eşimi tanıyamıyorum..yardım

eşim yurtdışında cnm...uzaklık çok etkili evt..ama bunun bilincinde davranmıyor malesef..hep benden olgunluk bekliyor kendisine gelince çocukça hareket etmek onun en doğal hakkı..ekmek parası peşinde yim diyede söyler durur..ekmek parası peşinde diyeı her hareketini alttan almak zorunda değilim o bunu istiyo..

bak arkadas yazmıs uzaktasınız onun icin alttan al demistim ama tabi kocanı sen tanıyosun ona gore hareket et ama uzaktayken kavga tartısmalar daha kotu sonuclar dogurabilir

Eşin askerliğini yaptı mı canım? Genelde askere gidip gelenler daha olgunlaşmış olur.

Eşin askerliğini yaptı mı canım? Genelde askere gidip gelenler daha olgunlaşmış olur.

yok cnm henüz yapmadı ama yurtdışında olduğu süreleri saydırabiliyo..askerlikten muaf olma durumu var bi miktar parayla çözülcek gibi..gitse iyi olurdu aslında evet

cnm bu facebook olayını nasıl alttan alabilirim söyler misin.

haklısın canım da bunu konusmadan anlayamazsınkı sorarsın ne kadar ıncındıgini anlatırsın duzeltmesini istersin hallolur gıbı gelio belli senı sınırlendirmek ıcın yapmıs eger uzatırsa ondan sonra tepkini artırırsın

zaten onun duymak istediğide ne kadar incindiğim..müthiş bi egosu var bende şişirmek istemytorum cnm daha fazla..zaten rahatsız olduğumu anlamıştır tekrar gündeme getirmesem daha iyi..mesafeli olucam anlar zaten..ama yumuşarsam birden bire ,bu dafa tutuştu bensiz yapamıyo diycek cnm

tabi sen kocanı daha iyi tanıyosun canım hakkında hayırlısı olsun

Bir tek benim mi aklima geldi bilmiyorum ama kavganiz bilincli olarak tasarlanmis gibi geldi.sanki kavga cikartmak gerekiyirdu ve cikti gibi..
Sanki iliski durumunu ve fotograflarini silmesi gerekiyirdu..
Egerki iliski durumu ve fotograari tekrar eklememekte israr ederse bir takim seylerden suphelenin derim..
Cicek gibi kizsin umarim hersey duzelir..

evt cnm bunu bende düşündüm ama facebook gibi herkesin herşeyi gördüğü bir yerde neden bu riski göze alsın ki yani..şifresini biliyorum herseyden önce bi kız mesa atsa bunun sonu nereye gider bilmiyor mu..ne bileyim erkekler bazen çok aptalca davranabiliyo o da var ..insanoğlu çiğ sür emmiş olabilirde her ihtimal olabilir eşime sonsuz güvenmiyorum..malesefç güvenenlere ne mutlu..

Evet cocukca dusunuyorlar cogu zaman.dedigin gibi cig sut emmisiz.ayrica bugun iliski durumu degisir yarin oburgun sifre degisir.Kim bilebilir ki?
Kiskancsa ,bilmiyor musun kiskanc oldugumu der sana da Facebook hesabi actirmaz falan..ne bileyim olmayacak sey degil yani.
Cocukca hareketler yaptigi icin bunlari da yapmasi olagan gibi geldi..

cnm o şifre değişirse artık bana ulaşamaz bunu göze alırmı bilmem ..eski şifre geri gelene kadar bana eşten dostan anca ulaşır böyle bişey yaparsa paylaşırım sizle..yapar mı yapar valla olmucak şey değil ama ozman boşamayıda göze alsın gerçekten.facebook açarım zaten bi iki fotografımı koydum mu delirir zaten..eşim dostum çok bayağıda yorum yaparlar resimlere o da yeter ona..

Ya bana şey gibi geldi , böyle ilgi çekmek isteyen ama nasıl yapacağını bilmiyen küçük çocuklar olur ya , onun gibi..

Ya da kendisi özlüyo , üzülüyo ,sizin de burnunuzdan getirmek ister gibi..Yaptıkları fazla çocukça çünkü..Art niyetli ya da altında bi iş olduğunu düşünmüyorum ben..Çünkü yaptıkları fazla ortada ve ses getirecek şeyler..Sırf sizi uyuz etmek için yapılmış..

Siz yine de oncelikle yapici olun bakalim.eger Facebook hesabinda herhangi bir degisiklige gitmezse o zaman gecin ataga:)hesap acmak icin yani..simdi esin zaten kiskanc,hemen misilleme gibi hesap acarsan ve yalnizca ozlemden olan kavgaysa bosuna huzursuzluk olur.
Gerci sizi yeterince huzursuz etmis ama..sevgidense yine katlanilir arada sirada..bosanmak oyle hemen kolay degil..

Son düzenleme:

evt cnm aslında ben de senin gibi düşünüyorum ama acabalarımda oluyo kızlar yazdıkça..birde erkeklere özelikle uzaklaki erkeklere güven olmuyor duyuyoruz yani..benim başıma gelmez diyemem büyük konuşamam..herşey gelebilir insanız sonuçta..Allah o durumlara düşürmesin ama hazırlıklı da olmak gerek..ah nasıl bu hale geldik biz ya yazdıklarıma bak.
dediğin gibi yaptıkları saçmalık hani gizli saklı değil..canımı yakmak istedi..bunu sen istedin falan dedi ..ama bu da kötü sonuçta..özlem duygusu da mazur göstermez onu..bende özlüyorum ama yapıcak bişey yok..onun işi yüzünden ayrıyız sonuçta benim ne suçum var..

evt cnm ona üç gün veriyorum bu sürede değiştirmezse bunu yapıcam..esas pandomin ozman kopacak..umarım ozmana kadar değiştirir.

kızlar hepinize teşekkürederim çok moral verdiniz..kafam daha net ..yarın gelişmeleri yazarım yine..epey geç olmuş yatıcam ben..iyi geceler topik..iyi gecelr kızlar..umarım yarın şanslı bi gün olur benim için ve herkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…