Eşimi tanıyamıyorum artık ne yapacağımm ben?

agustos_bocegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
134
16
13
Arkadaşlar çok yeni evliyiz. Her evde olduğu gibi bizde de sorunlar oldu fakat eşim eşya için takılarımı almasına rağmen şimdi de benim vefat eden babamdan aldığım çeyiz parası(12 bin tl) sorun olmaya başladı. Bu paradan borclarımı kapadım düğün harcamaları vs ödendi neyse geriye de bi miktar kaldı bunu da aileme verdim zor günde kullanın diye çünkü evde erkeğimiz yok bizim eve giren gelir çok az. Şimdi eşim bı paranın peşine düştü ben kaç binlik eşya alıyorum sende paranı al sende bişey al dedi. İnanın döndumm kaldım. Zaten annem yapabildiğini yaptı etti hrtşey aldı onun ailesi birşey yapmıyor sırf para benim De onlara verdim iye büyütüyor annemlerden böyle birşey isteyemem ben. O parayı almasaydım kardeşlerime de bölünücekti aldım diye faydalanamıyolar. Nişanlıyken çok iyiydi şimdi adam paracı oldu. Eşya alınca nasıl davranmalı ortayı nasıl bulmalıyım

Esinizin yaptigi cok ayip. Yetim kardeslerinize verdiginiz paranin pesine dusmek nedir. Hicbir sekilde taviz vermeyin simdiden tavrinizi koyun ki her konuda size diretmesin.
Benim de bu zoruma gidiyor ama kardeşler imi düşünmüyor tamamen yarası paranın annem de takı olarak durması

ölen kişinin arkasından para derdi yapan adamları bir kaşık suda boğasım geliyor.
bu para senin babandan size mirastır ve kocanın bir gram ne hakkı ne söz hakkı vardır.
kesinlikle geri adım atma. para senin ve ailenindir nasıl harcamak isterseniz öyle yaparsınız.
evlilikte sen şunu harcadın ben bunu harcadım denmez. şirket mi kuruluyor?? evlilik bu..
bu arada evlendik demişsin de eşyalar daha alınmadı mı?

Eşinize ne oluyor anlamadım ki? Farzedin ki yoktu öyle bir para, almadınız, ne olacaktı o zaman?
Ya gerçekten inanamıyorum artık erkeklerin bu paragözlüğüne!
Taviz vermeyin kesinlikle, ayıp gerçekten
Benimle tartıştı bildiğiniz büyük şekilde para senin bilmem ne al dedi olay o kadar büyüdü ki tmm mobilya alicam dedim sonra bi iyi oldu bana ki... Ama napıcam o an geldiğinde

Yok almadık daha tayinciyiz şarktayız bu sene batıya gidince alınacak. Bende anlayamıyorum hiç lafını etmeyen adam simi laf ediyor üstüne kondu paranın ailn diyo

Sende eşine söyle o paranın hepsi benim değil diğer çocukların da hakkı var diye. Gerçi bu adamdan hayır gelmez ana çenesini kapatır belki

Benimle tartıştı bildiğiniz büyük şekilde para senin bilmem ne al dedi olay o kadar büyüdü ki tmm mobilya alicam dedim sonra bi iyi oldu bana ki... Ama napıcam o an geldiğinde

mobilya alıcam da demeseydiniz. kendi birikmişiniz filan olsa anlarım da babanız dolayısı ile kalamış bi para. ki bi kısmıyla harcama yapmısşınız zaten. daha ne istiyor. bence mobilya filan almayın.

Madem para benim ben istediğim şekilde kullanırım, aileme vermek istedim verdim deseniz?
Ama ev eşyası almamış mıydınız o kısmı anlayamadım? Düğün yaptınız mı? Herşeyi eşiniz mi karşıladı?
Yanlış anlaşılma olmasın, herşeyi eşiniz yapmış da olsa o parayı al deme hakkı yok

yetimin hakkına mı düştün kocasız kadının eline mi kaldık ne ben kazandım o parayı ne sen kazandın devlet yetim olduğumdan verdi ki bana o parayı verdiği için kardeşlerimin annemin maaşı kesildi yani hakkı oldu o para bunun neresini anlamıyorsun....
devlet bana boşuna vermedi verdi ama aileme şuan maaşlarını kesti yani haklarına girdim öksüz kalmış erkeksiz/ sahipsiz kalmış kadının hakkının peşine düşmeyelim bu kadar aşağılamayalım canım kendimizi babası olmayan çatının altından nemalanmaya çalışmayalım i deyin güzellikle... kibarca sıradanlaştırarak

annenden parayı alıp adama verirsen sana yuh derim. ben tüm takılarımı aileme verdim ev yaptırırken kullandılar eşimde bişey diyemez. sende o adamdan boşanmaya bak

Bence sanane de sen yapacağını yapmışın kusura bakmasın oda üstüne düşeni yapsın
Yetim kardeşlerinin parasına mı kalmış kocan

eşinizin kardeşlerinize manevi anlamda sahip çıkması gerekirken maalesef maddiyatın peşine düşmüş bu ne terbiyesizlik

Bu kaçıncı paracı koca ya
Terbiyesizler
İnsanda biraz onur olur
Kocası ölen kayınvalidene para vermişler, yetmemişse ben vereyim der insan
Takıları marizlediği yetmiyo bi de

Eşya düşkünü kayınvalidelere dönmüş bu adam
Mobilyayı duyunca herşey tıkırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…