haklısınız aslında bazen yüz vermek de işe yaramıyor
ama mesafe varya aranızda onun etkileri hep bunlar
acaba sürpriz yapıp bulunduğu ile gitmeniz mümkün değil mi
bence çözümsüz şeyler değil bunlar
eşiniz çok mu uzakta
haklısınız aslında bazen yüz vermek de işe yaramıyor
ama mesafe varya aranızda onun etkileri hep bunlar
acaba sürpriz yapıp bulunduğu ile gitmeniz mümkün değil mi
bence çözümsüz şeyler değil bunlar
eşiniz çok mu uzakta
saol cnm ona zaten belli etmiycem taktığımı..ama hatalı olan o ben neden alttan alıyım..o da sorun değil alttan alırım ama sonrasında yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ..zaten böyle böyle saygı bitti..
bak arkadas yazmıs uzaktasınız onun icin alttan al demistim ama tabi kocanı sen tanıyosun ona gore hareket et ama uzaktayken kavga tartısmalar daha kotu sonuclar dogurabilir
Eşin askerliğini yaptı mı canım? Genelde askere gidip gelenler daha olgunlaşmış olur.
cnm bu facebook olayını nasıl alttan alabilirim söyler misin.
haklısın canım da bunu konusmadan anlayamazsınkı sorarsın ne kadar ıncındıgini anlatırsın duzeltmesini istersin hallolur gıbı gelio belli senı sınırlendirmek ıcın yapmıs eger uzatırsa ondan sonra tepkini artırırsın
zaten onun duymak istediğide ne kadar incindiğim..müthiş bi egosu var bende şişirmek istemytorum cnm daha fazla..zaten rahatsız olduğumu anlamıştır tekrar gündeme getirmesem daha iyi..mesafeli olucam anlar zaten..ama yumuşarsam birden bire ,bu dafa tutuştu bensiz yapamıyo diycek cnm
tabi sen kocanı daha iyi tanıyosun canım hakkında hayırlısı olsun[/QUOT
evt cnm ama tarafsız bi gözden de bakılması lazım bazen..yardımların için saol tatlım umarım düzelir eşim daha doğrusu evliliğimiz..
Bir tek benim mi aklima geldi bilmiyorum ama kavganiz bilincli olarak tasarlanmis gibi geldi.sanki kavga cikartmak gerekiyirdu ve cikti gibi..
Sanki iliski durumunu ve fotograflarini silmesi gerekiyirdu..
Egerki iliski durumu ve fotograari tekrar eklememekte israr ederse bir takim seylerden suphelenin derim..
Cicek gibi kizsin umarim hersey duzelir..
tabi sen kocanı daha iyi tanıyosun canım hakkında hayırlısı olsun[/QUOT
evt cnm ama tarafsız bi gözden de bakılması lazım bazen..yardımların için saol tatlım umarım düzelir eşim daha doğrusu evliliğimiz..
umarım canım senin icin ne hayırlısıysa o olsun
umarım canım senin icin ne hayırlısıysa o olsun
amin cnm amin..
Evet cocukca dusunuyorlar cogu zaman.dedigin gibi cig sut emmisiz.ayrica bugun iliski durumu degisir yarin oburgun sifre degisir.Kim bilebilir ki?
Kiskancsa ,bilmiyor musun kiskanc oldugumu der sana da Facebook hesabi actirmaz falan..ne bileyim olmayacak sey degil yani.
Cocukca hareketler yaptigi icin bunlari da yapmasi olagan gibi geldi..
Ya bana şey gibi geldi , böyle ilgi çekmek isteyen ama nasıl yapacağını bilmiyen küçük çocuklar olur ya , onun gibi..
Ya da kendisi özlüyo , üzülüyo ,sizin de burnunuzdan getirmek ister gibi..Yaptıkları fazla çocukça çünkü..Art niyetli ya da altında bi iş olduğunu düşünmüyorum ben..Çünkü yaptıkları fazla ortada ve ses getirecek şeyler..Sırf sizi uyuz etmek için yapılmış..
Siz yine de oncelikle yapici olun bakalim.eger Facebook hesabinda herhangi bir degisiklige gitmezse o zaman gecin ataga:)hesap acmak icin yani..simdi esin zaten kiskanc,hemen misilleme gibi hesap acarsan ve yalnizca ozlemden olan kavgaysa bosuna huzursuzluk olur.
Gerci sizi yeterince huzursuz etmis ama..sevgidense yine katlanilir arada sirada..bosanmak oyle hemen kolay degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?