cnm belik biraz özlerse aklı başına gelir..ben mesela özledim sesini arasada konuşsam diyorum..gerçi soğuk konuşucam ama konuşmamaktan iyidir..face ini girebiliyorum cnm..msn şifresini değiştirmemiş..ordan bakıyorum..2 gündür girmiyo face zzaten..
Zzaten uzak olmasak bunları yapamaz yüzüme karşı..süt dökmüş kedi..
Tamam ikinci kuralımız da belli süper.
Ben de aynı, evde oturan ondan başka arkadaşı çevresi olmayan biriyim çünkü yurt dışına onun yanına geldim. Bu gün alışverişe gittim kendime ciciler aldım. Salı gününe cilt bakımına saat ayarladım kendime. Psychological and Behavioural Sciences üzerine bir kursa yazılmaya düşünüyorum Cambridge üniversitesine. Daha önceden de orada kurslara katıldım. Ben de uni mezunuyum bu arada.
Kurallarımız:
1.İlk kuralımız sakin olmak ve kötü şeyler düşünmemek olsun çünkü kendimize zarar veriyoruz sadece hırslanıyoruz mantıklı düşünemiyor davranamıyoruz.
2.Hayatımızın merkezine onları koymamak olsun ..ve bunu onlara hissettirelim..
3. Fevri davranmiyalım. Her ne tepki alırsak alalım. Sinirli tedirgin hissetigimizde buraya yazalım rahatlıyalım ondan sonra hareket edelim çünkü onlar bizi sinirli görünce daha da üste çıkmaya çalışıyor. Haklı olduğumuz halde suçlu olmaya son. Kavgalar iki kişiden yapılır. Biz kavga etmeye kabul etmezsek kendi kendileri ile istedikleri kadar kavga edebilirler.
umarım özleyince biraz aklı başına gelir. ama fazla uzatmamakta fayda var uzaksınız Allah korusun ani bi sinirle herşey olabilir.
cnm ani bi sinirle beni aldatacaksa ne anlamı var bu evliliğin..bu kadar kolaysa ömrüm boyunca diken üstünde mi duracağım ..beni böyle tedirgin görürse zaten nasıl olsa pervane diyerek sebepsiz yerede yapar yapacak olan..ararsa mesafeli konuşucam..kavga etmeden ama soğuk bi şekilde
cnm ani bi sinirle beni aldatacaksa ne anlamı var bu evliliğin..bu kadar kolaysa ömrüm boyunca diken üstünde mi duracağım ..beni böyle tedirgin görürse zaten nasıl olsa pervane diyerek sebepsiz yerede yapar yapacak olan..ararsa mesafeli konuşucam..kavga etmeden ama soğuk bi şekilde
ben evliliklerin böyle ani karalarla bitirilmesine karşı olanlardanım.Her insan bi şansı hak eder benim fikrimce kızmasın bana kimse lütfen ...ki birde mesafeler var yazık iki tarafada kötü ayrılık zor evliyken onun aklı hepsendedir ben sevdiğindne eminim ...çünkü insna sevdiğini kırar ve yine sevdiğine kırılırmış bence yumuşatmaya calışırsa sizde yumuşayın ve bu tür sorunlarınızı biraraya geldiğinizde konuşun bakın o zamn nasılda hallolcak arkadaşım(dileğim tez zamnda barışırsınız)
evt cnm yaşasın kk diorum ben..birde burdan çağrı yapıyorum..kızlar okuyup okuyup geçmeyin sizde paylaşın deneyimlerinizi..birbrimzine yardımcı olalım..
ne güzel yazmışsın..aslında onları eleştirmeyelim bile..suçlayınca onların savunma mekanizmalrı çalışıyor birde serde erkeklik var başedemeyince başlıyorlar kaba kuvvete yani kaba kuvvet derken hakaretlere bağırmalara..o yüzden suçlamadan dinleyelim sakin ve kararlı konuşalım diyorum..vede mesafeli tabi..
sende çok iyi yapıyorsun farklı meşgaleler bularak..merak eder ilgisi fazlalaşır emin ol..hadi bakalım ele alalım şunları ..adam ederiz inşallah biraz olsun
ewet açmamazlık yapma telini
teşşekürderim cnm..kolay değil gerçekten evliliği noktalamak..bazen düşününce içimi vi acı kaplıyor..çok çok zor olur benim için eminim..eşimi çok seviyorum..karekterlerimiz malesef zıt..ve bu nedenle anlaşmakta güçlük çekiyoruz..mesafe olayı zaten çok zor..küçücük şeyler büyüyor yanlış anlaşılmalar oluyor..e gözden ırak durumu oluncada böyle uzuyor malesef..sevgisiden şüphem yok ama hata yapar mı bilmiyorum tek derdim bu..ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Çok güzel...
