Yarin a randevu aldim.. ilk defa bu konuyu birileri ile konusunca tek basima atlatamayacagimi anladim.
Acik evlilik nasil bir tabir bu. Siz benim anlatmak istedigimi anlayamamissiniz. Ben gercek anlamda aldatmaktan bahsetmedim.Sanırım evliliğinizi açık evliliğe çevirmek gibi bir niyetiniz var. Ama başlarken böyle başlamamışsınız. Herkes kaldıramaz bunu, bence iyi düşünün. Sırf intikam için böyle bir şeye girişmeyin. Boşanacaksanız boşanın, ya da affediyorsanız affedin gene de siz bilirsiniz.
Gurursuz kadınları hiç anlamıyorum.
Adam sizi aldatmış utanmasanız adamın yaptığına tüy dikeceksiniz.[/QUOT
Tavsiye icin yazdigim bir durumdan bunu cikarip bana hakaret etmek icin yazacaksaniz yazmayin. Siz benim neyi ne sekilde yasadigimi bilmeden bu sekilde hakaret edemezsiniz haddinizi bilin.
Acik evlilik nasil bir tabir bu. Siz benim anlatmak istedigimi anlayamamissiniz. Ben gercek anlamda aldatmaktan bahsetmedim.
33Çocuğun içinde en iyisi ayrılmak bu gidişle akıl sağlığını bozacaksın
Aldatan tekrar aldatır.
Kaç yaşındasınız bu arada
Hakaret etmiyorum.
Ortaya söyledim. Gurursuz yazanda çok var,neden bana taktığınızı anlamadım.
Dediğim gibi hakaret etmiyorum ama allah aşkına bir düşünün; eşiniz sizi aldatıyor,sizde onu aldatınca başınız göğe ermeyecek. Sizi aldatanı affedince mutlu da olmayacaksınız. Her şekilde mutsuz olacaksınız,boşansanız sizce de daha iyi değil mi? Sizin iyiliğiniz için,birşeyleri görmeniz için yorumlae yapılıyor,sizi yermek için değil.
Ayrıca unutmayın bu ülkede erkek yaparsa elinin kiri aslan oğlum pipilim,kadın yapsa o... Namussuz pislik olur. Sonucunda da 3.sayfaya çıkarsınız. Kendinize bunu yakıştırmayın,kocanıza vereceğiniz en iyi ders ondan boşanıp mutlu olup ayaklarınızın üzerinde durmanızdır. Başarılar.
Onun diyeceği seni seviyorum neden olacak biliyor musun?Gercek anlamda iyi degilim cunku.
Yarin psikolog dan randevu aldim.
Amacim ise gercekten aldatmak degil.. hersey hataydi seni seviyorum diyen kocama boyle bir seyi soyleyerek tepksini merak etmemdi. Ama bunun sacma birsey oldugunu anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?