- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
İlahiyat mezunu bi din kültürü öğretmeniyim. Allah korusun hacıda hocada işim olmaz. Secdemde duamı ederim. Hanımlar başka yerde eğleninyok canım estağfrullah bağlantısı yoksa da bi meyili var gibi düşündüm o cümleden zaten
Demekki ukelasınzhalatla bağla kolay kolay kopmaz.
demek geldi içimden nedense.
genelde ipini sal derim ama sana ip lazım galibaHanımlar ben 2012 tarihli bir gönderiyi güncel zannederek yorum yazmştm. Eşimde ilgisizlik var vs diye. Şimdi o kadar sıkıntımız yok ama araya ister istemz mesafe girdi. Ve ailelerle aynı yerdeyiz yakın olmamız sorun oluyor. Ben eşime eski sıcaklığı nasıl sağlayabilirm. Onun gözünde ailesini sevmiyorm profili var. Bu da sorun olabiliyor. Eşimi tamamen kendime nasıl bağlayabilirm.
Aslında büyük kopukluk yok aramzda. Annesinin bi patavatsızlığı yüzünden aramıza soğukluk girdi annesiyle. Hep ne dedi ki kadın bunda ne var diye onu kurtarmaya çalışır. Ama tartışma bitince özür dilerim ailemin kusrunun farkındayım der gelirgenelde ipini sal derim ama sana ip lazım galiba
İstediği kadar ailesinin farkında olsun yine de bu durumun açık açık ortada olmasını kabul edemiyorlar. Onun yüzde yüz emin olarak bildiği bir olumsuzluğu söylesen bile o onun ağırına gidiyor. Eşimden biliyorum. İlle eleştirmem gereken birşey varsa bunu annesini kötülemeden yanında iyi olan özellikleri de belirterek yapıyorum ama yine de en iyisi hiç o topa girmemek.Aslında büyük kopukluk yok aramzda. Annesinin bi patavatsızlığı yüzünden aramıza soğukluk girdi annesiyle. Hep ne dedi ki kadın bunda ne var diye onu kurtarmaya çalışır. Ama tartışma bitince özür dilerim ailemin kusrunun farkındayım der gelir
aslında böyle bi sorunumz yoktu bana çok değer verir sözlerimi önemserdi. Ama babası kılıbık olduğunu düşünüyor ve sürekli burguluyor. Bu da bilinç altında yer ediyor davranışlarında değişikliğe yol açıyor. Kendime nasıl bağlarım derken nasıl eskisi gibi olabilir demek istemiştm en baştadakocan kendini kuruyorsa ailesine sevmemesine takar. benimkisinin ailesinin karakterlerinde hayır yok. en üç kağıtçı amcası (kendisi ve cümle alem bilir)hakkında ima bile etsem savunmaya kalkar.mümkünse dikkatini bu durumdan başka bişeye kaydır.
bazende erkeğin kendisinde sıkıntı oluyor sana sunduğu şey bahane olabiliyor.sanki kadınlar bağlıyor gibi görünüyor fakat erkek istemezse hiçbir şekilde bağlanmaz.
Eşek arısı soksun kayınpederinin dilini ayrıca direk babasını kastetmeden.altan altan sende de ki herkesin geçimi kendine. kendi evliliğinin geçimini akrabanınki yada arkadaşınki ile karşılaştıramazsın de.herkes başkasına göre evliliğini yaşamaya kalksa evlilik kalmazdı de.aslında böyle bi sorunumz yoktu bana çok değer verir sözlerimi önemserdi. Ama babası kılıbık olduğunu düşünüyor ve sürekli burguluyor. Bu da bilinç altında yer ediyor davranışlarında değişikliğe yol açıyor. Kendime nasıl bağlarım derken nasıl eskisi gibi olabilir demek istemiştm en baştada
Asla böyle bi niyetim olmadı gidip gelirim her zaman eşime derim ben gidemezsm sen uğra. Ama annesi sivri dilli o sürekli laf sokar bu sıkıntı olurEşini ailesinden koparmaya çalışma kezbanlar gibi
Ailesine iyi ve saygili ol
.zaten senin insanlığına bağlanır
İşin garibi babası eşimden daha kılıbıkEşek arısı soksun kayınpederinin dilini ayrıca direk babasını kastetmeden.altan altan sende de ki herkesin geçimi kendine. kendi evliliğinin geçimini akrabanınki yada arkadaşınki ile karşılaştıramazsın de.herkes başkasına göre evliliğini yaşamaya kalksa evlilik kalmazdı de.
neden babasının gazına geliyor kocan ya kendisi adam olmayı bilmiyor mu?aslında böyle biri deyivericek ona.İşin garibi babası eşimden daha kılıbık
İşte ben diyince kötü oldumneden babasının gazına geliyor kocan ya kendisi adam olmayı bilmiyor mu?aslında böyle biri deyivericek ona.
babasını kastetmeden demen lazım.annem kızıma karyola araba yemek masası aldı.yine bişey olsa annemi bana kötülemeye yer arar.yani anam ne yapsa yaranamaz.İşte ben diyince kötü oldum
demek kiDemekki ukelasınz
O hep öyle olurbabasını kastetmeden demen lazım.annem kızıma karyola araba yemek masası aldı.yine bişey olsa annemi bana kötülemeye yer arar.yani anam ne yapsa yaranamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?