4. Suçlamiyalım ne olursa olsun da bagırmiyalım tatlı dil ne yapabilir hepimiz duymuşuzdur.
Benimki bu gece de annesinde kalıcakmış ama yarın akşam yemeye gidiyoruz birlikte bir de süper fikir demiş beni sevdiğini de yazmış...canım sen de bir adım atsan diyorum ...Bu benim son adım atışım olacak bu arada yemin billah.
5. Üstelemeyelim. Üzerlerine ne kadar gidersek o kadar kaçıyorlar çünkü.
inşallah yapmaz planlı olmadığı için tartışmanız bu olayıda buna bağlama bak kendin diyorsun zıt ız diye ,bu sebedeb dolayı ondan senin gibi düşünmesini bekleme zira erkeleri anlamak bazen zor olabiliyor
senin adına sevindim cnm ..yarın güzel romantik bi yemek yersiniz..bakımlı ve çekici ol ..elbise giy mümkünse..aklı alınsın..:)
cnm onun aramasını bekliycem çünkü çok hakaret etti bana..biraz irdelesin hatasını anlasın..
evt cnm açıcam zaten..ama bugğnde aramaz gibime geliyo..bakalım ne zman arıcak
evt cnm hiç planlı değildi..neşeli neşeli aramıştı kamerayı aç diye ben açamayınca çıldırdı..bi kerede böyle açamamıştım ama sadece 10 dk açılmamıştı o zmanda sinirlenmişti çok ama açılınca siniri geçmişti..anlaması güç gerçekten benim ne suçum varsa sanki ben istedim bozulmasını..
evt cnm olaylara öyle farklı tepkileri var ki..donup kalıyorum
Konuyu baştan sona okudum.. Eşinle son konuşmanızı okuyana seni kızdırmak için yapılmış kadar basit bir inatlaşma olduğunu düşünüyordum ama son konuşmanızdan sonra bu fikirlerim değişti. Ben bile sinir oldum açıkçası, şifre değiştirmekte nedir? Onu geçtim senin 'çapkınlık mı aklında' tarzındaki soruna alaycı bir şekilde evet var demesi bana çok sinir bozucu geldi. Kaldı ki ettiği o ağza alınmayacak hakareti saymıyorum bile. Bence iyi bile sabrediyorsun. Bana da bilerek çıkarılmış bir kavga gibi geldi. Sanki birilerine 'bak yalnızım, fotolarımı da sildim' demek için bi haraket gibi.. Ben senin yerinde olsam msn sayesinde facebook adresini hackler, bide son arattığı kişilere bakarım. Profilindeki 'hareketler dökümü' ardından 'hedef kitlesi sadece ben' butonunu işaretlerseniz değil kime baktığından tut, neyi beğenmiş, nereye girmiş, ne yapmış hepsi çıkıyor. Ayrıca eğer msjlaşmış ve daha sonrasında mjı silmişse bile mesaj kutusundaki arşiv sekmesinden onuda bulma şansınız yüksek. Umarım sonunda daha kötü şeyler olmaz.
Sagol canım benim. Sende bir dahaki sefere kamera açtığında onun için hazırlandığını söyle :)
oda şimdi gurur yapıo olabilir erkek ya arama dedi o arasın diye
Sinirleniyor çünkü kıskanıyor acaba nerde kiminlesin ve ne sebeplerden dolayı kamera açılmıyor. Bu kadar basit.
dur bakalım bi iki güne aramazsa düşünürüm cnm..ama bu defada şımarık şımarık açar teli ben aradım diye..yine başlarız kavgaya diye korkuyorum..off nerden çattım şu adama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?