hocaya git yada fal ve falcılar bölümü var bir bak derim taktikle olmaz o işler :))Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Komikmihocaya git yada fal ve falcılar bölümü var bir bak derim taktikle olmaz o işler :))
hocaya git yada fal ve falcılar bölümü var bir bak derim taktikle olmaz o işler :))
hocaya git yada fal ve falcılar bölümü var bir bak derim taktikle olmaz o işler :))
Konusuna niye böyle yazdınız anlamadım üyenin hacılarla hocalarla geçmişimi varbağlama şeysi yaptır
Konusuna niye böyle yazdınız anlamadım üyenin hacılarla hocalarla geçmişimi var
Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Ha anladım ben de direk böyle yazılınca eski konularında falso var sandım yanlış anlamayın .Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?