Eşimi sürekli eleştiriyormuşum !

kumru00115599

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
510
488
33
38
merhaba arkadaşlar

eşim sık sık bu cümleyi kullanıyor bana. beni eleştiriyorsun diyor.
tiksinecek olanlar okumaya devam etmesinler. 10 dakikada bir gaz çıkarıp, daha ben yemeği bitirmeden yemeğin üstünde geğirip, sürekli burnunu karıştıran biriydi. eli sürekli burnundaydı ya onun elinden ne bir şey yiyebiliyordum ne de koltukta yüzüne bakarak oturuyordum.

kavgalar gürültüler sonucu gaz çıkarmayı azalttı allahtan. geğirmeyi yemeğin üstünde yapmamaya başladı yaparsa da sessiz yapıyor yer gök inlemiyor artık burun karıştırmayı da baktı kızımız bunu taklit ediyor eli sürekli burnunda onu da bıraktı.

uzun zamandır da del mi lafını çok kullanıyor. bir şey anlatıyor değil mi demek yerine del mi diyor. ben de uyarıyorum şu kelimeyi düzgün kullan diye. tik gibi bir şey oldu bende bu lafı duymamak için sohbet bile edesim gelmiyor. ya da ben doldum taştım her şey gözüme batıyor.
dün yine bir şey anlatırken del mi dedi sen şu lafı kullandığın için konuşasım gelmiyor seninle dedim. sen benim her şeyimi eleştiriyorsun gaz çıkarmama bile karışıyorsun diyor.(o tabi bu kadar kibar söylemiyor o...mama bile karışıyorsun diye dan dun konuşuyor) herkesin yanında yapabiliyor musun bunu diyorum herkesin yanında niye yapayım evimde de yapamayacak mıyım diyor. yapma arkadaş salonun ortasında yapma git tuvalette yap başka odada yap.

bana saygısızlık bu ya rahatsız olduğumu bile bile böyle yapmaya gerek var mı ? zaten aramızda cinsellik yok gibi bir şey. haftada 1 kere 3 dakikayı geçmeyen yüzeysel ilişki.canım da istemiyor zaten. sevişmekte istemiyorum öpüşmekte. uzun yıllardır tatmin olma gibi bir durumumda yok zaten. çünkü o kadar tiksindirdi ki bu durumlar beni.

zaten 2 senedir çalışmıyor ben hem çalışıyorum hem maddi manevi bir sürü sorunla baş ediyorum üstüne bir de bu lafları işitiyorum. haksız mıyım ben ?

Aslında tek tek baktığınızda tolere edilebilecek şeyler eşler arasında ama hepsi bir bünyede toplanınca olmaz, haklısınız. O kadar soğudum, tiksindim diyorsunuz hala ayrılmamanızın sebebi ne? Seviyor musunuz hala, ne olsa kurtulur bu ilişki diye çözüm arayışınız var mı?

işten çıkarıldı. beklediğimiz bir iş var ikimizin ortak kararı çalışmayıp kızımıza bakması.

haaa

siz o konu sahibisiniz

adam zaten yaymış o nedenle her hareketi de size batıyor

çoğu kişi iğrenç demiş de bence de evinde biraz daha rahat hareket edebilmeli

bir de adam sürekli nasıl gaz çıkarır sindirim sisteminde bir sıkıntı vardır ya da evde hareketsizlikten

bence o işi artık beklemeyin adam da insan içine çıkmayı unutmuş

del mi del mi diye kendince komiklik yapıyor kim bilir ne izliyor ergen videoları mı izliyor

Adı üstünde orası ev, ahır değil.
Nezaket kuralları, saygı kuralları hak getire. Evim diye diye halının ortasına da pisler yakında hayret bir şey.
Tiksinmekte de çok haklısınız.
Kişisel bakımına da özen göstermediğini düşünüyorum. Diş fırçalama falan hayal bu tipe sanki.

kusura bakmayın ama midem kalktı siz nasıl çocuk yaptınız ya , görgüsüz çalışmaz etmez bi adam yani.çocuğa da kötü örnek, size de yazık böyle geçmez ömür.maddi manevi yük adam

seviyor muyum inanın ki bende kendimi çok sorguluyorum. ben bütün gemileri yakardım eski ben olsaydım. babasını çok çok seven yavruma kıyamıyorum. görevden alındı eşim 2 senedir sadece bir kere arkadaşlarıyla dışarda görüşmüştür. geri kalanda benim yıllık izinde memleketlere gitmemiz o kadar. belki diyorum işe tekrar başlarsa insan içine karışırsa hal ve hareketleri düzelecek. ya da ben ona bu durumlardan rahatsız olduğumu söylediğimde anlayışla karşılayacak. hani şu anda psikolojisinin bozuk olmasına yormak istiyorum bu insanlık dışı davranışları.

bi de ergen ergen videolar izlese tüy diker vallahi bu kadar sorunun üstüne. bizim oralarda çok kullanılan bi kelime

bi de ergen ergen videolar izlese tüy diker vallahi bu kadar sorunun üstüne. bizim oralarda çok kullanılan bi kelime

o zaman eşiniz bunu işk defa kullanmamıştır

ben halen aynı fikirdeyim adam evde pasifize olmuş insan içinde nasıl davranılır unutmuş

akşama kadar evde Müge Anlı mı izliyor Gelinli kadın programları mı

ben evde 9 ay çocuk baktım da konuşmayı unutmuştum

yapmayın bunu gitsin iş bulsun az insan içine karışsın size de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…