Eşimi tanıyamıyorum artık ne yapacağımm ben?

Ay çok yaşayın
Kusura bakmayın konu sahibi, arkadaş çok haklı

artık çok özel oldu ama aynı evde mi yaşıyorsunuz siz? yoksa atama için resmi nikah yapıp beklemede misiniz? bir şey çıkacak altından diye aklıma gelmedi değil.çünkü hiç normal değil söylemleri.. üzüldüm gerçekten adınıza.

kocan olacak şimdiden laf ediyor hakkı olmadığı para için bundan ne koca nede adam olur dikkatli olda bari hemen çocuk fln olursa işin zor

yeni nesil erkekler hep böyle uyanık.
hem hala evde her türlü işi bekleyip sen kadınsın yapıcaksın diyip yerini gösteriyolar
ama kadının elindeki parayı da yüzsüzce almasını biliyolar.
hiç taviz vermeyin yaptığınızın arkasında durun.
onun o parada ne hakkı var ki sizden isteyebiliyor?
elinize geçen her parayı da eşinize söylemeyin bundan sonra.
adamın ne olduğu ortada.

Sizin eşinizin en büyük sorunu paracı olması değil, merhametsiz olması.
Bu yaz bir bahane bulur mobilya almazsınız belki ama merhametsiz bir insanla bir ömür geçirmek, onunla çocuk büyütmek telafisi olan bir durum değil.
İyi düşünün bence eşiniz hakkında.

Vallahi tanıyamıyorum eşimi napıcm bilmiyorum
bekar kızkardeşi var mı?
varsa "senin baban ölünce kız kardeşlerinin çeyiz parasından hakkımı isterim" de. sanmıyorum ama belki öküzlük yaptığını anlar.
şimdi sana para için baskı yapan, ilerde maaş kartını ister, kuruş koklatmaz sana, zamanı gelince de evin tüm masraflarını sana ödetir.
geleceğini hiç parlak görmedim ben.
ayrıca altınlar yasal olarak senin hakkın. onları ona borç olarak verdiğini söyle, en kısa zamanda geri ödemesini iste. madem paragöz, kendi hakkını yedirme.

Eşin onun olmayan bir para hakkında nasıl bu kadar fikir belirtip baskı yapıor anlamış değilim..Ben esya zamanı nasıl aciklicam die neden korkuosun arkadaşım.O senin ve ailenin parası.Karar verme yetkiside size ait.Istersen koy poşete bi denize at.Ne kadar terbiyesizce yaklaşmış eşin..
Çocugun yokmuş ne güZel zaten boyle bi adamdan çocuk yapmak için çok iyi düşün derim ben..Hatta bana kalırsa yol yakınken evliliğini gözden geçir bi...Gerçekten merhamet yoksunu bir adamla bir omur gecirebilecek misin???

O para kardeşlerim evlenince onlara da lazım olcak onlarınd Hakkı var diyip sakın alma annenden

Ben anlamadım sizin çeyiz paranız nedeni ile onların geliri neden düşsün

Aksine siz Evlenince annenizin maaşı artar

Evlenen her kıza da çeyiz parası verilir

Ama o para sizin yani ne isterseniz onu yaparsınız ki kötü gün parası yapıp koymuşsun kenara işte

Dayımın eşinin de çeyiz parası varr hatta bir de miras kaldı o parayı istemedi ama ailene de verme kendi adına bankaya koy insanoğlunun başına her şey gelir kendini güvenceye al demişti

Bana da ailene de güvenme kendi kaderini kendin tayin et demişti

insanlar yetim nedir , nasıl davranılması gerektiğini unutmuşşş
kusura bakma eşin tam bir yetim hakkına göz dikmiş ş......in tekiii

eşin denen vasıfsızı iyi gözlemlee. prim vermee ,,
bunları yapan yarın neler yapmazz kork bu zattann

Net ol, senin hakkın olan paraydı ve nasıl değerlendirileceği senin tasarrufunda olan bir durumdu. Hakkı olana da hakkını verdiğine göre konu kapanmıştır. Eşini bu konuda konuşturma sakın. Çok net ol. Daha başındasın sessiz sessiz köşed ağlayan olma sakın, biri girmiştir aklına. Aşarsınız bunları merak etme ama kocanı ona düşmeyen konularda konuşturma.

İyi de ona ne!!
Para senin paran onun zerre hakkı yok o para da.
Sakın ama sakın bunu yapma.
Paragöz bir adama alttan alma.
İnsan söylemeye istemeye utanır.
Onunla alakası olmayan bir para bu.
Bana da geldi bir miktar çeyiz parası ben onla ameliyat oldum ve eşim sürekli o parayı harcama bizim birikimden ödeyelim o kara gün için annende dursun dedi. Normal bir erkeğin rahmeti kayınpederinden miras gelen paraya göz koymayacak ahlakta olması lazım. Çok üzüldüm çok sinirlendim. Sakın yapma o sadece senin paran ve tasarrufu sadece sen de kocanın zerre hakkı yok

Ne parayı ver ne al asla seni paran için sevecek iyi davranacak adam davranmasın bunun sonu gelmez hep bunaltır seni bilmiyorum

Ben senin kocanin mobilya merakini anlayamadim ya.. Bi mobilyayi kadin heves eder genelde. Ha heves eden erkek de vardir tabi ama ayaginda donu varsa...

Daha öncede bu çeyiz parası yüzünden tartisanlari falan duymuştum ama bence çok ayıp kesinlikle Eşiniz o parayı istememeli o paraya güvenerek mi evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…