Bence gelene kadar suyuna git, çok seviyorum seni de, çok özlüyorum de, en hoş en sempatik halini göster ona. Geldikten sonra diğer planları devreye koyabilirsin. Çünkü onun da adım atması için senin kusursuz bir sevgili olman gerek.
Bir kadın tanımıştım (amma çok örneğim var şaşırdım şimdi kendime de :) ) Kocası yanındayken "canım balım erkeğim yiğidim" diye pohpohlardı onu, o yokken verip veriştirirdi. Adam da gözünün içine bakıyordu ama :) ilkokul mezunu bile olmayan köylü teyzenin taktiğine bakın "yüzüne kızayım da ben mi kötü olayım, yüzü gülenlere mi gitsin" derdi :)) eee kıssadan hisse
Ayrıca aldatma falan gibi şeyleri hiç düşünme lütfen, eğer böyle bir şey varsa bu tamamen onun sorunu olur, sen üzerine düşeni yap, gerisini Allah'a bırak.
Bu taktiği ben uygulamıştım ama bir işe yaramadı hatta daha kötü oldu sanırım. Pohpohlaya pohpohlaya havalardan inmez oldu. Sessiz kaldıkça alttan aldıkça saygılı düşünceli efendi adam gitti yerine şımaran hep ilgi isteyen istediği olmadığında da küsen inatlaşan hırçınlaşan bir çocuk geldi. Kıskanç hem de ne kıskanç adam gitti umursamayan ne yaptığımı sormayan adam geldi.
Bu tip erkeklerle baş eden bir kadın varise gelsin buraya yazsın. Kaç kadının hayır duasını alır kim bilir. Benim de ilişkim bitti kafamda günlerce eve gelmedi hem biz daha nişanlıyız burada ondan başka kimsem olmadığını bildiği halde beni günlerce yalnız bıraktı aramadı sormadı ne halde olduğumu merak etmedi. Hala da son noktayı koyacak konuşmamız olmadı. Konu sahibi arkadaşım senin ne hissetigini çok iyi biliyorum ama ben bir çözüm taktik vs bulamadım. Biz mi bunları böyle yaptık acaba yoksa aşk çoktan gitmiş mi onlardan hep soruyorum kendime. Nedense biz kadınlar hep suçu kendimizde ararız neden oldu nasıl bu hale geldik soruyoruz. Onlar nasıl bu kadar kırıcı olabiliyor seviyorum seni dedikleri kadınlara. Hürrem gibi bir taktikçi kadın olabilseydim diyorum bazen ama ne işe yarar karşında merhametli vicdanlı seven sayan bir adam olmayınca. Neyse ben çok uzattım galiba umarım benden daha tecrübeli kadınlar yazar evliliğiniz bu dönemi atlatır mutlu olursunuz.[/QUOTE
cnm kendi aranızda bir nişanmıydı aileler devredemiydi yoksa..üzüldüm cnm ya seni çok iyi anlıyorum..nasıl böyle bişey yapar diyorsun inanamıyosun şuan..bende zor günler yaşıyıorum halen aramadı.2 gündür ses soluk yok..ben hakaretlerine dayanamayıp beni bi daha arama demiştim o da aramadı..bilmiyorum ne olucak sonumuz ama onsuz yapamam gibime geliyor şuan..umarım geri dönüşü olmayan hatalar yapmaz
eğer birbiriniz için hayırlı değilseniz yani bundan sonra bir arada bulunmanız iyi olmayacaksa,uzaklaşın birbirinizden. ama yok eğer şans vermek istiyorum diyosan yine de sen bilirsin. bir de her seferinde boşanma lafını ağzına alıyormuş eşin. sürekli boşanıcam diyosa eşin,zaten evliliğiniz, nikahınız zedeleniyor. anladığım kadarıyla eşin biraz çocukça davranıyo sana. yani o olgun olması gerekirken,sen daha olgunsun gibi geldi bana. ne kadar üzülüyosun onun için ama o karısını -ki nişanlısı,sevgilisi bile değilsin-aramıyo,sormuyo. sen arama beni diyince aramıyo.aslında sen aramasını bekliyosun arama beni derken bile ama adam odun olunca anlamıyo. sana bişey söyliim mi,inan bu tür insanlarla uğraşması çok ama çok zor.arada kalan o değil,hep sen oluyosun. bu duyguları çok iyi bilirim.
