- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- 13
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Çok üzgünümeşinizin kardeşlerinize manevi anlamda sahip çıkması gerekirken maalesef maddiyatın peşine düşmüş bu ne terbiyesizlik
Maalesef. Mobilya alınıcağı zaman napıcam benEşya düşkünü kayınvalidelere dönmüş bu adam
Mobilyayı duyunca herşey tıkırında
Maalesef. Annem ki onu çok sever bunca yaptığı şeye rağmen ama gözü 5-6 bindeeşinizin kardeşlerinize manevi anlamda sahip çıkması gerekirken maalesef maddiyatın peşine düşmüş bu ne terbiyesizlik
Neymiş kaç binlik eşya alıckmış ben çeyiz parası alıp evine kullanmamışım herşeyi ben mi alıcam diyorBence sanane de sen yapacağını yapmışın kusura bakmasın oda üstüne düşeni yapsın
Yetim kardeşlerinin parasına mı kalmış kocan
Evli degilmisin sen .esya alindi bitmedimi o isler ayni evde oturmuyonuzmuMaalesef. Mobilya alınıcağı zaman napıcam ben
AlmayacaksınMaalesef. Mobilya alınıcağı zaman napıcam ben
Gerçekten şaştım kaldım ben. Böyle biri değildi. Eşya zamanı napıcam benGenelde en cok kadinlar dert eder esyayi ama senin esin derdine dusmusmus.once altinlar sonra ailendeki para .
ne esyaymis ala ala bitiremedi.
Maalesef. Annem ki onu çok sever bunca yaptığı şeye rağmen ama gözü 5-6 binde
Yok bacım tayinciyiz burda alınmadı batıda alıncak yazınEvli degilmisin sen .esya alindi bitmedimi o isler ayni evde oturmuyonuzmu
Söyledim surat astı konuşmuyor küsüyor benle olumsuz oluyor durduk yer kavga olıyo sonra mutsuzum diyorsiz el ele verir o 5-6 bini biriktirirsiniz ama anneniz ve kardeşleriniz için çok iyi bir paradır yani,eğer bu konuyu tekrar dile getirirse sizde artık konuşmak istemiyorum o parayı unut deyin.
Bence aslında tam da şimdi tanımaya başlıyorsunuz eşinizi...Vallahi tanıyamıyorum eşiminapıcm bilmiyorum
Söyledim surat astı konuşmuyor küsüyor benle olumsuz oluyor durduk yer kavga olıyo sonra mutsuzum diyor
Tanıdıkça lanet ediyorumBence aslında tam da şimdi tanımaya başlıyorsunuz eşinizi...
Hayat yolundayken geçinmek kolay, araya para mevzusu girdi miydi gerçek anlamda tanışıyorsunuz partnerinizle...
Memurluğa hazırlanıyorum çalışmıyorum şu anda bensen çalışmıyormusun ?yaparsa yapsın maddiyat yüzünden seni bunaltıyorsa daha şimdiden o evlilik yürümez
anladim esyalar sizin degil.Yok bacım tayinciyiz burda alınmadı batıda alıncak yazın
Ben yüz göz olmam seninle konusurum dedi. Beni aracı yapıyor yani isteyemem çünkü annem diyo bende ama yine senin diyorAlmayacaksın
Yetim kardeşlerimden mobilya için para istemeye yüzüm tutmadı, yani seninde tutmaz herhalde de geç
Bencede parayı onlara vermem dert oldu buna 8 aydır evliyim bişeu demedi yeni dediYeni evliyiz
anladim esyalar sizin degil.
yani dogruca diyecen kardeslerim icin verdim.babam yok diye onlarin hakki diye.zaten altinlari almis.gerisinide ya calisir oder oyle alir.yada parasi neye yetiyosa onu alir.sanki esyalari bahane ediyo gibi
Yok bi de gitsin istesin, terbiyesizBen yüz göz olmam seninle konusurum dedi. Beni aracı yapıyor yani isteyemem çünkü annem diyo bende ama yine senin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?