Eşimi tanıyamıyorum artık ne yapacağımm ben?

Genelde en cok kadinlar dert eder esyayi ama senin esin derdine dusmusmus.once altinlar sonra ailendeki para .
ne esyaymis ala ala bitiremedi.

Maalesef. Annem ki onu çok sever bunca yaptığı şeye rağmen ama gözü 5-6 binde

siz el ele verir o 5-6 bini biriktirirsiniz ama anneniz ve kardeşleriniz için çok iyi bir paradır yani,eğer bu konuyu tekrar dile getirirse sizde artık konuşmak istemiyorum o parayı unut deyin.

siz el ele verir o 5-6 bini biriktirirsiniz ama anneniz ve kardeşleriniz için çok iyi bir paradır yani,eğer bu konuyu tekrar dile getirirse sizde artık konuşmak istemiyorum o parayı unut deyin.
Söyledim surat astı konuşmuyor küsüyor benle olumsuz oluyor durduk yer kavga olıyo sonra mutsuzum diyor

Yeni evliyiz
Yok bacım tayinciyiz burda alınmadı batıda alıncak yazın
anladim esyalar sizin degil.
yani dogruca diyecen kardeslerim icin verdim.babam yok diye onlarin hakki diye.zaten altinlari almis.gerisinide ya calisir oder oyle alir.yada parasi neye yetiyosa onu alir.sanki esyalari bahane ediyo gibi

o zaman sen de alma, senin mantığınla ödeşmiş oluruz. ben yerde de otururum yeter ki sen yanımda ol de!
bakalım ne diyecek?
az dalga var tabiki bu söylemde orası ayrı.

Yeni evliyiz

anladim esyalar sizin degil.
yani dogruca diyecen kardeslerim icin verdim.babam yok diye onlarin hakki diye.zaten altinlari almis.gerisinide ya calisir oder oyle alir.yada parasi neye yetiyosa onu alir.sanki esyalari bahane ediyo gibi
Bencede parayı onlara vermem dert oldu buna 8 aydır evliyim bişeu demedi yeni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…