Sakin kafayla düşün. ama iyi düşün. Yuvanın yıkılması kolay değil.. olmuyosa olmuyordur. zorlamanın bi anlamı yok dersin. ama iyi bi karar verdikten sonra..
cnm kendi aranızda bir nişanmıydı aileler devredemiydi yoksa..üzüldüm cnm ya seni çok iyi anlıyorum..nasıl böyle bişey yapar diyorsun inanamıyosun şuan..bende zor günler yaşıyıorum halen aramadı.2 gündür ses soluk yok..ben hakaretlerine dayanamayıp beni bi daha arama demiştim o da aramadı..bilmiyorum ne olucak sonumuz ama onsuz yapamam gibime geliyor şuan..umarım geri dönüşü olmayan hatalar yapmaz
Kendi aramızda yaptık canım aileleri hiç karıştırmak istemiyorum şu an inan. Onlar da bıktı artık inamıyor biteceğine çünkü her devasında beni ikna edebiliyordu gitmemem için.Ben biliyorum kırılmak incilmek ne demek biliyorum canım beklemek ne kadar zor arama dediğin zaman aslında beni üzüyorsun dayanamıyorum dediğini. Ama onlar anlamıyor sanki.
Biz de arada kavga ettik hep kaçtı sakinleşmemi bekledi günlerce görünmedi gözüme ondan sonra da hiç bir şey olmamış gibi eve geldi şımardı sarıldı öptü gitme seni seviyorum dedi. O sakinleşmemi beklediği günlerde eve gelmediği o kabus gibi gecelerde aslında ben gelmesini bekliyordum senin de şu an onun aramasını beklediğin gibi. Bir kere de o alttan alsın bekledim.
Ben eşinin bir haltlar çevirdiğini zannetmiyorum. En fazla bir hafta dayanır arar seni bence. Tabi sen bu haftayı nasıl geçireceksin tahmin etmiyor neler düşüneceksin nasıl üzüleceksin aramıyor diye...[/QUOTE
ne kadar benzer şeyelr yaşıyoruz..bazen düşünüyorum bu hayat nasıl geçer böyle biriyle diye..anlayış bekleyen ama göstermeyen biriyle..evt telefonda aramamı diyorsun aramayım da gör der gibi bi tavrı oluştu..aslında bende kötü şeyelr getirmek istemiyorum aklıma..birde bi ara kamerada bana bi bakışı vardı o bakışlarını hiç unutamıyorum..dokunsan ağlayacak çocuk gibiydi..hani bana niye böyle yapıyorsun yapma der gibiydi..ama ben ona bişey yapmadım ki o bana yaptı hala bilincinde değil..bana bi kaç gün aramayacak gibi geliyor ama süre uzadıkçada huzurum kaçıyor ne yalan söyleyeyim..az önce facebookuna girdim 2 gündür girmemiş..aratmalrına baktım hareket dökümünden beni aratmış hani facebook açmışmıyım diye birde bi kaç erkek arkadaşını..onun haricinde yaramaz bi durum yoktu..sanırım amacı sinir etmek beni..başka türlüsünü düşümek bile can yakıcı
cnm peki siz nişanlınla şimdi ne durumdasınız?
ne kadar benzer şeyelr yaşıyoruz..bazen düşünüyorum bu hayat nasıl geçer böyle biriyle diye..anlayış bekleyen ama göstermeyen biriyle..evt telefonda aramamı diyorsun aramayım da gör der gibi bi tavrı oluştu..aslında bende kötü şeyelr getirmek istemiyorum aklıma..birde bi ara kamerada bana bi bakışı vardı o bakışlarını hiç unutamıyorum..dokunsan ağlayacak çocuk gibiydi..hani bana niye böyle yapıyorsun yapma der gibiydi..ama ben ona bişey yapmadım ki o bana yaptı hala bilincinde değil..bana bi kaç gün aramayacak gibi geliyor ama süre uzadıkçada huzurum kaçıyor ne yalan söyleyeyim..az önce facebookuna girdim 2 gündür girmemiş..aratmalrına baktım hareket dökümünden beni aratmış hani facebook açmışmıyım diye birde bi kaç erkek arkadaşını..onun haricinde yaramaz bi durum yoktu..sanırım amacı sinir etmek beni..başka türlüsünü düşümek bile can yakıcı
cnm peki siz nişanlınla şimdi ne durumdasınız?
Bende en son gidiyorum dediğimde gerçekten de eşyalarımı valizlerimi hazırladım gidecektim eve geldiğinde valizleri gördüğünde oturdu beni dinledi en sonunda haklısın dedi sen böyle üzmeye hakım yok demişti başını egilmiştı konuşamıyordu yıkılmış gibiydi ö görüntü beni de yıktı dayanamadım sanki acı çekiyordu ve o acının sebebi ben oldum diye kendimi suçladım pişman oldum gidemedim.
Bak görüyorsun sende bir şeyler karıştırmıyor bu adamlar böyle.
