim ki anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor ve cocuklar daha kolay alisiyor. Cok uzuldum durumuna. Adamin maddi katkisi yok, manevi yonden destek olabilir ama o da yok. Ustelik sinirlerini ziplatiyor bir de. Rabbim yardimcin olsun.

Haksızsın evde ormandan getirdiğin ayı yı besliyorsun ne gerek var sal doğasına gitsin ne iş güç var ne maddi tatmin ediyor ne manevi tatmin ediyor 2 yıldır herşeyi üzerine yıkmış bide tavra bak haksızsın neden bu kadar tepene çıkardın sana ne katıyor bu adam

İnşallah hersey guzel olur hakkınızda hayırlısı olsun

Evet cinsellik için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…