Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Yarin a randevu aldim.. ilk defa bu konuyu birileri ile konusunca tek basima atlatamayacagimi anladim.

Ablacigim hic kolay bir durum degil zaten kim olsa kaldiramaz. Sen seviyorsun sanirim ama kocanin gozu disarda. Deger vermeyen birine deger vermek cok zor, insan kendini cok caresiz hissediyor. Ben de yasadim, aldatilmadim hatta hic benzer bir durum degildi. Bir noktadan sonra miktiret Cherry yahu deger vermiyorsa da vermesin ben de deger verenlere giderim dedim ve oyle de yaptim. Ote yandan sizin cocugunuz var, bence olayi zorlayan yer burasi. Arada cocuk olmasa insan basip gidebiliyor.

Neyse psikologa git bir konus icini dok. Samimi arkadasin veya kizkardesin varsa konus. Ben reiki uzmanina gitmistim, bayagi icimi dokmustum. Unuttum gectim gitti sonra. Ne olsa unutuluyor inan bana, hayatta devam eden unutulmayan aci yok. Su anda cok aci duyuyorsundur eminim ama geciyor.

Son düzenleme:
Acik evlilik nasil bir tabir bu. Siz benim anlatmak istedigimi anlayamamissiniz. Ben gercek anlamda aldatmaktan bahsetmedim.

Hakaret etmiyorum.
Ortaya söyledim. Gurursuz yazanda çok var,neden bana taktığınızı anlamadım.
Dediğim gibi hakaret etmiyorum ama allah aşkına bir düşünün; eşiniz sizi aldatıyor,sizde onu aldatınca başınız göğe ermeyecek. Sizi aldatanı affedince mutlu da olmayacaksınız. Her şekilde mutsuz olacaksınız,boşansanız sizce de daha iyi değil mi? Sizin iyiliğiniz için,birşeyleri görmeniz için yorumlae yapılıyor,sizi yermek için değil.
Ayrıca unutmayın bu ülkede erkek yaparsa elinin kiri aslan oğlum pipilim,kadın yapsa o... Namussuz pislik olur. Sonucunda da 3.sayfaya çıkarsınız. Kendinize bunu yakıştırmayın,kocanıza vereceğiniz en iyi ders ondan boşanıp mutlu olup ayaklarınızın üzerinde durmanızdır. Başarılar. M Mate86

Gençsiniz baya. benim annem ilk evliliğini 36 yaşında yapmış mesela kendinize daha güzel bir hayat kurabilirsiniz

Gercek anlamda iyi degilim cunku.
Yarin psikolog dan randevu aldim.
Amacim ise gercekten aldatmak degil.. hersey hataydi seni seviyorum diyen kocama boyle bir seyi soyleyerek tepksini merak etmemdi. Ama bunun sacma birsey oldugunu anladim.

Gercek anlamda iyi degilim cunku.
Yarin psikolog dan randevu aldim.
Amacim ise gercekten aldatmak degil.. hersey hataydi seni seviyorum diyen kocama boyle bir seyi soyleyerek tepksini merak etmemdi. Ama bunun sacma birsey oldugunu anladim.
Onun diyeceği seni seviyorum neden olacak biliyor musun?
Sırf kendisine bakan kadını kaybetmemek için diyecek sana,e bakan çamaşırlarını yıkayan,b,kunu temizleyen,arkasını toplayan,ilişkiye giren bedavadan kadın var,neden boşansın ki senden? Sen evde ev temizlerken adam yine alemlere akacak,rızkınızı kadınla kızla yiyecek. Kendine gelecekteki evlatlarına bunu reva olarak görüyorsan sus otur ama katlanamazsan çek git. Ayrıca bir kere yapan bir daha yapar,hatta daha basit yapar gözünün önünde yapar,beni 1 kere affetti bir daha affeder mantığıyla ilerler. Olan sana olur,kendine yazık etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…