- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- 13
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Çok kurnaz biri eşim ya maaşı çok cok iyi memur. Ama benim param bunun bi aylık maaşı düşün ama paramda gözü şuano zaman sen de alma, senin mantığınla ödeşmiş oluruz. ben yerde de otururum yeter ki sen yanımda ol de!
bakalım ne diyecek?
az dalga var tabiki bu söylemde orası ayrı.
Ne yapıcamı şaşırdım kardeş benYok bi de gitsin istesin, terbiyesiz
Benden bile istemen ayıp desene
O zaman gözünü toprak bile doyurmaz ki böylesininÇok kurnaz biri eşim ya maaşı çok cok iyi memur. Ama benim param bunun bi aylık maaşı düşün ama paramda gözü şuan
Bacım para biriktiriyoe altınları da aldı. Toplam en fazla haei 13 tutsun eşya lüks istemiyoeum zaten atamalıyız biz. Ama böyle davranması koyuyor banaErkekler pek dert etmezler esya felan.
ya para cebimde dursun istiyor.
yada borca girmeden herseyim olsun istiyor.
sen de dersin altinlara nekadar alabiliyosak aliriz gerisini ilerde hallederiz.
Yetim kardeşlerimin parası o, senin bir aylık maaşın o kadar zatenNe yapıcamı şaşırdım kardeş ben
Allaha havale ediyorum bendeO zaman gözünü toprak bile doyurmaz ki böylesinin
Durumu gayet olduğu halde yetim hakkına göz dikmiş
6 ay sonra alınacak eşyalar Rabbim yardımcım olsun benim çok sorunlar yaşıyorumYetim kardeşlerimin parası o, senin bir aylık maaşın o kadar zaten
Ona tenezzül edecek kadar düşemezsin di mi diyeceksin açık açık kardeş
Benim de bu zoruma gidiyor ama kardeşler imi düşünmüyor tamamen yarası paranın annem de takı olarak durması
Haaa altınlar kendi parasıyla alınmış benim değilmiş kendi almış kendi parası imişşşSizin altinlarinizi kullandığına göre sizin verecek bir şeyiniz yok artık. Ona annem o parayı çoktan kardeşlerim için kullandı. Bitti yok deyin.birdaha da konusunu açarsa o zaman bende altınlarını geri istiyorum o benim hakkımdi deyin görsün neymiş yetim hakkına göz dikmek.
Ayrı şehirdeyiz ama o zamana kadar cidden mantıklı birşey bulmak lazımBence annenizle konuşun takmayın takiyi
Borçlar vardı onu kapattık desin eşinizle ortamda
Birde ne esyasi evlenmisiniz
Almasin ne alacaksa
Niye bu kadar korkuyosun6 ay sonra alınacak eşyalar Rabbim yardımcım olsun benim çok sorunlar yaşıyorum
Eşya alınmadı daha tayinden dönüş alıcaz o da sırf kendi almak istemiyoranlamadım şimdi eşiniz eşyaları,düğün takılarıyla yapmadı mı,ne hakla hepsini ben verdim diyor..
Benim de bu zoruma gidiyor ama kardeşler imi düşünmüyor tamamen yarası paranın annem de takı olarak durması
Sen ona deki anam parayi kullanmis.Allaha havale ediyorum bendeçok bi para değil valla duruyor olduğu gibi para da zor günüh olursa kullan dedim anama bi
Eee kardeşlerinle senindi hala göz diktiği paralardaHaaa altınlar kendi parasıyla alınmış benim değilmiş kendi almış kendi parası imişşş
Niye bu kadar korkuyosun
Mobilya almazsan canını alacak değil ya
Harcamış kardeşlerim zaten onların hakkıydı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?