Eşimi tanıyamıyorum artık ne yapacağımm ben?

o zaman sen de alma, senin mantığınla ödeşmiş oluruz. ben yerde de otururum yeter ki sen yanımda ol de!
bakalım ne diyecek?
az dalga var tabiki bu söylemde orası ayrı.
Çok kurnaz biri eşim ya maaşı çok cok iyi memur. Ama benim param bunun bi aylık maaşı düşün ama paramda gözü şuan

Erkekler pek dert etmezler esya felan.
ya para cebimde dursun istiyor.
yada borca girmeden herseyim olsun istiyor.
sen de dersin altinlara nekadar alabiliyosak aliriz gerisini ilerde hallederiz.

bak cnm şu sıralar bence evliliğni tartmalısın iyi yada kötü yönde ,asla çocuk yapma şuan ,çünkü maddi konu işin içine girince çirkinleşen bir eşin var ve yeni evliyken,ama unutmaki anne kardeş hiç bir zaman bulunmaz.5-6 bin yerine konulurur yıkılan gurur ,kırgınlıklar yerine gelmez.

anlamadım şimdi eşiniz eşyaları,düğün takılarıyla yapmadı mı,ne hakla hepsini ben verdim diyor..

Erkekler pek dert etmezler esya felan.
ya para cebimde dursun istiyor.
yada borca girmeden herseyim olsun istiyor.
sen de dersin altinlara nekadar alabiliyosak aliriz gerisini ilerde hallederiz.
Bacım para biriktiriyoe altınları da aldı. Toplam en fazla haei 13 tutsun eşya lüks istemiyoeum zaten atamalıyız biz. Ama böyle davranması koyuyor bana

Sizin altinlarinizi kullandığına göre sizin verecek bir şeyiniz yok artık. Ona annem o parayı çoktan kardeşlerim için kullandı. Bitti yok deyin.birdaha da konusunu açarsa o zaman bende altınlarını geri istiyorum o benim hakkımdi deyin görsün neymiş yetim hakkına göz dikmek.

Haaa altınlar kendi parasıyla alınmış benim değilmiş kendi almış kendi parası imişşş

Allaha havale ediyorum bende çok bi para değil valla duruyor olduğu gibi para da zor günüh olursa kullan dedim anama bi
Sen ona deki anam parayi kullanmis.
de bakalim nasil tepki veriyo.
( yada diyecenki annem kendine esya almis diyence adama inme felan iner)
Annem kullanmis de bakalim ne diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…