Hala ortalarda yok benimki de. Bu gün gittim alış veriş yaptım. Kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kendimce.Az öncede bu akşam dışarda bir yemek yiyelimmi diye mesaj attım ama cevap halen yok.
Evet canım o aramadığında senin ne halde olduğunu tahmin edemiyor çünkü onlar bizim gibi değil eminim aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyor ama başka kadını düşündüğüne ihtimal vermiyorum ben.
uyuyor olabilir mi acaba cnm..biraz bekle bakalım..en son ne şekilde konuşmuştunuz..?
evt biz malesef çok yufka yürekliyiz..onlar bizi 2 3 gün üzer sonra kuruklarını kıstırıp gelirler..bizde iki tatlı dille üzgün yüze yelkenleri indiriveririz..birazda çok yüz verdiğimiz için oluyor bunlar..
cnm şimdi başka uğraşlara veriyordur kendini düşünmemek için buna eminim..ama tabi bu uğraşlar umarım masumdur..
Hiç bir fikrim yok.
En son konuşamadık ben ağlıyordum durmadan konuşalım dediğinde benim söyleyecek bir şeyim kalmadı demiştim sorunlar hep aynı sorunlar aynı şeyleri tekrarlamaktan usandım demiştim. Ondan sonra gelmedi bir kaç gün görmedim hiç bu gün aradı bir ihtiyacın sıkıntın var mı sordu yok dedim sadece seni görmek istiyorum dedim. Cevabı ise ben de seni görmek istiyorum özledim idi.
Masum olmasa bile ne sen ne ben anlarız düşündüğümüzle kalırız kendimizi hırpalamakla. Konunu baştan takip ediyorum biri çıkar da sana da bana yardımcı olur akıl fikir verir diye. Gerçekten zor ama mutlaka vardır bunun da bir çözümü. Umarım buluruz...
e ozaman sorun yok gibi cnm ..bence uyumuş olabilir..bekle bakalım..
dediğin gibi karamsar olmak işleri daha da kötü duruma getiriyor çünkü bu defa ona karşı daha çok hırslanıyorum ..
ve elimizden birşeyde gelmiyor düşünmekle kalıyoruz..
cnm birde sen yolun başındasın daha hersey senin elinde..bakarsın çok çok mutsuz oluyorsun yolları ayırırsın yani tabi söylemesi dile kolay ama bana göre daha şanslısın..ben evliyim bu tip kararlar almam daha zor..ama çok iyi düşün çünkü inan evlendikten sonra bu tip karakterlerle yaşaması çok daha zor gerçekten zor..
Aynen canım bu sebepten dolayı ya şimdi düzelicek ya da bu iş bitecek diyorum. Evlendikten sonra değişmeyeceğini biliyorum çünkü.
Sanırım bir yerden başlamamız gerek...
İlk kuralımız sakin olmak ve kötü şeyler düşünmemek olsun çünkü kendimize zarar veriyoruz sadece hırslanıyoruz mantıklı düşünemiyor davranamıyoruz.
İkinciyi de sen ver bakalım belki birlikte başarabiliriz...
Sana bunları anlatmamın sebebi ise yalnız olmadığını bilmen için. Senin gibi bir çok kadın aynı dertleri yaşıyor. İnsan bazen kendi durumu dışardan nasıl görünüyor bilmiyor mantıklı düşünemiyor ama bir başkası anlattığında daha mantıklı çözümler bulunabiliyor.
canım slm okudum geçmişi bugünlük gelişme varmı??
slm cnm hoşgeldin nasılsın..iki gündür konuşmauyoz cnm aramadı..ben arama demiştim..o da madem öyle aramam tribinde..
peki cnm ..ikincisi de hayatımızın merkezine onları koymamak olsun ..ve bunu onlara hissettirelim..ben kursa gidiyorum şimdi..bitince çalışmayı düşünüyorum acilen..en azından hem kafam dağilir hemde kendime olan güvenim tazelenir diye düşünüyorum..şimdi onun gözünde evde oturup onu bekleyen kadın konumundayım..ünv mezunuyum çalışmassam emeklerimede yazık olucak zaten..evde oturmak ta çok sıkıcı..
çok çok iyi irdele cnm..yani sorunlar çözülemeyecek gibiyse ilerisini düşünerekten mantıklı kararlar al..benim pişmanlıklarım var mesela..eşimi çok çok seviyorum onsuz olamam diyorum ama en başında bu günleri görebilseydim aşkımı kalbime gömerdim diyorum..
iyiyim canım saol
biraz kafa dinlenlemek iyi olacaktır belki uzaklıgın etkiside var tabi olumsuz şekilde nasıl dayanıyosun ben olsam hemen arar face şifresini alırdım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?