Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

bu adamlara böyle kıymet vere vere tepenize çıkarıyonuz. adam aldatmış pişkin pişkin o kişi bana göre değildi diyor bi de. yakın zamanda kendisine uygun olan hatunu bulacağını anlamalıyız bu söyleminden. sen de hala erkeğim yiğidim ne yapsa yeridir moduyla saçma intikam oyunlarıyla devam et.kaybedecek vaktin çok galiba.

Ben yapmayi dusundugunuz testi mantikli buldum. Destekliyorum. Ama asik oldugunuz kisiyle ilgili bir senaryo bulmaniz gerekecek. Kim bu adam diye soracak cunku size. Bir de bunu yaparken videoya alin ya da yalan oldugunu ve neden yaptiginizi oncesinde bir kagida yazin ki sizi gercekten sevdigini anlarsaniz sonrasinda dogruyu aciklarken size inansin, aklina suphe dusmesin.
Yalniz uzmek istemem ama ben de baskasini sevdigi icin soguk oldugunu dusunuyorum.

Bunu yapmayi planladigimda telefonumda tarihli olarak bir not yazip bu hayali karakteri ve neden boyle birsey yapmayi da sebeplerimle yazmistim.
Ilk defa bu konuyu acip konusunca gelen tepkilerden sonra oturdum saatlerce agladim ve bir psikolog dan yarin icin randevu aldim. Esime de bu iliskiyi tamamen bitirmek istedigimi soyledim sebepleri ile aradi cok zor bir donemden gectigini beni cok uzdugunu kotu bir maddi olarak kotu bir donemde iken hata yaptigini ve herseyi bana unutturacagini soyledi.

Bunu yapmayi planladigimda telefonumda tarihli olarak bir not yazip bu hayali karakteri ve neden boyle birsey yapmayi da sebeplerimle yazmistim.
Ilk defa bu konuyu acip konusunca gelen tepkilerden sonra oturdum saatlerce agladim ve bir psikolog dan yarin icin randevu aldim. Esime de bu iliskiyi tamamen bitirmek istedigimi soyledim sebepleri ile aradi cok zor bir donemden gectigini beni cok uzdugunu kotu bir maddi olarak kotu bir donemde iken hata yaptigini ve herseyi bana unutturacagini soyledi.
Valla bu erkeklerinde klasik yalanı "kötü bir dönemden geçiyorum" biz geçince aldatsak ne olur acaba?

Kötü bir dönemden geçen her erkeğin aklına da aldatmak geliyor niyeyse.Maddi olarak zor dönemden geçer aldatır,işleri yoğundur zor bir dönemden geçer aldatır,çocuk olur zor bir dönemdir aldatır vs. Demem o ki aldatanın bahanesi hep aynı.Kadın erkek farketmez.O zor dönemlerden her insan geçer ve ölene kadar da geçeceğiz.Bu aldatmaya sebep değil aldatmanın kılıfı.

Mesafeli olmasi gereken kisi siz degil misiniz? Belki de adam ne yaparsam yapayim bu kadin yanimda diyordur. Ondan soguktur

Mesafeli olmasi gereken kisi siz degil misiniz? Belki de adam ne yaparsam yapayim bu kadin yanimda diyordur. Ondan soguktur

demiyor onsuz da yasayabilcegimi cocuguma iyi bakacagimi cok iyi biliyor.. bence o beni elde etmek icin cok ugrasti hemde cok sirf bu yuzden vicdan yapiyor

1 sene geçmiş. Sizin trip atmanız gerekirken " onu seviyorsan ona git " diye bir cümle nasıl kullanabiliyorsunuz aklım almıyor.

Neden bu kadar carklarin dönmesine izin verdiniz ?

Sizi aldatan o , güven yıkan , yuvayı çatlatan o ama hala gidip gitmemeye karar verecek eşiniz. Vallahi çok garip.

....

Aklı başında olan biri benimle olmaz " derken ne demek istediniz ?
...

Lütfen bu dediğinizi yapmayın. Çok ucuz bir hareket olur.

Ben onaylanmasamda sizi anliyorum ,siz eşinizi affetmediniz aslında ama boşanmakta istemiyorsunuz kafaniz karisik ...benim size hayat tecrübemle anlatacağım (çevremin yarısı boşanmış ,bunun enaz yarisida aldatılmak)...Eşinle evlilik surdureceksen asla konuyu açma ,karşıdaki 3,cinsle alakalı hiçbir şey sorma ,hatırlatma ...Asla hiçbir şeyi alttan alma ,ustüne düşme ,böyle büyük bir hata yapan o ve kendini affettirmesi gereken o...eğer seni seviyorsa ,pişmansa kazanmak için mucadele eder ,yoksa zaten seni umursamaz ve biter...sen en iyisi net karar verene kadar ye ,iç ,gez giyin suslen ,bir kendine gel azıcık ,sonra duruma göre karar verirsin.. Allah yardımcın olsun..

