Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirim?

LaTahzenn

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
51
19
88
Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.

hocaya git yada fal ve falcılar bölümü var bir bak derim taktikle olmaz o işler :))

Kimseyi zorla sevemezsiniz. Ama en azından bu konuda eşinize yakınmayın. Kin tutmamaya çalışın. Normal davranın. Eşinize sevginizi gösterin ( onu seviyorsanız ve o bunu hakediyorsa). Çünkü bu tarz aile ile ilgili problemler boşanmaya kadar gidebiliyor. Ve biz kadınlar bazen çok söyleniyor, haklıysak bile dışarıdan haksız gibi görünebiliyoruz. Zamana bırakın.

Umarım eşinizle mutlu huzurlu bir evliliğiniz olur. Onunla sürekli konuşun. Muhabbetler kurun. Belki daha güzel olur.

Zorla güzellik olmaz.

Ailesini sevmıyorsan sevmıyorsundur. Onun gözüne girmk için ayy canım kayınvalideeeemmm dicek halin yokya

kasmayın ya. sevmiyorsanız sevmiyosunuzdur niye rol yapmak için kendinizi yoruyosunuz ki. onlarda sevdirselermiş kendilerini.
kimse durduk yere kötü olmaz heralde.

Konu başlıklarını bi iki kelime falan yazın lütfen ya.
Telefondan girenler de var.
Tıklayana kadar yorgun düşüyor insan

Özel bi çaba sarfetmene gerek yok.
Saygılı ol, kötümser olma yeter.

Konusuna niye böyle yazdınız anlamadım üyenin hacılarla hocalarla geçmişimi var
Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..

Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..
Ha anladım ben de direk böyle yazılınca eski konularında falso var sandım yanlış anlamayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…