aşktan anlamayan adama taktik gerekir efenim...Şu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..
yok canım estağfrullah bağlantısı yoksa da bi meyili var gibi düşündüm o cümleden zatenHa anladım ben de direk böyle yazılınca eski konularında falso var sandım yanlış anlamayın .
Aşktan anlamayanı da dehleyeceksin gidicek bebeğimaşktan anlamayan adama taktik gerekir efenim...
Hanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Aşktan anlamayanı da dehleyeceksin gidicek bebeğimhiiiç işim olmaz taktikle falan filan
ailesi ölmüş gibi davranın .
ben öyle yapıyorum.
aynen katılıyorumŞu cümleye istinaden yazdım.. Bana saçma geliyo çünkü bu tarz şeyler.. Kimse taktikle birine ya da biyere bağlanamaz bana göre.. aşktır sevgidir insanı bağlayan.. yoksa da yapılacak bişey yoktur..
bende gülüyom artık
Ölseler de üzülmem
Deme öyle ya. Sen uzulmezsin ama esin uzuldukce mutlu da olamazsın
:) en güzeli görmemek. Bazen en iyisi bu çünkü.
Yaranamazsin insanlara. Ve bunun için harcicak zamanın da yok zaten.
Seni seven seviyodur sevmeyen cekemiyodur. Felsefe bu iste
valla eşimde bir kere üzülmüş olur
Bizimkiler çekilcek tip de degiller
Hanımlar,
konu sahibesinin derdi var değil mi? Bölüme bakıyorum BDV, belli ki kadın eşiyle sorunlarına üzülmüş, tavsiyeniz bir kenara içini döküp rahatlamak istemiş olabilir, halatla bağla vs vs tavsiyeler komik mi sizce?
Hele de bu bölümde geyik yasakken, dalga geçiyorsanız o da hoş değil.
Hemen bir ilave daha yapayım, topiğe dini içerikte yazılmasın lütfen, hoca, üfürükçü, fal vb şeyler yazmayın rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?