Eşimi tanıyamıyorum artık ne yapacağımm ben?

verdiğiniz takıları geri alın,onlar kanunen de kadınındır,içinden eşya için istediği parayı verin,sonra ev harcamasına karışmayın ne de olsa evi geçindirmek erkeğin görevi değil mi??? bu hanzolara böylesi mübah..
ayrıca tek taş 5 taş 10 taş ne lazımsa isteyinb..madem herşey kuralına uygun olacak..

Sen ona deki anam parayi kullanmis.
de bakalim nasil tepki veriyo.
( yada diyecenki annem kendine esya almis diyence adama inme felan iner)
Annem kullanmis de bakalim ne diyo.
Aklımdan eşya geçti gidince görmezse nerde der. Kullanmış dersem nerde kulandı derse?

bilmiyorum ya ben bişey diyince bna sesin çıkıyor onlara Çıkart diyor
Kafasında varlar bence
Mobilyaya bu kadar önem veren adama yeni rastladım
Kayınpederin ölmüş, baldızımın kayınçomun neye ihtiyacı var demesi gerekirken git parayı al ve gele bağlamış
Sessiz kalma cazgır ol

İstedim laf arası altını saçma bulu yormuş kullanılmıyor duruyor dedi zihniyet bu. Altınları benden kaçırıyor adeta hiç bir yerde yok

Haaa altınlar kendi parasıyla alınmış benim değilmiş kendi almış kendi parası imişşş
Öyle şeymiş olur.omu takmış hepsini..altınlar kadına aittir.bunu herkes bilir.sen izin vermedikçe zaten alamazdı bile.
Şimdiden bunları tartışıp çirkefliğe dönüyorsa işi sende dök. Baktın yine olmuyor yol yakınken vur tekmeyi defolsun.yetim hakkına göz diken birine hiç acımam. Adil davranmayan bir insan terkedilmeyi hakeder.

Haklısın... Takıları o parasıyla aldı taktı para vs de harcandı. Taktığını da hep aldı zaten...

Aklımdan eşya geçti gidince görmezse nerde der. Kullanmış dersem nerde kulandı derse?
Yemisler diyecen.ya bu kadar ayrintiya ne gerek var
sen niye dusunuyosun o utansin 6 milyara goz diktigi icin.
hatta bi damat olarak yalandan bile sormasi lazim annenin biseye ihtiyaci varmi diye.
daha ustelerse napmis felan diye seni ilgilindirmez naptiysa yapti.sonucta babamdan dolayi aldim o parayi annemde istedigi gibi yer de.

Haklısın altınları aldığı yetmiyor gibi bide para istiyor. Arsız valla. Neymiş annem alcm demiş ben alma demişim diyw

Haklısın altınları aldığı yetmiyor gibi bide para istiyor. Arsız valla. Neymiş annem alcm demiş ben alma demişim diyw
Annenin gönlü zengin çünkü
Senin kocanın kendi zengin ama gözü aç. Bir aylık maaşı o kadarken insanların ihtiyacı olduğu halde git onu da kap getir diyo resmen
Bişeyler çeviriyo bu adam, altınları da almış sende. Ayık ol, güvenme

Valla pkadar şaşkınım ki hala canım.. Öyle dicem mecbur

Yok asla güvenmiyorum zaten. Annem yapıcaktı ama onun ailesi iğne dahi yapmadı enayimi annem yaptırayım

Olmus babanizdan kalan parayami kalmis o olmasaymis ne yapacakmis kocaniz resmen para goz ac gozlunun teki. Azicik utanmasi olsa zaten sizden istemez. Zaten altinlarinizi almis zaten siz kendi borclarinizi alisverislerinizi o paradan karsilamissiniz daha ne istiyor acaba...

Valla altinlarda yok diyon ortada bi isler cevirrmesin suanda paraya ihtiyaci olurda ondan istermiki o parayi. Kumar gibi gelan

Iyide onun hakkı olmayan parasını istiyor al karşına kardesleriminde hakkı de o paraya mi guveniyormus sakin ailedende isteme para esyasiz oturuver isteme ayrıca böyle kocayida bir şey denirde ban yemiyeyim

Yok asla güvenmiyorum zaten. Annem yapıcaktı ama onun ailesi iğne dahi yapmadı enayimi annem yaptırayım
Çünkü ailesi de onun gibi paragöz
Bu işler yetiştirme tarzı zaten
Ama bari birinin ölüsüne ardında kalan evlatlarına saygın olsun, terbiyesiz

Beleş mezar var babamın yanında onu almışlar 6 bine, girer misin desene
Girer mi girer böyleleri, nasılsa beleş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…