Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Erkekler sadece cinsellik için evlenmez. Onların istedikleri bir duzendir aslında. Esinizin gözü disarda. Sizi aldatacak ama evdeki düzenini bozmamak için boşanmayacak. O yuzden siz gerçekten boşanmak istiyorsanız bu evlilik bitecektir. Ya bosanin ya da kabullenin. Onun seviyesine düşmeyin. Sonra çok pişman olursunuz.

Erkekler bu lafi kaldiramaz canm baskasina asigim dersen direk bosayabilir seni.bide su var eger hala aldatiyorsa sizi hissedersiniz kadin hissedermis aldatildgni

Bu tarz mesajlari atan arkadaslara sesleniyorum siz benim ne halde oldugumu biliyor musunuz cocuk disinda hoc bir konuda aramadigimi suan elimin ayagimin titretiginin ve daha bir suru sey.. burda tavsiye almak icin yazdim hakaret edin diye degil

Siz eşinizi affetmediniz, affetmeye değer diye mi karar vermeye çalışıyorsunuz?
Ve bunu yaparken; birine aşık olduğunuzu söyleyeceksiniz, sizi bırakmazsa sizi seviyor demek olacak?
Mantıgınız buysa işlemez onu söyleyeyim.
Eşim gelip birine aşık oldum, etkilendim dese boşanırız. Çok da seviyorum. Ama ne yapayım beni sevmeyeni?
(Aynı şeyi size de tavsiye ederim)
Bir de bunu kadın erkeğe söyleyecek.... ohoooo.... önce can güvenliği.
Entrikalar için de geçerli bence.
Adam bir de bunu bahane eder, çocuklarınızı almaya kadar götürür falan bu işi o hırsla. Gerek Yok.
Affetmek için kendinizi zorlamayın. Olmuyorsa olmuyordur.

sizi bir kez aldattıysa hep aldatır. maddi olarak kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsanız hiç düşünmeyin, ayrılın. üzülürsünüz, depresyona girersiniz ama sonra iyi olursunuz. hatta belki ikinci evlilik yapar mutlu olursunuz. etrafta düzgün kadın bulmak ne kadar zor biliyor musunuz? bence önce kendi kıymetinizi bilin, asla kendinizi ona yarandırmaya çalışmayın. ömür gelip geçiyor, bahaneler hiç ama hiç bitmez. her zaman yetişecek işler, ödenecek borçlar,..vs vardır. seviyorsanız bir şey diyemem ama bence bir evlilikte önce saygı olmalı. sizi saymıyorsa nasıl sevebilir?

Ben simdiye kadar bu konuyu hic kimse ile paylasmamistim.. agladigimi uzuldugumu gölgem bile gormedi... dusundugum sey sacma farkina vardim... arkadasin birinin dedigi gibi o yaparsa alkislanir ben yapmayi dusunmeyi dile getirsem bile farkli yerlere gider.. onsuz da hayatima devam edebilirim..
Seven aglatmazdi degil mi? Istemeden de aglattiysa yaslanacagim omuz onun omzu olur burda derdime care aramazdim..
Haklisiniz.. tesekkur ederim..

aldatılmayı kabul eden kadına eşleri eskisi gibi davranmıyor, gözlemlediğim bu. onu bile kabul ettiyse neden çabalayayım hissi oluşuyor sanki.

Bu tür oyunlar bence hoş değil sevip sevmediğini anlamak istiyorsaniz mesafe koyun seviyorsa sizi el ustunde tutmak geri kazanmak icin cabalayacaktir.Ama ortada caba yok ve yapmayi dusundugunuz sey olaylari cigrindan cikarir hakli pozisyinda iken haksiz olacaksiniz bence dik durun hakli sizsiniz bunu unutmayin cabalamayin birakin o ugrassin

Sanırım evliliğinizi açık evliliğe çevirmek gibi bir niyetiniz var. Ama başlarken böyle başlamamışsınız. Herkes kaldıramaz bunu, bence iyi düşünün. Sırf intikam için böyle bir şeye girişmeyin. Boşanacaksanız boşanın, ya da affediyorsanız affedin gene de siz bilirsiniz.

Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.

Yerinizde olsam kocanizin seviyesine düşmezdim neden böyle birsey yapma gereği hissediyorsunuz. O sizi bırakmıyorsa siz onu bırakın madem sevmedigini düşünüyorsunuz.

Kesinlikle saglikli dusunemiyorsunuz. Boyle bir durumdan sonra ne sebeple olursa olsun hep bir sekilde acaba diger kadindan dolayi mi diye sorular gelecek. Psikolojik olarak toplarlanmaniz zaman alir. En iyisi ayrilmaniz. Cunku guven birkez kayboldumu tekrar kazanilacak birsey degil. Hep bir suphe. Size zarar. Acaba o kadindan mi diye dusunmeniz bile aslinda sizi kucultucu, gurur kirici birsey. Deger mi? Seven insan birakmaz evet ama seven insan aldatmazda. Cok sevdigim bir soz vardir dikkate almanizi oneririm. "Eger iki kisi arasinda kaliyorsaniz ikinciyi secin, cunku birinciyi gercekten sevseydiniz ikinci olmazdi./Charles Bukowski" burada ikinci kisi siz degilsiniz malesef.

Yapmayin! Erkekler kaldiramaz bunu. Kaybetme korkusunu yasatmak istiyorsunuz anladigim kadariyla ama evliliginizi bitirmis olursunuz boylece. Bir de ailenize sizi rezil eder kiziniz namussuz vs diye.

Yapın, yapın da bu sözlerinizi delil olarak kullanıp sizden boşanıp bir de üstüne tazminat alsın. Ava giderken avlanın yani!

Size karşı vicdan yaptığını düşünüyorsunuz ya, o iyi yüreği sizi aldatırlen niye sızlamamış değerli eşinizin?

Boşanma dilekçesini vermek zor değil diyorsunuz ya, e verin o zaman! Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki?

Ben yapmayi dusundugunuz testi mantikli buldum. Destekliyorum. Ama asik oldugunuz kisiyle ilgili bir senaryo bulmaniz gerekecek. Kim bu adam diye soracak cunku size. Bir de bunu yaparken videoya alin ya da yalan oldugunu ve neden yaptiginizi oncesinde bir kagida yazin ki sizi gercekten sevdigini anlarsaniz sonrasinda dogruyu aciklarken size inansin, aklina suphe dusmesin.
Yalniz uzmek istemem ama ben de baskasini sevdigi icin soguk oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…