- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Aklımdan eşya geçti gidince görmezse nerde der. Kullanmış dersem nerde kulandı derse?Sen ona deki anam parayi kullanmis.
de bakalim nasil tepki veriyo.
( yada diyecenki annem kendine esya almis diyence adama inme felan iner)
Annem kullanmis de bakalim ne diyo.
iyi de düğündeki takıların hepsini almadı mı bu adam???Eşya alınmadı daha tayinden dönüş alıcaz o da sırf kendi almak istemiyor
Kafasında varlar bencebilmiyorum ya ben bişey diyince bna sesin çıkıyor onlara Çıkart diyor
İstedim laf arası altını saçma bulu yormuş kullanılmıyor duruyor dedi zihniyet bu. Altınları benden kaçırıyor adeta hiç bir yerde yokverdiğiniz takıları geri alın,onlar kanunen de kadınındır,içinden eşya için istediği parayı verin,sonra ev harcamasına karışmayın ne de olsa evi geçindirmek erkeğin görevi değil mi??? bu hanzolara böylesi mübah..
ayrıca tek taş 5 taş 10 taş ne lazımsa isteyinb..madem herşey kuralına uygun olacak..
Öyle şeymiş olur.omu takmış hepsini..altınlar kadına aittir.bunu herkes bilir.sen izin vermedikçe zaten alamazdı bile.Haaa altınlar kendi parasıyla alınmış benim değilmiş kendi almış kendi parası imişşş
Eşin ağırlığınca altın isteyip, sonra altınları da alıp kaçan gelin adayları gibi aynıİstedim laf arası altını saçma bulu yormuş kullanılmıyor duruyor dedi zihniyet bu. Altınları benden kaçırıyor adeta hiç bir yerde yok
Aldı gözü benim para daiyi de düğündeki takıların hepsini almadı mı bu adam???
Haklısın... Takıları o parasıyla aldı taktı para vs de harcandı. Taktığını da hep aldı zaten...Öyle şeymiş olur.omu takmış hepsini..altınlar kadına aittir.bunu herkes bilir.sen izin vermedikçe zaten alamazdı bile.
Şimdiden bunları tartışıp çirkefliğe dönüyorsa işi sende dök. Baktın yine olmuyor yol yakınken vur tekmeyi defolsun.yetim hakkına göz diken birine hiç acımam. Adil davranmayan bir insan terkedilmeyi hakeder.
Yemisler diyecen.ya bu kadar ayrintiya ne gerek varAklımdan eşya geçti gidince görmezse nerde der. Kullanmış dersem nerde kulandı derse?
Haklısın altınları aldığı yetmiyor gibi bide para istiyor. Arsız valla. Neymiş annem alcm demiş ben alma demişim diywKafasında varlar bence
Mobilyaya bu kadar önem veren adama yeni rastladım
Kayınpederin ölmüş, baldızımın kayınçomun neye ihtiyacı var demesi gerekirken git parayı al ve gele bağlamış
Sessiz kalma cazgır ol
Annenin gönlü zengin çünküHaklısın altınları aldığı yetmiyor gibi bide para istiyor. Arsız valla. Neymiş annem alcm demiş ben alma demişim diyw
Valla pkadar şaşkınım ki hala canım.. Öyle dicem mecburYemisler diyecen.ya bu kadar ayrintiya ne gerek var
sen niye dusunuyosun o utansin 6 milyara goz diktigi icin.
hatta bi damat olarak yalandan bile sormasi lazim annenin biseye ihtiyaci varmi diye.
daha ustelerse napmis felan diye seni ilgilindirmez naptiysa yapti.sonucta babamdan dolayi aldim o parayi annemde istedigi gibi yer de.
Yok asla güvenmiyorum zaten. Annem yapıcaktı ama onun ailesi iğne dahi yapmadı enayimi annem yaptırayımAnnenin gönlü zengin çünkü
Senin kocanın kendi zengin ama gözü aç. Bir aylık maaşı o kadarken insanların ihtiyacı olduğu halde git onu da kap getir diyo resmen
Bişeyler çeviriyo bu adam, altınları da almış sende. Ayık ol, güvenme
Arkadaşlar çok yeni evliyiz. Her evde olduğu gibi bizde de sorunlar oldu fakat eşim eşya için takılarımı almasına rağmen şimdi de benim vefat eden babamdan aldığım çeyiz parası(12 bin tl) sorun olmaya başladı. Bu paradan borclarımı kapadım düğün harcamaları vs ödendi neyse geriye de bi miktar kaldı bunu da aileme verdim zor günde kullanın diye çünkü evde erkeğimiz yok bizim eve giren gelir çok az. Şimdi eşim bı paranın peşine düştü ben kaç binlik eşya alıyorum sende paranı al sende bişey al dedi. İnanın döndumm kaldım. Zaten annem yapabildiğini yaptı etti hrtşey aldı onun ailesi birşey yapmıyor sırf para benim De onlara verdim iye büyütüyor annemlerden böyle birşey isteyemem ben. O parayı almasaydım kardeşlerime de bölünücekti aldım diye faydalanamıyolar. Nişanlıyken çok iyiydi şimdi adam paracı oldu. Eşya alınca nasıl davranmalı ortayı nasıl bulmalıyım
Arayıp sor çok merak ediyorsan de!Aklımdan eşya geçti gidince görmezse nerde der. Kullanmış dersem nerde kulandı derse?
Ayrı şehirdeyiz ama o zamana kadar cidden mantıklı birşey bulmak lazım
Çünkü ailesi de onun gibi paragözYok asla güvenmiyorum zaten. Annem yapıcaktı ama onun ailesi iğne dahi yapmadı enayimi annem yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?