Ben onaylanmasamda sizi anliyorum ,siz eşinizi affetmediniz aslında ama boşanmakta istemiyorsunuz kafaniz karisik ...benim size hayat tecrübemle anlatacağım (çevremin yarısı boşanmış ,bunun enaz yarisida aldatılmak)...Eşinle evlilik surdureceksen asla konuyu açma ,karşıdaki 3,cinsle alakalı hiçbir şey sorma ,hatırlatma ...Asla hiçbir şeyi alttan alma ,ustüne düşme ,böyle büyük bir hata yapan o ve kendini affettirmesi gereken o...eğer seni seviyorsa ,pişmansa kazanmak için mucadele eder ,yoksa zaten seni umursamaz ve biter...sen en iyisi net karar verene kadar ye ,iç ,gez giyin suslen ,bir kendine gel azıcık ,sonra duruma göre karar verirsin.. Allah yardımcın olsun..

Tesekkur ederim.evlenmeden once ben de burda yazilanlar gibi diyordum. Ceker giderimle baslayan cumleler. Bu adami evlenmeden once de seviyordum ama hangi ara bu kadar cok sevdim ben de bilmiyorum. Kafamdan soru isaretlerini atamiyorum iste.. forumda anlayissiz esleri ile ilgili yazanlar olmus.bir dilekce ile bitirememin sebebi ise bu adamin beni aldatmak disinda herseyi ama herseyinin arti olmasi.. bakalim yarin ne olacak uzman biri ile konusunca.

Tesekkur ederim.evlenmeden once ben de burda yazilanlar gibi diyordum. Ceker giderimle baslayan cumleler. Bu adami evlenmeden once de seviyordum ama hangi ara bu kadar cok sevdim ben de bilmiyorum. Kafamdan soru isaretlerini atamiyorum iste.. forumda anlayissiz esleri ile ilgili yazanlar olmus.bir dilekce ile bitirememin sebebi ise bu adamin beni aldatmak disinda herseyi ama herseyinin arti olmasi.. bakalim yarin ne olacak uzman biri ile konusunca.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım eşinizde gercekten bir pişmanlık yaşar ve mutlu bir evliliğiniz olur ama keza pişman olmaz ve umursamazsa lütfen siz çaba gostermeyin dunya onların etrafında dönmüyor bir gün harcadığınız güne bile pişman olabilirsiniz , hoşçakalın..

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??

Eğer sindiremiyorsan aldatılmayı böyle numaralara kalkışma bence direk ayrıl.

Büyük konuşmayayım. Bende evliyim ama eşim beni aldatsa ona olan güvenim tamamen yerle bir olurdu. Ve böyle bir evliliğe devam edemezdim. Sürekli acaba beni yine aldatacak mi? Sevişirken acaba aklında başka bir kadın mi geçiyor? Böyle düşüncelerle bir ömür yaşayamazdım.

Şöyle sevemedim. Beni aldatan adamı kazanma çabası nedir. Bırakın o çabalasın. İşi yoğunmuş...... Kesin.
Aldattığından emin değilim boşanıyorum. Ben mi garibim

Şöyle sevemedim. Beni aldatan adamı kazanma çabası nedir. Bırakın o çabalasın. İşi yoğunmuş...... Kesin.
Aldattığından emin değilim boşanıyorum. Ben mi garibim
Sizinki de garipmis aldatildiginizdan emin değilseniz belki de aldatmamistir ,o zaman karşıdakine haksızlık olmuyor mu ?

Allasen aklını başına topla! demeye geldim..

Birini aldatmak insanın kendi gözündeki kişiliğini yaralar,kendiyle iliskisini bozar..sonra baslasin yeni olumsuz duygular.. kaygi ,guvensizlik ,huzursuzluk ,öfke vs...vs....

Tatlım evlilik sadakat sözleşmesidir..ve aldatmak bu sözleşmeyi bitirir.bu yüzden boşanmak gerekir deriz.
Eğer ben bunu affederim onume bakarım dersen kimse sana birşey diyemez.

Lakin gurur önemli bir değerdir kimsenin sendeki bu değeri yaralamasina izin verme..sen teksin özelsin kıymetlisin senden başka bir tane daha yok

Son düzenleme:
Her şeyi artı değil ki. Soğuk da davranıyormuş baksana.

Back
X