- 17 Aralık 2015
- 4.044
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.611
- 208
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Arkadaşlar çok yeni evliyiz. Her evde olduğu gibi bizde de sorunlar oldu fakat eşim eşya için takılarımı almasına rağmen şimdi de benim vefat eden babamdan aldığım çeyiz parası(12 bin tl) sorun olmaya başladı. Bu paradan borclarımı kapadım düğün harcamaları vs ödendi neyse geriye de bi miktar kaldı bunu da aileme verdim zor günde kullanın diye çünkü evde erkeğimiz yok bizim eve giren gelir çok az. Şimdi eşim bı paranın peşine düştü ben kaç binlik eşya alıyorum sende paranı al sende bişey al dedi. İnanın döndumm kaldım. Zaten annem yapabildiğini yaptı etti hrtşey aldı onun ailesi birşey yapmıyor sırf para benim De onlara verdim iye büyütüyor annemlerden böyle birşey isteyemem ben. O parayı almasaydım kardeşlerime de bölünücekti aldım diye faydalanamıyolar. Nişanlıyken çok iyiydi şimdi adam paracı oldu. Eşya alınca nasıl davranmalı ortayı nasıl bulmalıyım
Para cebinde dursun istiyor hemde borç yapmak istemiyor ... O kadar alevlendi ki konu anneme söyledim alırım kızım ben taksitle diyo düşün. Karışımdaki adam adam değilErkekler pek dert etmezler esya felan.
ya para cebimde dursun istiyor.
yada borca girmeden herseyim olsun istiyor.
sen de dersin altinlara nekadar alabiliyosak aliriz gerisini ilerde hallederiz.
Söylüyorum söylüyorum ama fikir sabit. Altınları yani bileşikleri kendi parasıyla aldı diye benim emeğim diyoroff of! şaka gibi,cidden inanamıyorum okuduklarıma artık ya! kaçıncı konuysa artık bu,sakın annenizden parayı almayın.sinirinize hakim olabilirseniz de düzgünce anlatın(şahsen ben hakim olamazdım) neden verdiğinizi.hatta sıkışırlarsa yine veririm deyin!
Ya şimdi izne gidicez ama takılarım nerde bilmiyorum bile ben bana söylemiyorzıkkım yesin.almış işte takıları.daa naapcan.
pis paragöz.alma sakın.hatta üste çık takılarımı istiyom diye.
eşşek gibi çalışsın ödesin senin parana göz dikmesin.
Ya şimdi izne gidicez ama takılarım nerde bilmiyorum bile ben bana söylemiyorizne annesigile gidicez istesem mi?
Kuzum vermezkial takılarını.
onlara yedirmeden.
Yok borcu felan bana güvenmiyımuş altınları aileme yolların diye. Bi mesele olmuştu taa ne zaan önce yeni dedi nasıl güvenip emanetediyim diye zaten eşya alıcam diyordu bende vermek istemiodum tuz biber oldu iyice bugün herkes takıyo dedim açılmaması gereken konu açıyor muşum tartıştık yani..Bu takilarin uzerine yatmis belli!bu iste bir is var normal degil...sakin bi isler ceviriyor olmasin gizli bir borcu falan?kotu bir aliskanligi kumar idda vs?cunku adam dedigin bir adam bu kadar rezil dusuncelere sahip olmaz!!merhamet yoksunu resmen nasil bu kadar dusebilir?hicmi gururu yok yaw!!
Karar verdim almıycam. Gelin evi diye program var hani deim bk herkes takıyo hemen kıyaslama yapma diye bağırdı açılmaması gereken konu açma dediAltinlarinizi neden kullanmis madem?
Yok saysin o parayi.
Tavrınızi net bir sekilde koyun.
Cok ayip.
Ama şey yaptım takıları aldığı fatura varya kuyumcudan şu tarihte au gram alındı diye o faturayı sakladım. Zaten düğünden bir ay önce almıştı işe yarar mı ilerdeal takılarını.
onlara yedirmeden.
Sustuğumu mu sanıyosun?oha Allah askina o yiyo harciyo sen ne oglu nede kocasi olmayan annene verdiginde sorun oluyo s.ktir yaa sende susuyosun.
Napıcamı şaşırdım gerçektenBu adamların bilezikleri ben yaptım benim alnının teri deyip kadindan köşe bucak kaçırmalarını anlamiycam.senin annenlere vereceğini bahane etmis.kendi yönetimi altında dursun istiyo..sanki onlardan gizli bozdurcaz.
Büyük bi ayıp bence bileziklerin fotosunu çek.dursun.mihir konusuldumu sizdeNapıcamı şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?