eşimi tanıyamıyorum..yardım

Evet benimki de ben pazara markete çıkmayayım diye kendisi alış veriş yapar hep. Bu gün ben çıktım ama telefonda aradığında da söylemiştim ben shoping yapmaya çıktım dedim. Yolda çok bakarlarmış efendim laf atarlarmış diye kuduruyor telefonuma bir mesaj gelse kimden geldiğini oyrenmeden rahat bırakmaz beni.

Bence de canım son bir kez denemeye değer o aramazsa sen adım at sen ona yaz ya da ara hangisi daha kolay gelirse. Geldiginde eminim çok güzel olacak her şey yanlarımızda zaten pisicikler gibi bunlar uzaktan böyle yapıyorlar hep. Yiyorsak...

Son düzenleme:
ah cnm kavgayı istermiyim hiç ben..niye durduk yyere kendimi huzursuz edeyim ama adam normal değil ki..melek olsa dayanamaz karşısında

orası öle hep diyorum dengesizlerle ugraşmak çok zor diye rabbim yuvalarımızdan huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesin inşallahh sevgiyle saygıyla sürsün gitsin

çok benciller cnm ya..biraz empati kursalar bunlar hiç yaşanmıycak aslında..şuan kapıdan girse beni görse inan 10 sn sürmez bu tafrası ama uzaktayken malesef böyle uzatıyor herseyi..cnm şuan aramayı düşünmüyporum ama değişebilir tabi..beklemedeyim

orası öle hep diyorum dengesizlerle ugraşmak çok zor diye rabbim yuvalarımızdan huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesin inşallahh sevgiyle saygıyla sürsün gitsin

amin cnm amin ağzına sağlık..gönül ister ne o nede ben üzüleyim mutlu olalım ama insan egosu işte bi yere kadar sabredebiliyosun yapılanları.

amin cnm amin ağzına sağlık..gönül ister ne o nede ben üzüleyim mutlu olalım ama insan egosu işte bi yere kadar sabredebiliyosun yapılanları.

rabbim daha beterlerinden korusun canım sabredememek bi yana içindeki acının tarifi olmuyo sonra

hoşgeldin cnm ..nasılsın..evt cnm..aslında işin aldatılma boyutunda değilim pek ..sanırım eşimin psikolojisi bozuldu..ailesiylede tartışmıi bugün öğrendim..

hoşbuldum canım iyiyim çok saol umarın kafasına vururda arar seni sende uzatma oda gurbette yazık kimsesiz psikolojisi tabi bozuk olur :)

hoşbuldum canım iyiyim çok saol umarın kafasına vururda arar seni sende uzatma oda gurbette yazık kimsesiz psikolojisi tabi bozuk olur :)

evt cnm onlarlada kavga etmiş..işi mi kötü gidiyo acaba..aradiğinda suçlamadan sakin konuşmaya karar verdim ama tabi yumuşakta olamam şımarmasını istemiyorum..bi derdi var ama anlamadım..ben mi iş mi bilemedim

slm kızlar bugünde konuşmadık eşimle..4 gündür gerginim ve çok kızgınım..

Bu duyguyu çok iyi bilirim.. :S
Biz 15 gün konuşmamıştık..
Yalnız değilsin bil ve rahatla diye yazayım dedim.

Yani o 15 gün içinde ben bitti artık bizden bir halt olmaz.
Böyle sevgi mi olur diye boşanmayı düşünürdüm.
Sonra bir sebeple konuşmaya başlardık.
Çok özledim izin aldım işten gelcem derdi direk.
Düşün 15 gün hiç konuşma.
İlk konuştuğun gün bunu söylesin.
Yani ben boşanmayı düşünürken, küsken o gitmiş
izin almış yanıma gelme planı yapmış.
Böyle tuhaf bunlar ben çözemedim..

herşey olabilir canım sensizlikte yaptırıyo olabilir aile özlemide olabilir işinde bi aksilikte olabilir sert konuşmada çokta yumuşak olma

ah cnm zor olmuştur..15 gün dile kolay..sen demi aramadın hiç ben o kadar dayanamam sanırım eğer aramassa ararım 1 hafta sonra..barışmak için olmasa bile neden böyle davrandığını sormak istiyorum..birde arama demiştim ya umarım kafaya takıp inada bindirmez işi..zor gerçekten ama bi yandan haketti diyorum..siz olsaydınız sizi arayıp arayıp ağza alınmayacak küfürler eden adama arama demez miydiniz..düşününce çok kzııyorum ama yanlızlıkda canına tak ediyor insanın..hadi benim burda eşim dostum arkadaşlarım ailem var o orda yalnız...ama yinede böyle olmamalıydı her ne olursa olsun saygı bu derece kaybolmamalı henüz bunun bilincinde değil ne yazık ki..

herşey olabilir canım sensizlikte yaptırıyo olabilir aile özlemide olabilir işinde bi aksilikte olabilir sert konuşmada çokta yumuşak olma

evt cnm öyle planlıyorum bende..bu kadar küçük bi konudan nereye geldik hala inanamıyorum..ama bi gelsin bunları burnundan getircem

Tabi ki çok zor oldu.
Sözde evlisin ama 15 gün eşinle hiç bir iletişim kurmuyorsun.
İnsan neyim ben falan diyor. Evlisin diyenlere bön bön bakıyorsun.
Ben zaten evli sayılmam diyorum çoğu sorana :)

Ben de ararım dayanamam. Arıyordum açmıyordu.
Mesaj yazıyordum uzun uzun, nefret dolu. O kadar bunalıyordum ki.. :S

Ama var ya gerçekten boş.. Ben kendimi yırtarken adam rahat çünkü
ayrılık gibi bir düşünce yok kafasında.
Amacı ben pes edeyim, bana sözü geçsin hepsi bu.
Ne zamanki yeter istemiyorum ben yapamam senle bitsin diyordum.
Senin derdin bitirmek zaten Allah kahretsin diye cevap veriyordu.
Hassas nokta o nokta :)
Yazık ediyorlar ama yazık ettiklerini geç anlıyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…